به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترشی بِه، به دلیل داشتن میوه بِه بسیار خوش عطر و بو است. طرز تهیه این ترشی بسیار ساده است و سریع میرسد و آن را کنار انواع غذاها میتوان استفاده کرد.
مواد لازم:
بِه: یک کیلوگرم
سرکه ترجیحا سرکه سیب: یک لیتر
نمک: به میزان لازم
بیشتربخوانید: طرز تهیه سالاد تن آووکادو بدون سس مایونز
بِهها را شسته و خلال کرده و تخم و قسمت سفت وسط به را در آورید.
روى دستمال بگذارید تا کمى نمشان گرفته شود، یک ساعت کافی است.
سپس توى شیشه ریخته و کمى نمک را با سرکه (من از سرکه سیب استفاده میکنم) مخلوط و روى بهها بریزید.
درب شیشه را محکم بسته و بگذارید دو هفته برسد.
بعد کنار غذا و ترشىهاى دیگه نوش جان کنید.
این ترشى نیاز به هیچ ادویه و یا سبزى معطر ندارد، چون خود به عطر خوبى دارد و ترشىاش بسیار خوش طعم است.
منبع: زندگی آنلاین
انتهای پیام/