به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، انواع املت جز غذاهای ملل محسوب میشوند که بسیاری از آنها وارد سفرههای ایرانی نیز شده اند. مواد اولیه آسان و در دسترس برخی املتها شخص را به درست کردن آن تشویق میکند. مانند املت اسپانیایی و املت ایتالیایی و املت فرانسوی که مواد اولیهی مشترک و سادهای دارند.
تخم مرغ: ۳ عدد
پیاز کوچک رنده شده: ۱ عدد
پیازچهی خرد شده: ۱ ساقه
هویج رنده شده: ۱ عدد
شیر: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱. تخم مرغها را در ظرفی ریخته و شیر را به آنها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. وقتی تخم مرغ و شیر خوب مخلوط شدند، هویج رنده شده (یا ریز خرد شده)، پیاز رنده شده و پیازچه را به همراه نمک و فلفل، به مواد میافزاییم و خوب هم میزنیم.
۲. ماهیتابه را روی حرارت قرار داده و روغن را داخل میریزیم تا خوب داغ شود سپس یک ملاقه از مواد املت را برداشته و داخل ماهیتابه میریزیم، وقتی املت خوب خودش را گرفت، در همان حالی که داخل ماهیتابه است، آن را رول میکنیم.
۳. بقیهی مواد املت را نیز به همین روش رول کرده و آماده میکنیم و در آخر برش میزنیم.
مواد لازم برای تهیه املت تورتیلا:
کدو: ۱ عدد
سیر:۱ حبه
پیاز: ۱ عدد
تخم مرغ: ۴ عدد
اسفناج: به مقدار لازم
نان تست: ۲ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
آویشن: به مقدار لازم
روغن: ۱ قاشق غذاخوری
مراحل پخت املت اسپانیایی تورتیلا:
۱. اول از همه فر را روشن کرده و روی درجه ۱۸۰ قرار میدهیم.
۲. کدو را به صورت حلقههای خیلی نازک برش میزنیم. سپس یک عدد پیاز کوچک را خلالی خرد میکنیم. یک حبه سیر را رنده میکنیم.
۳. در این مرحله ۴ عدد تخم مرغ را در ظرفی ریخته و به میزان دلخواه نمک، فلفل و آویشن اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
۴. نانها را به اندازههای کوچک به صورت مربع خرد میکنیم. مقداری اسفناج را نیز ریز خرد میکنیم.
۵. داخل ظرف مخصوص فر و یا هر ظرفی که بتوان در فر گذاشت یک قاشق غذاخوری روغن میریزیم. کدوهای حلقه شده را داخل ظرف میچینیم. سپس پیازها و سیر رنده شده و اسفناجها را به آن اضافه میکنیم. سپس تخم مرغهای زده شده را همراه با نانهای خرد شده به مواد داخل ظرف اضافه میکنیم.
۶. ظرف را داخل فری که از قبل گرم کرده ایم میگذاریم. املت شما پس از ۵ دقیقه آماده است.
مواد لازم برای تهیه املت یونانی:
تخم مرغ: ۸ عدد
پنیر فتا: ۱ پیمانه
آویشن: ۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون: ۴ قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده: ۱/۲ پیمانه
گوجه فرنگی گیلاسی: ۶ عدد
پیازچه خردشده: ۶ عدد
فلفل دلمهای رنگی: ۱ عدد
شوید خردشده: ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه املت یونانی:
۱. تخممرغها را به همراه آویشن، نمک و فلفل کاملا هم بزنید تا مایه کف کند. پیازچههای خرد شده را با ۲ قاشق روغن زیتون تفت داده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید؛ سپس از روغن بیرون آورده و کناری بگذارید.
۲. در تابه ۲ قاشق دیگر روغن زیتون را با پیاز نگینی شده تفت دهید و پیازچهها را به آن اضافه کنید؛ سپس مخلوط تخممرغی که از قبل آماده کردهاید را درون تابه بریزید. اما آن را هم نزنید و بگذارید با حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه بپزند.
۳. بعد از آن فر را از قبل روشن کرده، تابه را به مدت ۴۵ ثانیه درون فر قرار دهید تا روی غذا هم حرارت ببیند. برای تزیین از گوجههای گیلاسی، پنیر فتا، فلفل دلمهای، شوید و پیازچه خرد شده استفاده کنید.
نکته: مدتی که میخواهید تخم مرغ روی حرارت بپزد، بهتر است در تابه را ببندید.
مواد لازم برای تهیه املت ایتالیایی:
قارچ خرد شده یک پیمانه
کدو خرد شده یک پیمانه
کره ۳ قاشق غذاخوری
آب ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۴ عدد
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل یک چهارم قاشق چای خوری
پنیر پیتزا نصف پیمانه
طرز تهیه املت ایتالیایی:
۱. برای تهیه این املت خوشمزه ابتدا باید ۲ قاشق غذاخوری کره را در تابهای ذوب کرده و قارچ و کدوها را درون آن تفت دهید تا نرم شوند.
۲. قارچ و کدوها را از تابه خارج کرده و درون تابه مابقی کره را بریزید تخم مرغ، آب، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و درون کره ذوب شده بریزید هم زمان با پخته شدن تخم مرغها، لبه آنها را بلند کرده و تابه را کمی شیب دهید تا تخم مرغهای پخته نشده در زیر، به سمت مرکز تابه روان شوند و به صورت یک دست بپزنند.
۳. وقتی تخم مرغها تقریبا پخته شدند، با قاشق از سبزی جات، روی نیمی از املت بریزید و روی آنها را مملو از پنیر پیتزا کنید سپس لبه دیگر را روی آنها تا کنید و به مدت یک تا دو دقیقه، درب تابه را بگذارید.
۴. هم زمان با درست شدن املت، کره را درون قابلمهای ذوب کرده و مابقی مواد سس را درون آن به مدت ۵ دقیقه بپزید و مرتب آن را هم بزنید.
۵. بعد از آماده شدن میتوانید املت را سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه املت فرانسوی:
تخم مرغ: ۶ عدد
گوجه فرنگی یا قارچ: ۲ عدد
کره: ۳۰ گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه املت فرانسوی:
۱. قارچها یا گوجهها را ورقه ورقه کرده و در مقداری کره یا روغن کمی سرخ کنید.
۲. تخم مرغها را در ظرفی شکسته و همراه نمک و فلفل هم بزنید تا یکدست شوند.
۳. کره را در ماهی تابه باز کرده تا داغ شود سپس تخم مرغ را در کف ماهی تابه پخش کنید تا یکدست شود.
۴. سپس قارچ یا گوجهها را بصورت نیم دایره بر روی نصف تخم مرغ ریخته و لایه دیگر تخم مرغ را بر روی قارچ یا گوجه برگردانید.
۵. دوباره قارچ یا گوچه را روی ربع تخم مرغها ریخته و لایه دیگر تخم مرغ را بر روی آن برگردانید.
۶. پس از ۱ دقیقه املت اماده است. آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با سلیقه خود آن را تزیین نمایید.
منبع: برترینها
انتهای پیام/