یک کارشناس محیط زیست گفت: نانو ذرات تیتانیوم مواد خطرناک و سرطان زا هستند و وارد شدن این مواد به تالاب انزلی، یک جنایت در حق محیط‌زیست است.

حسین آخانی کارشناس محیط زیست در گفتگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با بهره‌گیری از فناوری نانو ذرات برای پاکسازی تالاب انزلی اظهار کرد: تمام کارشناسان محیط زیست با موضوع استفاده از فناوری نانو ذرات تیتانیوم برای پاکسازی تالاب انزلی که یک کار غیر علمی است، مخالف هستند.

وی افزود: نانو ذرات تیتانیوم مواد خطرناک و سرطان زا هستند و وارد شدن این مواد به یک تالاب بزرگ، یک جنایت در حق محیط زیست است.


بیشتر بخوانید: پاکسازی تالاب انزلی به کمک فناوری‌های نوین انجام شد


آخانی تصریح کرد: شرکت و سرمایه‌گذاری که برای پاکسازی تالاب انزلی از این مواد استفاده می‌کند، وابسته به یکی از مقامات مسئول است که برای منافع خود دست به هر روشی می‌زند و همچنین اکوسیستم تالاب توسط خیال پردازی‌های این شرکت در حال نابودی است.

وی ادامه داد: رئیس شرکت سرمایه گذرا، شخصی است که در ماموگرافی بانوان باردار تخصص دارد و این سرمایه گذار در زمینه پاکسازی تالاب و اکولوژی هیچ تخصصی ندارد.

استفاده از نانو ذرات برای پاکسازی تالاب انزلی یک جنایت است

این کارشناس محیط زیست گفت: یک هزار میلیارد تومان بودجه‌ای که این شرکت از معاون رئیس جمهور دریافت کرده است، ۲ برابر بودجه سالانه سازمان حفاظت محیط زیست است، این در حالی است که تنها ۳ میلیارد تومان اعتبار در بودجه سال ۹۸ برای احیای تالاب‌ها در نظر گرفته شده است.

استفاده از نانو ذرات برای پاکسازی تالاب انزلی یک جنایت استاستفاده از نانو ذرات برای پاکسازی تالاب انزلی یک جنایت است

وی افزود: در هیج کجای دنیا برای پاکسازی تالاب‌ها و رودخانه‌ها از روش نانو استفاده نشده است و این کار یک بازی برای حیف و میل کردن بیت‌المال است.

این کارشناس محیط زیست تصریح کرد: حجم زیادی از رسوبات توسط رودخانه‌ها وارد تالاب می‌شوند و دلیل آن نیز تخریب جنگل‌ها و مراتع است که برای جلوگیری از آن باید منابع طبیعی را احیا کنیم.


بیشتر بخوانید: احیای تالاب‌ها نیازمند تأمین حقابه‌ها است


وی افزود: حجم زیادی از سموم و کودهای شیمیایی از طریق محصولات کشاورزی وارد تالاب می‌شوند و لازم است که وزارت کشاورزی و سازمان محیط زیست با مدیریت مناسب از این اقدام جلوگیری کنند.

آخانی گفت: گونه‌های مهاجم سُمبل آبی، آزولا و گونه‌های آبزی مهاجم به تالاب وارد شده‌اند که باید با مدیریت صحیح از بین بروند.

انتهای پیام/

برچسب ها: محیط زیست ، تالاب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۱۴:۵۳ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
اقایان محیط زیست نفس شان از جای گرم میاید، همه کارها را خدمه و نوکرها باید انجام دهند! پس شما حقوق میگیرید برای چکاری نصب شدید ووظایف عملی و کارنامه و بیلان کار شما در محیط زیست چیه؟ با نشستن تو دفتر کار بطور حتم محیط زیست شفاء پیدا نمیکنه.
آخرین اخبار