به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، محمدحسن زدا سرپرست سازمان تأمین اجتماعی گفت: با راهاندازی نسخ الکترونیک در مراکز ملکی تأمین اجتماعی در سراسر کشور دیگر نیاز به دفترچههای درمانی نیست و این اقدام خدمات درمانی را شفافتر و پرونده الکترونیک سلامت را به سرانجام میرساند و یک اقدام بسیار ارزشمند است.
وی ادامه داد: دفترچههای درمانی همچنان در مراکز طرف قرارداد با سازمان تأمین اجتماعی اعتبار دارد و برای مراجعه به این مراکز درمانی باید در اختیار بیمه شدگان باشد.
سرپرست سازمان تأمین اجتماعی افزود: در سازمان تامین اجتماعی ۴۲ میلیون نفر تحت پوشش، ۱۴ میلیون نفر بیمه شده اصلی، ۲۲ میلیون نفر بیمه شده تبعی، سه میلیون و ۵۰۰ هزار مستمریبگیر اصلی و ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار مستمریبگیری تبعی هستند.
وی افزود: ۲۱۳ هزار نفر از سازمان تامین اجتماعی مقرری بیکاری میگیرند، در هر ماه هم حدود ۳۷۰ میلیارد تومان مقرری به این افراد میپردازیم و هم اکنون یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر کارگاه تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی هستند و باید توجه داشت که ۵۵۶ شعبه تامین اجتماعی در سراسر کشور وجود دارد و ۲۱۹ کارگزاری نیز به ارائه خدمات میپردازند.
حسن زدا تاکید کرد: این سازمان به سمت خدمات غیرحضوری میرود تا نیاز بیمهشدگان برای رفت و آمد به شعب تامین اجتماعی را قطع کند و در اجرای طرح گسترش خدمات غیرحضوری ارائه ۳۰ سرویس غیرحضوری خدمت به بیمه شدگان از طریق سامانههای تلفن همراه آغاز شده و به زودی ۳۵ خدمت غیر حضوری دیگر نیز به بیمه شدگان ارائه میشود.
سرپرست سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به روند حذف دفترچههای درمانی بیمه تامین اجتماعی هم گفت: حذف دفترچه در مراکز ملکی این سازمان در حال اجرا است و در مراکز غیرملکی هم مشکل امضای دیجیتال پرداخت آنلاین ۶۰ درصدی به پزشکان وجود دارد که امید است با همکاری دستگاههای مربوطه روند حذف دفترچه بیمه درمانی در مراکز غیرملکی سازمان شتاب بگیرد.
وی با اشاره به پرداخت سبد معیشت ۶ میلیون و ۱۵۰ هزار بیمه شده سازمان تامین اجتماعی افزود: با زیرساختهایی که برای امور الکترونیک تهیه شده، ظرف مدت کوتاهی با سرعت و کیفیت به ۶ میلیون و ۱۵۰ هزار بیمه شده خود بستههای معیشتی پرداخت کرده، البته عده زیادی با سامانه ۱۴۲۰ تماس گرفتند و اعلام کردند که بستهها به آنها تعلق نگرفته است.
زدا اظهار کرد: از این رو در دفعات آینده با دقت بیشتری به شناسایی مشمولان پرداخته، ضمن اینکه با تعیین کد دستوری از افرادی که باید بستهها را دریافت میکردند، بنابراین خواسته شده تا به استعلام شرایط خود بپردازند و اگر مشمول دریافت بسته بودند و آن را دریافت نکردهاند، برای دریافت آن اقدام کنند.
وی در خصوص بیمه خبرنگاران آزاد اظهار کرد: قرار است که خبرنگاران آزاد را از طریق صندوق بیمه هنرمندان بیمه کرده، اما این متضمن آن است که وزارت ارشاد بار مالی آن را تامین کند و در خصوص بیمه مشاغل آزاد نیز اقداماتی را انجام دادهایم.
منبع: فارس
انتهای پیام/