پزشکان توصیه میکنند در طول شبانه روز هشت ساعت خواب مفید داشته باشید، زیرا در صورت کامل نشدن چرخه خواب، بدن با مشکلاتی متعدد روبرو میشود.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، در این گزارش جدیدترین دانستنیهای روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید، را دنبال میکنیم.
مراجعه به یک دندان پزشک در سالهای اولیه زندگی (هفت الی هشت سالگی و حتی زودتر) میتواند از پوسیدگی دندان در آینده پیشگیری کند؛ امروزه ارتودنسی موضوعی فراتر از یک درمان زیبایی به حساب میآید، زیرا میتواند نجات دهنده دندانها و بافت لثه و استخوان اطراف آنها باشد و البته اگر به درستی انجام نشود ممکن است نتیجهای معکوس داشته باشد.
سنبلالطیب برای دوران یائسگی بسیار مفید است؛ تحقیقات نشان میدهد که مصرف ۱۰ الی ۱۵ میلی گرم ریشه سنبل الطیب در روز برای هشت هفته میتواند علائم یائسگی، به ویژه گرگرفتگی در زنان یائسه را کاهش دهد؛ سنبلالطیب برای رحم و درمان درد پریود مفید است، گیاهی آرام بخش و ضد اسپاسم طبیعی است، به این معنی که اسپاسم و انقباض شدید عضلات رحم در دوران قاعدگی را کاهش میدهد و به درمان درد شدید پریود کمک میکند، مصرف ۲۵۵ میلی گرم سنبل الطیب ۳ بار در روز به درمان درد قاعدگی کمک میکند.
با استفاده از کفیر به عنوان ماسک میتوان پوست را شفاف و بدون لکه پوستی کرد؛ برای این کار ۲ قاشق غذاخوری کفیر را با یک قاشق چایخوری روغن بادام تلخ مخلوط کنید و هر شب روی پوستتان بزنید و پس از ۲۰ دقیقه صورت خود را بشویید، البته پوست برای زیبا و سالم بودن غیر از آب و رطوبت کافی به اسیدهای چرب ضروری هم نیاز دارد، مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ میتواند تا حد زیادی به کشسانی پوست کمک کند.
پزشکان توصیه میکنند در طول شبانه روز باید هشت ساعت خواب مفید داشت و اگر خواب کامل نشود برای بدن مشکلات زیادی به وجود خواهد آورد؛ کمبود خواب باعث کاهش میزان تستوسترون در زنان و مردان شده و از تمایل جنسیتان کم میکند،از این به اختلال جنسی منجر میشود، ساعت خواب شبانه متوسط بین هفت تا ۹ ساعت است.
بهترین شیر برای نوزاد تازه متولد شده شیر مادر است؛ شیرخواران باید حداقل چهار ماه و ترجیحاً ۶ ماه اول زندگی فقط با شیر مادر تغذیه کنند، در موارد زیر شیرمادر نقش محافظت برای شیرخوار ایفا میکند، این موارد شامل اسهال، عفونت گوش میانی، عفونت ادراری، عفونت خون، بوتولیسم شیرخوارگی و انتروکولیت نکروزان است، در عین حال در برخی موارد توصیه میشود مادر به نوازد خود شیر ندهد، این موارد شامل ابتلای مادر به ایدز، ابتلای مادر به سل، نوزادی که از مادر مبتلا به آبله مرغان متولد میشود، ویروس تب خال، شیمی درمانی، مادر دارای مشکلات عصبی- روانی جدی، ابتلای شیرخوار به بیماریهای متابولیک است.
انتهای پیام/