به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، شانقی مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: طی ۱۰ ماهه سال جاری دو هزار و ۷۱۲ تن گوشت منجمد و تازه گاوی و گوسفندی وارد استان شده که نسبت به مدت مشابه پارسال که یک هزار و ۹۹۹ تن بوده، حدود ۲۷ درصد افزایش نشان میدهد.
شانقی افزود: تامین و توزیع گوشت گرم و منجمد در کشتارگاههای کشورهایِ هدف با بسته بندی سالم حمل و توزیع میشود که با وجود حجم بالای واردات، هیچگونه نگرانی بابت کیفیت و بهداشت این محصولات وجود ندارد.
وی اضافه کرد: طی این مدت ۱۴۰ هزار راس دام در کشتارگاههای استان مرکزی کشتار شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۱ درصد کاهش کشتار ثبت شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی ادامه داد: مقدار تولید گوشت در کشتارگاههای دام استان مرکزی به طور میانگین سالانه ۱۳ هزار تن است که از ۱۷ هزار تن مصرف داخل استان، مابقی از طریق تامین گوشت منجمد و تازه وارداتی تامین میشود.
انتهای پیام / ج