رئیس شورای هماهنگی اطلاعات کشور اعلام کرد از لحظه وقوع حادثه خاش، بررسی‌ها در شورای عالی امنیت ملی آغاز شده است تا پاسخی قاطع به دشمنان بدهیم.

رمزگشایی از ردیابی تروریست ها توسط سپاه/ پرونده «انتقام» روی میز شورای عالی امنیت ملیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  هنوز کمتر از ۱۰۰ ساعت از اقدام تروریستی بزدلانه در «جاده خاش - زاهدان» - که منجر به شهادت ۲۸ پاسدار و زخمی شدن ۱۲ نفر دیگر از آنان شد - نگذشته بود که چندین خانه تیمی در سراوان و خاش که برخی عوامل جنایت اخیر در آن استقرار یافته بودند، شناسایی، متلاشی و تروریست‌های مستقر در آن دستگیر شدند.

تیم‌های پشتیبانی‌کننده حمله تروریستی ۲۴ بهمن که سعی کرده بودند در انجام این اقدام تروریستی کوچک‌ترین ردّ پایی از خود بر جای نگذارند، تنها به فاصله ۴ روز از اقدام شرورانه‌ای که انجام دادند، تسلیم نیرو‌ها و عوامل اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران شدند.

پس از شناسایی و دستگیری تیم پشتیبانی‌کننده تروریست‌ها در شهر‌های سراوان و خاش که حدود ۷۵۰ کیلوگرم مواد انفجاری ساخته شده و آماده ساخت را به همراه داشتند، روز گذشته فرماندهان سپاه و البته وزیر اطلاعات، در خصوص دستگیری اعضای تیم‌های پشتیبانی‌کننده تروریست‌ها و همچنین انتقامی که در دستور کار جمهوری اسلامی ایران است، توضیحاتی ارائه دادند.

فرمانده نیروی زمینی سپاه

سردار «محمد پاکپور» در حاشیه مراسم گرامی‌داشت شهدای مدافع امنیت و آرامش که در ستاد نیروی زمینی سپاه برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران گفت: پس از آنکه قطعات خودروی انتحاری جاده خاش زاهدان را تحویل برادرانمان در نیروی انتظامی دادیم، آن‌ها مدل خودرو را به ما اعلام کردند و پس از آن نیرو‌های اطلاعاتی و عملیاتی قرارگاه قدس نزسا کار شناسایی، دستگیری و انهدام تیم پشتیانی کننده تروریست‌ها را آغاز کردند. دو روز قبل اولین سرنخ ما که یک خانم بود شناسایی و دستگیر شد و از طریق این خانم، به افراد دیگر رسیدیم. دو نفر از عناصری که در تیم تروریستی جاده خاش - زاهدان بودند پاکستانی بودند و عامل انتحاری یک فرد پاکستانی به نام «حافظ محمد علی» بود؛ فرد دیگری از پاکستان در این تیم حضور داشتند. سه نفر از منطقه سیستان و بلوچستان بودند که دو نفر از آن‌ها دستگیر شده و یک نفر دیگر هم که متواری است ان‌شاالله دستگیر خواهد شد.


بیشتر بخوانید:عامل اصلی حمله تروریستی به اتوبوس حامل نیرو‌های سپاه کیست؟


وی گفت: این تیم تروریستی مهمات و تجهیزات بسیار زیادی آماده کرده بود و قرار بود این تیم در ۲۲ بهمن هم اقدامات انتحاری انجام دهند، ولی از آنجا که ما برای دهه فجر و راهپیمایی ۲۲ بهمن تمهیدات زیادی داشتیم تروریست‌ها موقق یه انجام اقدامات تروریستی نشدند. حتی در مرز هم در ایام دهه فجر، عناصر تروریست تلاش‌های زیادی برای انجام اقدام تروریستی کردند، اما موفق نشدند. اما در نهایت در جاده خاش زاهدان یک اقدام کور انجام دادند و اتوبوس حامل پاسداران را منفجر کردند.

سردار پاکپور تاکید کرد: از همه عزیزان‌مان که در سیستان و بلوچستان اعم از ارتش و سپاه و بسیج و نیروی انتظامی که در مدت اخیر تلاش‌های زیادی داشتند تشکر می‌کنم. گفتگو‌های زیادی هم در سطوح نظامی و هم در سطوح سیاسی با پاکستان در حال انجام است تا آن‌ها توجه بیشتری به امنیت مرز‌های خودشان داشته باشند. ما به دنبال ریشه‌کنی گروه تروریستی جیش‌الظلم و سایر گروهک‌های تروریستی هستیم.

نماینده، ولی فقیه در سپاه

حجت‌الاسلام و المسلمین «عبدالله حاجی‌صادقی» نیز در حاشیه مراسم گرامی‌داشت شهدای مدافع امنیت و آرامش، با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به دستگیری عاملان حمله تروریستی «جاده خاش - زاهدان» گفت: این اقدام، اولین ضربه سپاه به عاملان حادثه تروریستی هفته قبل بود. انتقام از عوامل تروریستی به موقع انجام خواهد شد و قرار گذاشته‌ایم که در مقابل هر شهید ما، ۱۰ نفر از آن‌ها به هلاکت برسند.

جانشین فرمانده کل سپاه

همچنین سردار «حسین سلامی» در بخشی از سخنان خود در مراسم گرامی‌داشت شهدای امنیت و آرامش گفت: هدف دشمن این بود که انقلاب به چهل سالگی نرسد؛ از آن آرزو به این رسیدند که به جوانان ما تهاجمی ناجوانمردانه کنند و این، همه توان دشمن است. شکست دادن قطعی دشمن کار نهایی ماست و صبح پیروزی نزدیک است.

جانشین فرمانده کل سپاه افزود: ما طرح های‌مان را پیاده‌سازی کرده‌ایم و قطعا انتقام شهدای‌مان را می‌گیریم البته دشمن آنقدر سیلی خورده که این حرکات در برابر آن ناچیز است. ما برای شکست دادن قدرت‌های جهانی برنامه داریم و جنگ ما محدود به یک نقطه نمی‌شود؛ تروریست‌ها که عددی نیستند.

وزیر اطلاعات

حجت‌الاسلام «سید محمود علوی» نیز در حاشیه مراسم گرامی‌داشت شهدای مدافع امنیت و آرامش در جمع خبرنگاران گفت: اقدام جنایتکارانه تروریست‌ها در شهادت مرزبانان سپاه در جاده خاش زاهدان را بی‌پاسخ نخواهیم گذاشت و قطعا روی این مسئله برنامه‌ریزی خواهیم کرد. این انتظار ملت است.

وزیر اطلاعات افزود: در زمینه «انتقام» هم‌افزایی بین دستگاه‌های موثر در امنیت وجود دارد. از لحظه وقوع این اتفاقات، بررسی‌ها در شورای عالی امنیت ملی آغاز شده است تا پاسخی قاطع به دشمنان بدهیم.

این اظهارات در حالی روز گذشته مطرح شد که سرلشکر «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، سرلشکر «محمدعلی جعفری» فرمانده کل سپاه، سرلشکر «سید عبدالرحیم موسوی» فرمانده کل ارتش و سرتیپ «امیر حاتمی» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، یک روز پس از اقدام تروریستی کور در جاده خاش - زاهدان از انتقام کوبنده جمهوری اسلامی ایران از عوامل و پشتیبانان این اقدام تروریستی خبر داده بودند.

وعده‌های صادق

نگاهی به پیشینه وعده‌های صادق فرماندهان سپاه در مقاطع مختلف دو سال گذشته درخصوص انتقام از دشمنان و تروریست‌ها و ضدانقلاب، نشان می‌دهد که این وعده‌ها حداکثر ظرف ۱۰۳ و حداقل ظرف ۹ روز محقق شدند. یعنی میانگین ۵۶ روز.

انتقام ۵۴ روزه

۶ اردیبهشت سال ۹۶ در نقطه صفر مرزی ایران و پاکستان در منطقه میرجاوه، عده‌ای تروریست اقدام به شهادت رساندن ۱۰ مرزبان عزیز و غیور ایرانی کردند. این تروریست‌ها که تعداد آن‌ها بین ۱۰ الی ۱۵ نفر تخمین زده می‌شد پس از انجام عملیات تروریستی خود به محل اختفایشان در خاک پاکستان گریختند. ۵۴ روز بعد در تاریخ ۲۹ خرداد، قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد: در عملیات نیروی زمینی سپاه پاسداران و قرارگاه قدس در ارتفاعات قصرقند، «جلیل قنبرزهی» سرکرده گروهک انصار الفرقان به هلاکت رسید. دو ماه بعد سردار «محمد پاکپور» فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: «چند وقت قبل «جلیل قنبرزهی» (سرکرده گروهک تروریستی انصار الفرقان) را شوراندند که به داخل خاک ایران بیاید و عملیات تروریستی انجام دهد. او هم به ارتفاعات قصرقند آمد و توسط نیرو‌های روزه‌دار ما در تاریخ ۲۹ خرداد به هلاکت رسید؛ هنوز که هنوز است سرویس جاسوسی عربستان نتوانسته برای جایگزینی جلیل قنبرزهی به نتیجه برسد؛ وقتی برادران ما را در میرجاوه شهید کردند گفتیم انتقام می‌گیریم، انتقام بالاتر از انهدام گروه قنبرزهی؟»

انتقام ۱۱ روزه

۱۷ خرداد سال ۹۶، چند نفر از تروریست‌های گروهک تکفیری داعش، در اقدامی بزدلانه و ناجوانمردانه، با حمله به ساختمان مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر امام خمینی (ره)، ۱۸ نفر از مردان و زنان بی‌گناه کشورمان را به شهادت رساندند. ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ و تنها ۱۱ روز پس از این حمله تروریستی، نیروی هوافضای سپاه در قالب عملیات «لیله القدر» با شلیک موفقیت آمیز ۶ موشک «ذوالفقار» و «قیام» از استان‌های کرمانشاه و کردستان به مقر فرماندهی تروریست‌های داعش در دیرالزور، خسارات و تلفات گسترده‌ای را به این گروهک وارد کرد. موشک‌هایی که از فراز آسمان عراق عبور کردند. به نقل از روابط عمومی سپاه، در جریان این عملیات موفق، بیش از ۱۷۰ تروریست تکفیری از جمله چند تن از فرماندهان و عناصر موثر آنان به هلاکت رسیده و علاوه بر مجروحیت تعدادی دیگر از تروریست‌ها، تلفات سنگینی بر ادوات، تجهیزات و سامانه‌های آنان وارد شد.

انتقام ویرانگر ۱۰۳ روزه

روز ۱۸ مرداد سال ۹۶ خبر شهادت شهید «محسن حججی» و تعدادی از مدافعان حرم در سوریه، به شدت فضای جامعه را متاثر و اندوهگین کرد. ۴۱ روز بعد (۳۰ شهریور) سرلشکر حاج «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه در مراسم اربعین شهادت مدافع حرم شهید مرتضی حسین پور، اظهار کرد: «من در پیامی که برای شهادت شهید حججی دادم، گفتم ما انتقام خواهیم گرفت؛ ما باید به وعده خودمان صادق باشیم؛ انتقام ما این است که کمتر از ۳ ماه دیگر، اعلام پایان حکومت داعش در این کره خاکی خواهد بود. سعی می‌کنیم این ۳ ماه را به ۲ ماه تبدیل کنیم و عمر این شجره خبیثه و این غده سرطانی خطرناک ساخته شده به دست آمریکا و اسرائیل را به پایان برسانیم و جشن آن را در ایران و در بین همه منطقه اعلام کنیم». ۲۹ آبان و یک روز قبل از سررسید وعده سردار سلیمانی، درباره نابودی شجره خبیثه داعش، این گروهک تروریستی تکفیری پس از شکستی که از جبهه مقاومت در نبرد البوکمال خوردند، به صورت رسمی همه مراکز و پایگاه‌های خود را در خاک سوریه و عراق از دست دادند. فرماندهی میدانی نبرد البوکمال با سردار سلیمانی بود. بدین ترتیب همه مراکز و پایگاه‌های داعش در سوریه به فاصله ۱۰۳ روز بعد از شهادت شهید حججی و یارانش در سوریه، از بین رفت.

انتقام ۵۰ روزه

در شب ۲۹ تیر امسال، تعدادی از اشرار ضدانقلاب به یکی از پایگاه‌های قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) سپاه در شهرستان مریوان به‌نام پایگاه «دری» کنار روستای «دری»، حمله کردند و با انفجار زاغه مهمات، تعداد ۱۱ تن از نیرو‌های سپاه را به شهادت رساندند. در این درگیری تعدادی از تروریست‌ها به هلاکت رسیدند و تعدادی نیز زخمی و متواری شدند. ۱۷ روز بعد در تاریخ ۱۵ مرداد، سرلشکر «محمدعلی جعفری» فرمانده کل سپاه، در خصوص این اقدام تروریستی گفت: «ضربه‌ای که در پاسخ به این حرکت تروریستی می‌زنیم هم‌وزن این ۱۱ شهید خواهد بود. باید کاری کنیم تا دیگر حضور گستاخانه این تروریست‌ها در کشورمان تکرار نشود». همچنین همچنین در همان روز سردار «محمد پاکپور» فرمانده نیروی زمینی سپاه، خبر از انتقامی کوبنده به ضدانقلاب داد و گفت: «انتقام ما از گروه‌های تروریستی کوبنده است؛ البته مکان و زمان آن مشخص نیست، ولی تروریست‌ها در هر نقطه‌ای باشند، انتقام خود را از آن‌ها می‌گیریم». سرانجام در روز ۱۷ شهریور یعنی ۵۰ روز پس از اقدام تروریستی ضدانقلاب در مریوان و ۳۳ روز پس از وعده انتقام فرمانده کل سپاه، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وعده انتقام خود را عملی کرد و پاسخی سخت، کوبنده و گیج‌کننده را به ضدانقلاب داد. در این روز یگان موشکی نیروی هوافضای سپاه با مشارکت یگان پهپادی نیروی زمینی سپاه، در یک عملیات موفق، محل استقرار و جلسه سران یکی از گروهک‌های پلید و جنایتکار و مرکز آموزش تروریست‌های وابسته را با ۷ فروند موشک زمین به زمین کوتاه برد، مورد هدف قرار داد.

انتقام ۹ روزه

روز ۳۱ شهریور تروریست‌های بزدل در حمله‌ای که به رژه نیرو‌های مسلح در اهواز انجام دادند، باعث شهادت ۲۵ نفر و مجروحیت نزدیک به ۷۰ نفر از هموطنان‌مان اعم از زن و کودک و نظامی و غیرنظامی شدند. ۹ روز بعد در بامداد ۹ مهر، ۶ موشک میان‌برد و ۷ پهپاد بمب‌افکن با حمله به مقر سرکردگان این گروهک تروریستی در شرق رود فرات که در فاصله ۵۷۰ کیلومتری از سرزمین‌مان واقع شده، ضربه مهلک و سنگینی را به سرکردگان حمله تروریستی اهواز و همچنین تجهیزات و ادوات آن‌ها وارد ساختند. در جریان این حمله موشکی و پهپادی، بسیاری از سرکردگان گروهک تروریستی تکفیری که طراحی اقدام تروریستی اهواز را انجام داده بود، به درک واصل شدند.

شورای عالی امنیت ملی

اصل‏ صد و هفتاد و ششم قانون اساسی تصریح دارد به‏ منظور تأمین‏ منافع ملی‏ و پاسداری‏ از انقلاب‏ اسلامی‏ و تمامیت‏ ارضی‏ و حاکمیت‏ ملی‏ «شورای‏ عالی‏ امنیت‏ ملی» به‏ ریاست‏ رئیس‏ جمهور، با وظایف‏ زیر تشکیل‏ می‏ گردد.

‎‎‎‎‎‎۱ - تعیین‏ سیاستهای‏ دفاعی‏ - امنیتی‏ کشور در محدوده‏ سیاستهای‏ کلی‏ تعیین‏ شده‏ از طرف‏ مقام‏ رهبری‏.
‎‎‎‎‎‎۲ - هماهنگ‏ نمودن‏ فعالیت‏ های‏ سیاسی‏، اطلاعاتی‏، اجتماعی‏، فرهنگی‏ و اقتصادی‏ در ارتباط با تدابیر کلی‏ دفاعی‏ - امنیتی‏.
‎‎‎‎‎‎۳ - بهره‏ گیری‏ از امکانات‏ مادی‏ و معنوی‏ کشور برای‏ مقابله‏ با تهدیدهای‏ داخلی‏ و خارجی‏.


اعضای‏ شورا عبارتند از:

رؤسای‏ قوای‏ سه‏ گانه
رئیس‏ ستاد فرماندهی‏ کل‏ نیروهای‏ مسلح‏
مسئول‏ امور برنامه‏ و بودجه‏
دو نماینده‏ به‏ انتخاب‏ مقام‏ رهبری‏
وزرای‏ امور خارجه‏، کشور، اطلاعات‏
حسب‏ مورد وزیر مربوط و عالیترین‏ مقام‏ ارتش‏ و سپاه‏.

‎‎‎‎‎‎شورای‏ عالی‏ امنیت‏ ملی‏ به‏ تناسب‏ وظایف‏ خود شوراهای‏ فرعی‏ از قبیل‏ شورای‏ دفاع‏ و شورای‏ امنیت‏ کشور تشکیل‏ می‌دهد. ریاست‏ هر یک‏ از شوراهای‏ فرعی‏ با رئیس‏ جمهور یا یکی‏ از اعضاءی‏ شورای‏ عالی‏ است‏ که‏ از طرف‏ رئیس‏ جمهور تعیین‏ می‏ شود.

حدود اختیارات‏ و وظایف‏ شوراهای‏ فرعی‏ را قانون‏ معین‏ می‏ کند و تشکیلات‏ آن‌ها به‏ تصویب‏ شورای‏ عالی‏ می‏ رسد.
مصوبات‏ شورای‏ عالی‏ امنیت‏ ملی‏ پس‏ از تأیید مقام‏ رهبری‏ قابل‏ اجراست‏.‎‎‎‎‎‎اصل‏ یکصد و هفتاد و ششم‏ به‏ موجب‏ اصلاحاتی‏ که‏ در سال‏ ۱۳۶۸ نسبت‏ به‏ قانون‏ اساسی‏ صورت‏ گرفته‏، به‏ این قانون‏‏ الحاق‏ شده‏ است‏. ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

منبع:میزان

انتهای پیام/

نگاهی به مسیر ردیابی تروریست ها توسط سپاه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.