به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، هنرستان فنی و حرفهای قدس مریوان در سه طبقه با ۱۰ کلاس درسی و چهار کارگاه آموزشی در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۷۷ متر مربع با حضور معاون امنیتی سیاسی اجتماعی استانداری استان کردستان، نماینده مردم شهرستانهای مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی، سرپرست فرمانداری، امام جمعه و جمعی از مسئولان مریوان افتتاح و به بهره برداری رسید.
بهمن عرفانی رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان مریوان در آئین افتتاحیه این هنرستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، گفت: هنرستان فنی و حرفهای قدس مریوان یکی از قدیمیترین مدرسههای مریوان است و اکثریت افرادی که امروزه در حوزههای مختلف صنعتی مشغول به کار هستند در این مدرسه درس خوانده و مهارتهای فنی را یاد گرفته اند.
وی افزود: عملیات تخریب ساختمان قدیمی این مدرسه و ساخت مدرسه جدید در سال ۱۳۹۴ شروع شده و اعتبار آن نیز ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیونی و با تیپ مدرسه فنی ساخته شد و ان شاالله به زودی دیوار اطراف آن نیز ساخته خواهد شد.
عرفانی بیان کرد: متاسفانه عملیات ساخت دو کارگاه فنی در محوطه این مدرسه بدلیل وجود معارض ملکی زمین موجود به تاخیر افتاد، اما فعالیت ساخت این کارگاه به زودی آغاز خواهد شد.
وی با اشاره به این که این پروژه با نظارت کارشناسان نوسازی مدارس استان ساخته شده است تصریح کرد: این ساختمان دارای تایدیه سازمان نوسازی کشور است و از بعد فنی توجه ویژهای به آن شده است.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان مریوان میزان اعتبارات تخصیص داده شده به این ارگان در دو سال اخیر را دارای رشد چشمگیر عنوان کرده و اظهار کرد: از نظر بعد جمعیتی دانش آموزان شهرستان مریوان پس از ناحیه یک سنندج دومین شهر استان کردستان است.
بهمن عرفانی خاطرنشان کرد: شهرستان مریوان دارای ۴۲ هزار نفر دانش اموز و ۳۱۰۰ نفر پرسنل آموزش وپرورش با یک هزار و ۶۰۰ کلاس درسی فعال با ۴۲۷ واحد آموزشی فعال وجود دارد که اکثریت پرسنل فرهنگیاین شهرستان بومی هستند.
عرفانی افزود: دانش آموزان شهرستان مریوان همواره در تمام عرصههای آموزشی و مسابقات علمی درخشیده اند و این شهرستان چهره خوبی از نظر آمار قبول شدگان کنکور سراسری دارد که باید عنوان کرد که ۲۸۲ نفر زیر رتبه ۳ هزار در کنکور داشته ایم.
وی ادامه داد: شهرستان مریوان از نظر بعد دانش اموزی دارای دانش اموزانی توانمندی است و از نظر پرسنل آموزش و پرورش نیز دارای افرادی توانمند است، اما متاسفانه این شهرستان از نظر زیرساختهای آموزشی و فرهنگی دچار مشکلاست و نیازمند کمک مسئولان برای رفع این معضل است.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان مریوان خاطرنشان کرد: روند رشد دانش اموزی شهرستان مریوان مثبت است و متاسفانه میزان فضاهای آموزشی این شهرستان متناسب با آن نیست و بیشتر مدارس این شهرستان به صورت دو شیفته فعالیت دارند.
عرفانی افزود: یکی از مدارس شهرستان مریوان ۱۶۰۰ نفر دوشیفته درس میخوانند که کمتردر استان هایکشور پیش میآید همچنین جمعیتی در یک مدرسه به صورت دو شیفته درس بخوانند.
رفانی ادامه داد: در سطح شهرستان مریوان تنها ۴ مدرسه ثابت شیف صبح اداره میگردد و مابقی مدارس به صورت دو شیفته و چرخشی اداره میشوند.
وی در پایان سخنان خود خواستار یک نگاه ویژه از سوی اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان و مسئولان ذیربط به شهرستان مریوان شد وگفت: مدیران و مسئولان در سالهای گذشته برای افزایش میزان سرانه فضای آموزشی این شهرستان فعالیتهای خوبی را انجام داده اند، اما متاسفانه این فعالیتها نسبت به روند روبه رشد آمار جمعیت دانش اموزی این شهرستان کافی نیست.
انتهای پیام/م