مدیر انجمن ملی مدیریت رفتار سازمانی گفت: برای مبارزه با فساد هر سه بخش دولتی، خصوصی و مردمی باید بسیج شوند.

دولت به تنهایی نمی‌تواند با فساد مبارزه کندحسن عابدی جعفری مدیر انجمن ملی مدیریت رفتار سازمانی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  در رابطه با نقش دولت در مبارزه با فساد حاکم در کشور گفت: اکنون فساد در ۳ بخش دولتی، خصوصی و مردمی یا سازمان‌های مردم نهاد رسوخ کرده و میزان و قدر‌مطلق این فساد‌ها در هر بخش متفاوت است.

مدیر انجمن ملی مدیریت رفتار سازمانی در ادامه گفت: عمدتا در جایی که قدرت و ثروت وجود دارد فساد‌هم وجود دارد، بنابراین برای مبارزه با فساد هر سه بخش دولتی، خصوصی و مردمی باید بسیج شوند. اگر طرحی برای مبارزه با فساد انجام می‌شود، هر سه این بخش‌ها باید مد نظر قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه یک بخش مانند دولت نمی‌تواند به تنهایی با فساد مبارزه کند، گفت: در هیچ جای دنیا این کار توسط یک بخش عملیاتی نیست، دولت باید از بخش خصوصی و بخش مردمی برای مبارزه با فساد کمک بگیرد. مبارزه با فساد نیز با ورود و حضور مردم حل نمی‌شود و بخش خصوصی در عین حال که خود بخشی از مسئله است، می‌تواند بخشی از راه حل نیز باشد.

جعفری با بیان اینکه طرح مبارزه با فساد فقط دارای ابعاد داخلی نیست، گفت: باید ابعاد خارجی آن را هم در نظر گرفت. ارزیابی‌های مختلفی درباره وضعیت فساد و وضعیت مبارزه با آن از منابع بین‌المللی از کشور ما صورت می‌گیرد که نشان می‌دهد اگر ما بخش بین‌الملل را ملاحظه نکنیم، تقریبا ۵۰ درصد کار را زمین گذاشته‌ایم.

مدیر انجمن ملی مدیریت رفتار سازمانی با بیان اینکه مبارزه با فساد باید بخش‌های داخلی را در سطح ملی منظور کند، گفت: هر سه بخش داخلی دولت، خصوصی و مردمی درگیر فساد هستند و هر سه می‌توانند در رفع فساد موثر باشند. طرح شفاف‌سازی، پاسخگویی و قانون‌گرایی می‌تواند شروع خوبی برای مبارزه با فساد باشد. اگر این سه بخش و بخش خارجی در کنار هم همکاری کنند، یقینا ما از این وضعیت فعلی فساد عبور کرده و می‌توانیم با فساد موجود در کشور مبارزه کنیم.

جعفری درباره کنوانسیون پالرمو گفت: کنوانسیون پالرمو قبل از کنوانسیون بیت‌المللی مبارزه با فساد پیش‌بینی شده بود، اکنون ما از آن مرحله عبور کرده ایم و باید به فکر کنوانسیون بین‌المللی مبارزه با فساد باشیم، در آن کنوانسیون ابعاد گوناگون و مطالب مختلفی را گفته است. بدلیل آنکه ما عضو کنوانسیون بین‌المللی مبارزه با فساد شده ایم، این به منزله قانون ملی ما تلقی می‌شود، بنابر‌این باید تمام همتمان را پیش بگیریم تا کنوانسیون بین‌المللی مبارزه با فساد را در کشور پیاده کنیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Germany
جواب سعید به ناشناس
۱۱:۳۱ ۱۹ بهمن ۱۳۹۷
این حرف شما متاسفانه منطقی نیست. خیلی از مسئولان زحمت میکشند. شاید در روش مدیریتی ضعف دارند که با کسب تحربه حل میشه. یا با کمبود بودجه با شرایط فعلی مواجه هستند. مدیران در هر دوره بعد انتخابات عوض میشوند و انچه راکه بلد هستند و می توانند انجام میدهند.کشور ما متعلق به همه ماست و باید همه برای رفع مشکلات با مشورت های مفید و توانمندی های کیفی کمک کنیم. بخصوص ما که در راه دور زندگی می کنیم در این شرایط سخت به سهم خود بیشتر کنار مردم باشیم. آلمانی ها و غیر آلمانی ها بدون استثناء تقریبا 50 درصددرامدشان .هرماه بعنوان مالیات توسط دولت اتوماتیک برداشت میشه . اگر آلمانی ها مالیات بر درامدشان را پرداخت نکنند دولتشون نمی تونه یک قدم برداره.در ایران بالاترین مبلغ بودجه از طریق درامدهای نفتی ،گاز و منابع معدنی تامین میشه. درحال حاضر بدلیل تحریم ها فروش نفت خوب نیست. معلوم است با درامد کم نفتی کارها کند پیش میرود. سیاستمداران المانی هم اگر بودجه نداشته باشند مثل ترامپ دولتشون رو تعطیل می کنند. ولی مدیران ایرانی با همه سختی ها تلاش و زحمت خود را می کشند و ما ممنونشون هستیم.شما که در آلمان زندگی میکنید و از این چیزها بهتر ردرمیاوردید چرا این حرف های غیر منطقی رو میزنید؟
United States of America
ناشناس
۲۲:۵۱ ۱۹ بهمن ۱۳۹۷
سعیدجان برادرمن مردم چقدربایدصبرکنن تامسعولان محترم دولت کسب تجربه کنن؟بعدشم چجوری برای گران کردن اجناس خودشون تصمیم میگیرن ولی برای ایجادثبات تنهایی نمیتونن؟بعدشم اسمم نیماست نه ناشناس ...
United States of America
nima
۲۰:۳۴ ۱۸ بهمن ۱۳۹۷
همون طوری که مشکل مردم برای مسعولان مهم نیس مشکل اوناراهم خودشون حل کنن
آخرین اخبار