به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، املت از جمله غذاهایی است، که میتوان با توجه به ذائقه خود به آن تنوع داد. به همین خاطر برای این غذا دستورهای آشپزی متفاوتی همچون طرز تهیه املت قارچ، املت با پنیر پیتزا و … وجود دارد؛ که در مطالب قبلی، با آنها آشنا شدید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان خوشمزه هندی
املت سیب زمینی از جمله املتهای خوشمزه است که میتواند جای بهتری نیز در وعدههای غذایی خانوادههای ایرانی بیابد. روش پخت این املت متفاوت را از دست ندهید.
مواد مورد نیاز:
تخم مرغ: ۴ عدد
سیب زمینی: ۳ عدد
پیاز رنده شده: ۱ عدد
گشنیز خرد شده: به میزان کمی
زیره: به میزان لازم
فلفل سیاه و نمک: به مقدار کافی
زیره: به مقدار لازم
روغن: به میزان کافی
املت سیب زمینی؛ وعده شام سبک!
دستور پخت املت سیب زمینی:
۱. سیب زمینیها را خوب بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس سیب زمینیها را به صورت نگینی درشت و یا بصورت دلخواه خرد کنید. درون تابهای مناسب، مقداری کمی روغن بریزید و آن را بر روی حرارت قرار دهید. پس از گرم شدن روغن، سیب زمینیها را درون تابه بریزید تا سرخ شوند. تا زمان طلایی شدن، چند مرتبه سیب زمینیها را تف دهید، تا خوب بپزند. سپس آنها را از داخل تابه خارج کنید.
۲. تخم مرغها را داخل یک کاسه نسبتا بزرگ بشکنید و آن را کاملا به هم بزنید.
۳. حال پیاز از قبل رنده شده، زیره، نمک، فلفل سیاه، گشنیز و سیب زمینیهای سرخ شده را به تخم مرغ اضافه کنید و مواد را کاملا با هم مخلوط نمایید.
۴. در مرحله آخر، کمی روغن را به داخل ماهی تابه بریزید و بعد از داغ شدن روغن، مواد را درون تابه بریزید. هنگامی یک طرف املت کاملا سرخ شد، با احتیاط آن را برگردانید، تا سطح املت نیز سرخ شود. در تهیه این غذا شما میتوانید علاوه بر سیب زمینی، از موادی همچون گوجه فرنگی، اسفناج و … نیز استفاده کنید.
اکنون که با روش پخت املت سیب زمینی آشنا شدید، میتوانید این غذاهای خوشمزه و آسان را در منزل تهیه کنید و با انواع ترشی و سایر مخلفات میل نمایید.
منبع: مجله آرگا
انتهای پیام/