به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، غذاهای مشهور ایتالیایی غذاهای سنتی این کشور هستند که فرهنگ ایتالیایی را نشان میدهند. بهترین راه برای رسیدن به عطر و طعم اصیل غذاهای ایتالیایی، پخت آنها در خانه است. غذاهای ایتالیایی در سراسر جهان محبوب هستند، زیرا ترکیبی از سادگیِ دستور غذا و بسیاری از طعمها میباشند؛ بنابراین شما میتوانید آنها را در همه رستورانها و کافهها پیدا کنید.
هنگامی که نوبت به پیتزای ایتالیایی میرسد، اولین چیزی که به ذهن خطور میکند پیتزا مارگاریتا است. این نوع پیتزا در شهر ناپل معروف است، یک غذای ساده، اما در عین حال خوشمزه. رستورانهای محلی ایتالیا اغلب این پیتزای ترد و محبوب را با روغن زیتون، سیر، ریحان، گوجه فرنگی، پنیر موزارلا و پنیر پارمیزان سرو میکنند.
بیشتربخوانید: طرز تهیه یک غذای خوشمزه خراسانی
آرانچی یک غذای تهیه شده از توپهای برنج پُر شده است، و پس از پوشاندن آن با آرد سوخاری نرم، این توپها سرخ میشوند. این توپهای برنج معمولا با سس گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی به همراه پنیر و نخود سبز پر میشوند. پر کردن و شکل این دستورالعمل بسته به موقعیت مکانی که این غذا تهیه میشود متفاوت است.
برای مثال کوفته برنجی ایتالیایی انواع مختلفی دارد که عبارت است از: Arancini Con ragu (برنج، سس گوجه فرنگی، پنیر موزارلا)، Arancini Con porri (آرانچی با سس چرب بشامل) و Arancini Con Funghi و Arancini Con melanzane.
لازانیا یکی از معروفترین غذاهای ایتالیایی با اصالتی ناپولی است. لازانیا یکی از غذاهای محبوب و مشهور ایتالیایی است. لازانیا لایههای نازک (ماکارونی با پنیر، گوشت چرخ شده، سبزیجات و انواع مختلف سس ها) مانند: (بشامل و سس گوجه فرنگی) میباشد. قطعاً اگر میخواهید یک غذای اصیل و معتبر ایتالیایی را امتحان کنید نباید لازانیا را از دست بدهید.
مواد تشکیل دهنده این شیرینی عبارت است از: (عسل، سفیده تخم مرغ، آجیل بو داده و هر نوع میوه مرکبات) پس از فرو بردن تورونی در شکلات، میتوانید آن را بخورید که طعمش را لذیذتر میکند. شما میتوانید قطعات ضخیم تورونی را در کافهها و مغازههای شیرینی فروشی سراسر ایتالیا پیدا کنید.
سفر شما به ایتالیا بدون تجربه بستنی ایتالیایی خوشمزه، به نام "جیلاتو" کامل نیست. جیلاتو نام بستنیهای ایتالیایی است، اما با آیس کریمها و بستنیهای معمولی که میشناسیم کمی فرق دارد. جیلاتو دسر منجمدی است که از شیر بیشتر و مواد افزودی دیگر تهیه میشود، درجه حرارت آن به نسبت آیس کریم بالاتر است و در نتیجه بوی شدیدتر، قوام تغلیظ شده و نرم تری نسبت به آیس کریم دارد.
یکی از مواد غذایی معروف در ایتالیا، برنج است و یکی از معروفترین غذاها که با برنج تهیه میشود "risotto" نام دارد.. ریزوتو محبوبترین غذای اشتها آور در میان غذاهای ایتالیایی است. ریزوتو شامل برنج همراه ترکیبی مایع از سبزیجات پخته شده، ادویه، کلم بروکلی، قارچ، گوشت، ماهی و همچنین پنیر پارمزان، کره و پیاز میباشد.
پاستا یک غذای ایتالیایی است که انواع مختلف غذاهای خوشمزه را در برمی گیرد. ساکنین شمال ایتالیا نوع "Pesto" و "Bolognese" را دوست دارند. در حالی که مردم مرکزی ایتالیا پاستای کاربونارا Carbonara با سس گوجه فرنگی را ترجیح میدهند.
پاستا از خمیر از خمیر تهیه میشود، اسپاگتی (رشتههای نازک)، فوسیلی (نوعی پاستای فرم دار) و لازانیا از شکلهای مختلف پاستا به شمار میروند.
یکی از محبوبترین انواع نان در ایتالیا فوکاچیا است و نام آن از واژه لاتین "پانیس فوکاسیوس" مشتق شده است که به معنی "نان پخته شده در اجاق گاز" میباشد. این نان با مخلوط کردن آرد گندم نرم، مخمر، آب، نمک و روغن زیتون با کیفیت بالا تهیه میشود. عطر و طعم زیبا در این نان به خاطر استفاده از گیاهان، سیر، گوجه فرنگی و ریحان است.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/