مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: جامعه ایثارگر و جهادگر از ارزش‌های بنیادی و اساسی جمهوری اسلامی ایران هستند.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، نشست تخصصی مسئولان امور ایثارگران منطقه یک ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌های کشور صبح و عصر امروز با حضور دبیر شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران، مشاور امور ایثارگران سازمان محیط زیست و مسئولین منطقه‌ای به میزبانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران برگزار شد.

کیومرث کلانتری مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران اظهار کرد: جامعه ایثارگر و جهادگر از ارزش‌های بنیادی و اساسی جمهوری اسلامی ایران هستند و همه بخش‌ها موظفند که دین خود را نسبت به ایثار و از خود گذشتگی این عزیزان ادا کنند.

وی با بیان اینکه افتخار دستگاه‌های دولتی و خدمت رسان کشور این است که توانسته‌اند جمعی از ایثارگران و فرزندان شهدا را به خدمت بگیرند و باید آن را به عنوان پشتوانه ارزشمند خود محسوب کند، افزود: جمع زیادی از عزیزان ایثارگر، فرزندان شهدا و آزاده و جانباز در اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران مشغول فعالیت هستند و این مهم برای ما بسیار ارزشمند و یک فرصت مغتنم محسوب می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در ادامه گفت: در روند مدیریتی این اداره کل، به دنبال ارتقای جایگاه ایثارگران بوده و هستیم و در کنار این موضوع توانمندسازی ایثارگران در کنار سایر کارکنان به طور ویژه در اولویت برنامه‌ها است.

کلانتری با یادآوری آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامی ایران و با اشاره به بیانیه مهم و راهبردی مقام معظم رهبری به مناسبت چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و ورود جمهوری اسلامی به فصل جدید و تأکید ایشان بر امید واقع‌بینانه به آینده و نقش بی‌بدیل جوانان در برداشتن گامی بزرگ، تصریح کرد: انقلاب اسلامی و میهن عزیزمان بالای ۲۵۰ هزار نفر شهید تقدیم آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی کرده و این انقلاب به آسانی به دست نیامده و از طرفی شأن و جایگاه نظام جمهوری اسلامی مرهون خون شهدا و ایثارگران است و این‌ها هیچ وقت اجازه نمی‌دهند که دشمنان به این کشور دست اندازی و سوء نظری داشته باشند.

مدیرکل محیط زیست استان تهران در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: ایثارگران باید از همه بیشتر کار و تلاش کنند، چراکه انتظارات از این عزیزان بیشتر است و ارزش جایگاه ایثارگران نیز می‌طلبد که اینچنین باشد.

وی افزود: ایثارگران صاحب اصلی مملکت هستند و باید همواره صادقانه و دلسوزانه برای نظام حرکت کنند و در چارچوب تواضع، صبر و قانون نباید از کنار ناهنجاری‌ها و ناعدالتی‌ها به سادگی عبور کنند.

رضا رحیمی نسب دبیر شورای مشاوران وزراء در امور ایثارگران نیز در مراسم آغازین این نشست با اشاره به اینکه محیط زیست از جمله معدود دستگاه‌هایی است که شهدای گرانقدری را تقدیم جامعه اسلامی می‌کند و در بحث محیط زیست و حفاظت از منابع الهی به سوی ایثار و از خود گذشتگی حرکت می‌کند، اظهار کرد: این امر خود به نوعی ترویج فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت است، چرا که با بهره گیری از کنش‌ها و ماموریت‌هایی که مجموعه محیط زیست کشور دارند، سلامت جامعه، محیط زیست و سلامت زندگی را تضمین می‌کنند.

وی با بیان اینکه ما در گام اول انقلاب که گام ۴۰ ساله بود با فراز و نشیب‌های زیاد و امید و بیم‌های فراوانی روبرو بودیم و صرفنظر از همه کاستی‌ها و مشکلات گام موفقی را سپری کردیم، افزود: ما در گام دوم انقلاب باید با پختگی و تجربه اندوزی که حاصل شده، در همه عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی با بهره‌گیری از یک ساختار و ایجاد الگوی مناسب برای همگان حرکت کنیم.

رحیمی نسب با تأکید بر اینکه رسالت ما در مرحله دوم انقلاب بزرگ و خطیر است، گفت: جامعه اسلامی ما در همه حال با ایثار، مقاومت و جهاد حرکت روبه جلویی داشته و دارد و مرحله اول انقلاب مرحله مجاهدت و تقدیم جان انسان‌های ارزشمندی بود که پایبند فرهنگ رشادت و از خودگذشتگی بودند.

وی افزود: اگرما از فرهنگ جهاد و شهادت و ایثار و از خود گذشتگی فاصله بگیریم، شرایط و فضای سختی گریبانگیرمان می‌شود و از طرف مشکلات و معضلات کنونی جامعه تنها با ترویج، اعتقاد و پایبندی به فرهنگ جهاد و شهادت قابل حل خواهد بود.

دبیر شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران در ادامه تصریح کرد: جامعه ایثارگر باید در گام دوم انقلاب فعال باشد و نه منفعل و در همه عرصه‌ها اعم از اقتصادی، سیاسی و اجتماعی، فرهنگی و همچنین در ساختار‌های مختلف ورود کند و در این برهه ایثارگران باید مطالبه‌گر باشند و نه ساز شکار و البته باید مطالبه گر و منتقدی سازنده و تأثیرگذار باشند.

رحیمی نسب افزود: امروز رسالت فرزند شهید این است که مثل پدر شهیدش هم ممتاز باشد و هم در جایگاه خود ایثار کند و حضوری تأثیرگذار داشته باشد و این تاثیرگذاری باید نسبت به پیشرفت، ترقی و کمال انقلاب باشد.

وی با بیان اینکه جامعه ایثارگر باید مسئولیت پذیر باشد و از مسئولیت گریزی حذر کند گفت: ایثار گران در این خصوص باید نقشی که برگرفته از فرهنگ جهاد و شهادت و برگرفته از منویات امام و رهبری است را ایفا کنند و این کار باید با تعهد و تخصص همراه باشد.


بیشتر بخوانید: اختصاص یک میلیارد و 200 میلیون تومان بودجه برای بیمه تکمیلی 3 هزار محیط‌بان


رحیمی نسب در پایان تصریح کرد: باید تلاش کنیم که در گام دوم انقلاب بنا به تاکیدات مقام معظم رهبری مد ظله العالی به جوان‌ها فرصت دیده شدن را بدهیم و در این مسیر بهره گیری از فرزندان ایثارگران گزینه مناسبی است.

در ادامه این نشست رضا فرخی مشاور امور ایثارگران سازمان حفاظت محیط زیست نیز گفت: در سازمان محیط زیست تاکنون ۱۳۸ نفر جان خود را در راه حفاظت از طبیعت و حفظ عرصه‌های ملی و منابع الهی نثار کرده‌اند که از این تعداد متاسفانه فقط ۴۲ نفر به عنوان شهید تحت احراز بنیاد شهید قرار گرفته‌اند.

وی افزود: سازمان حفاظت محیط زیست با جمعیتی در حدود ۷۰۰۰ نفر کارمند، بیش از ۲۰۰۰ نفر ایثارگر دارد که این میزان حدود یک سوم کارکنان سازمان هستند که طیف وسیعی از فرزندان و خانواده‌های شهیدان، جانبازان و آزادگان را شامل می‌شوند.

فرخی گفت: سازمان محیط زیست، دستگاه پیشرو در جذب ایثارگران و خانواده شهدا بوده و افتخاری از این حیث برای ما محسوب می‌شود.

مشاور امور ایثارگران سازمان حفاظت محیط زیست افزود: باید بتوانیم نام پاسگاه‌های محیط بانی را به نام شهدای محیط زیست و شهدای همکاران ایثارگرانمان مزین کنیم.

وی با اشاره به اینکه انتظار جامعه از ایثارگران مهم و زیاد است و از طرفی ایثارگران نیز انتظاراتی از جامعه دارند، تصریح کرد: مطالبات به حق و قانونی ایثارگران سازمان محیط زیست را به طور جد و تا حصول نتیجه پیگیری خواهیم کرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار