استاندار خراسان رضوی گفت:ساخت کشور فقط توسعه زیرساخت‌ها نیست بلکه این توسعه در گروه تربیت نیروی انسانی توانمند، توسعه گرا و دارای ریسک پذیری بالاست.

 
 
ساخت کشوردر گرو تربیت نیروی انسانی توسعه گراست/نگاه سیاسی به مدل توسعه اقتصادی نداریمبه گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، علیرضا رزم حسینی استاندار خراسان رضوی در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان بینالود (طرقبه – شاندیز) گفت: تا کنون در حوزه عمرانی و زیرساختی در چند دهه انقلاب اقدامات بسیار ارزشمندی انجام شده و تقریبا در تمام سطح کشور این زیربنا‌ها درسطح خوبی وجود دارد.

وی تصریح کرد: اما اگر می‌خواهیم شهر‌ها و روستا‌های ما آبادتر و اقتصاد و معیشت مردم بهبود یابد، باید مجاهدین اقتصادی را تکریم کنیم و به آن‌ها احترام بگذاریم ؛ و از مدیران توسعه گرا و ظرفیت و توانمندی آنان بهره گیریم.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه از جمله مشکلات در مسیر توسعه اقتصادی دیوان سالاری حاکم بر اقتصاد و دولتی بودن آن است، گفت: از این رو تلاش ما بر آن است که به شیوه‌ای متفاوت استان را اداره کنیم، مدلی که در استان کرمان در سطحی محدودتر اجرا شد و موفق بود و امید است اینک با هماهنگی و همدلی همه بخش‌ها در خراسان رضوی پیاده و اجرا کنیم.

رزم حسینی با تاکید بر اینکه باید در آستانه دهه پنجم انقلاب کشور را به گونه‌ای دیگر مدیریت کنیم، افزود: این مدل هم الگوی اقتصاد مقاومتی و مشارکت جدی و گسترده مردم است.

وی تصریح کرد: در این مدل که در قالب مثلث توسعه اقتصادی با سه رکن طراحی شده، یک رکن اصلی سرمایه گذاران و کارآفرینان و از دیدگاه دینی ما این افراد مجاهد اقتصادی هستند.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه باید سرمایه گذاران و کارآفرینان را تکریم کرد و موانع را از پیش پای آنان برداشت، گفت: باید توجه داشت که اصل بر برائت و احترام این افراد است و نمی‌توان به صرف اینکه یکی خطایی کرده با همه برخورد ناشایست داشت ضمن آنکه اگر سرمایه گذاری خطا کند، دستگاه قضا بر اساس قوانین با او برخورد می‌کند.

  رزم حسینی سرمایه گذاری و ورود کارآفرینان به عرصه اقتصاد آن هم در این شرایط را همانند دوران دفاع مقدس، جهاد دانست و افزود: این حضور آنان به توسعه اشتغال جوانان و رونق اقتصادی و بهبود معیشت مردم می‌انجامد.

نگاه سیاسی به مدل توسعه اقتصادی نداریم

وی با تاکید بر اینکه این امر باید در استان برای همه مدیران و مردم نهادینه شود، تصریح کرد: در این میان باید از ظرفیت نمایندگان با هر سلیقه و نگرش سیاسی برای توسعه اقتصادی بهره گرفته شود، ما نگاه سیاسی به مدل توسعه اقتصادی نداریم.

استاندار خراسان رضوی گفت: از نمایندگان خواسته ایم با هر سلیقه سیاسی، در تحقق سیاست‌های اقتصادی مقاومتی، نقش آفرینی کنند.

رزم حسینی افزود: ائمه جمعه نیز ناظر بر اجرای مدل توسعه اقتصادی و گسترش فرهنگ اقتصادی هستند و در عین آنکه حوزه اجرا هیچ دخالتی ندارند، اما از آن جهت که در فرهنگ سازی موضوع بسیار اثرگذار می‌باشند، پایه شکل گیری این توسعه هستند.

وی تصریح کرد: در اجرای مدل توسعه اقتصادی خسته نخواهیم شد، زیرا این طرح گسترده و بزرگ و زمانبر است و انتظار داریم که در این راه همه اعم از مدیران و سرمایه گذاران و مردم با همه توان وارد عرصه شده و خستگی ناپذیر تلاش کنند.

استاندار خراسان رضوی گفت: در این راستا تا کنون موافقت نامه‌هایی هم در استان با سرمایه گذاران و شرکت‌های توانمند و توسعه گرا امضا شده تا در قالب طرح مثلث توسعه اقتصادی پروژه‌های نیمه تمام عمرانی و پیشنهادات سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در مناطق اقتصادی به نتیجه برسد.

رزم حسینی افزود: زیرا معتقدیم باید کشور را با شرکت‌های آن ساخت نه با دولت و اقتصاد نفتی و از این رو در خراسان رضوی استان را با این مدل توسعه ای، به آبادانی خواهیم رساند.

وی با بیان اینکه در کرمان در قالب اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی، ۷۶ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در ۴.۵ سال انجام شد که کارنامه درخشانی محسوب می‌شود، تصریح کرد: اگر می‌خواهیم خراسان رضوی را بسازیم، باید در این مسیر گام برداریم.

استاندار خراسان رضوی گفت: تا امروز توازن و عدالت در توسعه اقتصادی نداشته ایم و هنوز هم نداریم چنانکه یک شهر آبادتر و یک شهرستان محروم‌تر می‌شود، اما الان در این طرح تلاش می‌شود تا در هر منطقه با شناسایی و استفاده از ظرفیت‌ها آن و توانمندی‌های مردم و مشارکت آنان با کمک و هدایت یک سرمایه گذار توانمند به عنوان معین اقتصادی این استعداد‌ها و ظرفیت‌ها تقویت و رونق اشتغال و معیشت و اقتصاد را درپی داشته باشد.. وی گفت:: در واقع باید با سرمایه مردم و توان خود آنان زمینه ایجاد توسعه متوازن، اشتغال و رونق اقتصادی در مناطق مختلف و کاهش مهاجرت‌ها به شهر‌ها و کلان شهر‌ها را فراهم کرد که در این صورت در راستای تقویت ارزش‌های دینی و اسلامی هم گام برداشته ایم.

رزم حسینی افزود: به رغم ایجاد زیرساخت‌های بسیار خوب در روستا‌ها و شهرستان ها، مردم در حوزه اقتصادی آموزش ندیده اند و توانمند نشده اند و برای جوانان، ادبیات ما در حوزه توسعه اقتصاد، چون مدیریت جهادی غریب می‌نماید که امروز یکی از اهداف اصلاح این دیدگاه و همراه سازی آنان با طرح‌های توسعه و آبادانی استان است.

منطقه بینالود به تنهای می‌تواند به اندازه برخی استان‌های کشور سرمایه جذب کند

محمد دهقان نماینده مردم شهرستان‌های بینالود و چناران در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه گفت: ظرفیت ویژه‌ای در این منطقه برای سرمایه گذاری وجود دارد.

وی تصریح کرد: الان که دشمنان انقلاب به لحاظ مالی بر کشور فشار آورده اند، بهترین زمان برای توجه به سرمایه گذاری داخلی است و شهرستان طرقبه شاندیز می‌تواند به تنهایی به اندازه برخی استان‌ها سرمایه گذاری جذب کند.

نماینده مردم شهرستان‌های بینالود و چناران در مجلس شورای اسلامی گفت: درخراسان رضوی همه شهرستان‌ها ظرفیت‌های خوبی برای سرمایه گذاری دارند، اما شهرستان‌هایی که قرابت بیشتری با مشهد دارند، ظرفیت‌های بالاتری در اختیار دارند.

دهقان افزود: اگر مسئولان استانی موانع و اشکلات را برطرف کنند، این شهرستان و گلبهار و چناران، سرمایه گذاری چند هزار میلیارد تومانی را جذب خواهد کرد که به توسعه اقتصادی منجر خواهد شد.

وی با بیان اینکه استاندار خراسان رضوی در طرح توسعه اقتصادی خود می‌تواند بر ظرفیت گردشگری این منطقه اتکا کرده و در قالب این طرح می‌توان بسیاری از این توانمندی‌های بالقوه را بالفعل و به کمک توسعه شهرستان و نیز مشهد آورد.

حسینی فرماندار بینالود (طرقبه – شاندیز) با بیان اینکه این شهرستان ستاره گردشگری استان است، گفت: هر اقدامی که در این منطقه انجام گیرد، بر فضای گردشگری استان تاثیر می‌گذارد.

وی تصریح کرد: در سال‌های اخیر حدود ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در این شهرستان انجام شده و راهبرد اقتصادی که مبتنی بر تجربه موفق باشد، به ما کمک می‌کند که این شهرستان را بیش از پیش به سمت توسعه اقتصادی پیش ببریم.

فرماندار بینالود با اشاره به حجم قابل توجه مسافر و گردشگر این شهرستان توریستی، گفت: ۲۱۵ باغ تالار در طرقبه شاندیز فعال است که ۷ هزار نفر در این مراکز فعالیت می‌کنند.

حسینی با بیان اینکه این منطقه جاذبه‌های زیادی برای زمین خواران داشته و دارد، افزود: با اقداماتی که صورت گرفته جلوی تغییر کاربری‌های لجام گسیخته را گرفته ایم و الان به دنبال برخورد با تخلفاتی از این دست هستیم.

وی مجموعه گردشگری پدیده را یکی از مشکلات اساسی شهرستان دانست که تا کنون پیگیری‌های گسترده‌ای برای حل مشکلات آن انجام شده و انتظار است سریعتر به سرانجام مناسبی برسد.

حجت الاسلام علی بهمنی امام جمعه شاندیز هم در این جلسه گفت: مردم شهرستان طرقبه - شاندیز با عمق دید مذهبی به مسائل می‌نگرند و شاهد این مهم آن است که در سایر شهرستان‌ها یک درصد مردم و جوانان در دوران دفاع مقدس به شهادت رسیدند، اما در این خطه این رقم ۲ درصد جمعیت است.

وی تصریح کرد:این امر نشان می‌دهد که باید به مسائل فرهنگی توجه بیشتری نموده و با استقبال از میهمانان و گردشگران، مراقبت‌های لازم را از فرهنگ اسلامی و دینی خود داشته باشیم.

امام جمعه شاندیز با اشاره به موضوع پدیده گفت: مردم در این منطقه سرمایه گذاری کرده اند و باید به موضوع پدیده اهتمام بیشتری شود و نگرانی ۱۳۰ هزار سهامدار آن برطرف شود که نیازمند تلاش بیشتری است.

ملت ما با هجمه‌های گسترده دشمن مواجه است

حجت الاسلام محمد حسن ایزدی امام جمعه شهر طرقبه هم در این جلسه گفت: امروز در ۴۰ سالگی انقلاب که کشور و ملت ما با هجمه‌های گسترده دشمن مواجه است باید بیش از همیشه با انسجام و هم افزایی در برابر مقابل استکبار بایستیم.

وی با تاکید بر اینکه تلاش استاندار خراسان رضوی برای اصلاح و بهبود اقتصاد و حرکت به سمت توسعه تحسین برانگیز است و باید همه بتوانیم در جهت تحقق سیاست‌های اقتصادی گام برداریم.

در این جلسه همچنین دو تفاهمنامه بین دو معین اقتصاد مقاومتی منطقه چهار شامل شهرستان‌های بینالود و چناران و با استاندار خراسان رضوی و مسئولان این شهرستان‌ها به امضا رسید.
 
انتهای پیام//ج.ر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.