متولی زاده گفت: توانیر در بهینه‌سازی مصرف به دلیل اعتقاد به مدیریت مصرف، ۲۰۰ میلیارد تومان پاداش به مشتریان خوش مصرف در بخش‌های صنعتی و کشاورزی پرداخت کرده است.

پرداخت ۲۰۰ میلیارد تومان به مشترکان خوش مصرف/ سالانه ۸۵۰ هزار کولر گازی به شبکه اضافه می‌شودبه گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، حسن متولی‌زاده، مدیرعامل توانیر در حاشیه یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر در نشستی با حضور فعالان بخش خصوصی با موضوع فرصت‌ها و چالش‌های توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر اظهار کرد: در راستای سیاست‌های وزارت نیرو هیچ کاری بدون همکاری تحقق نمی‌یابد، مگر اینکه همکاری میان دولت و بخش خصوصی باشد.

مدیرعامل توانیر تصریح کرد: بهینه سازی مصرف روش مناسبی در حوزه انرژی است به دلیل کاهش هزینه تولید و سرعت بالای بازگشت سرمایه انرژی با هزینه کمتر اتفاق می‌افتد.

وی افزود: در یک مقطع زمانی به دلیل سهم روشنایی، پیک مصرف شب داشتیم با توزیع ۲۰۰ میلیون پیک مصرف ۲ هزار مگاوات کم شد، اما در حال حاضر مسئله اصلی سیستم‌های سرمایشی است که ۲۰ هزار مگاوات سهم از مصرف برق کشور دارد و به صورت سالانه افزایش می‌یابد.


بیشتر بخوانید: گلایه وزیر نیرو از رایگان شدن آب و برق مدارس/ افزایش تعرفه مشترکان پرمصرف قبل از پایان سال 


متولی زاده با بیان اینکه به گفته مرکز پژوهش‌های مجلس سالانه ۸۵۰ هزار کولر گازی به شبکه کشور اصافه می‌شود، گفت: در بازدیدی که به همراه وزیر نیرو از کرمان داشتیم شاهد نصب کولرهای گازی در اتاق‌های ۱۵ متری بودیم که به طور میانگین ماهانه ۳ هزار کیلووات برق مصرف می‌کند، در حالی‌که با رعایت نکاتی کوتاه ۵۰ درصد میزان مصرف را کاهش داد.

وی ادامه داد: توانیر در بهینه‌سازی مصرف به دلیل اعتقاد به مدیریت مصرف ۲۰۰ میلیارد تومان پاداش در بحث‌های مدیریت مصرف به مشتریان خوش مصرف بخش‌های صنعتی و کشاورزی پرداخت کرده است.

مدیرعامل توانیر تصریح کرد:  اشتباه استراتژیک در بحث انرژی‌های تجدیدپذیر محدود کردن این بخش به عوارض قبوض است، اما عوارض قبوض جوابگو است؟ باید مردم را وارد موضوع کرد.

مدیرعامل توانیر بیان کرد: پیشنهاد وزیر نیرو برای نزدیک کردن قیمت برق پرمصرف به قیمت تجدیدپذیر می‌توان گام مثبتی برای مشارکت مردم در مدیریت مصرف یا ساخت نیروگاه برای تأمین نیاز‌های خود باشد.

وی افزود: بحث تخصیص و نقدینگی متفاوت است، ۹۱۷ میلیارد برای عوارض تخصیص داده شده است و تا به امروز ۸۴۰ میلیارد آن به خزانه پرداخت شده است به دلیل فرآیند پیچیده اداری آن بخشی از منابع دیرتر به حساب وزارت نیرو باز می‌گردد.

متولی زاده بیان کرد: دوره وصول ۱۲۰ روز است و تاکنون ۴۴۰ میلیارد تومان تخصیص یافته است.

وی افزود: حذف برخی از مشترکان مانند روستاییان و کشاورزان نظام پرداخت توانیر را با مشکل مواجه می‌کند.

مدیرعامل توانیر تصریح کرد: در بودجه ۹۸ این روند اداری زمانبر عوارض پرداخت حذف شده است.

انتهای پیام/

برچسب ها: وزارت نیرو ، انرژی ، برق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار