به گزارش خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، به مناسبت سالروز خجسته میلاد دخت نبی اکرم (ص) و گرامیداشت جایگاه زنان و مادران، نمایشگاهی از مجموعه آثار آئینی بانوان هنرمند، در رشتههای خوشنویسی، نقاشی و نقاشیخط در موزه هنرهای معاصر فلسطین گشایش یافت.
در این نمایشگاه ۴۲ اثر با موضوع نام و القاب حضرت زهرا (س) بر دیوار آویخته شده است، پیرترین شرکت کننده متولد ۱۳۳۹ و کم سنترین آنها متولد ۱۳۸۳ است؛ به نوعی هنرمندان چهار نسل در این نمایشگاه گردهم آمده اند.
هادی قاسمی مسئول بسیج دانشگاههای تهران بزرگ در آیین افتتاحیه نمایشگاه «دختران خیابان انقلاب» در سخنانی اظهار کرد: تعریف رهبر معظم انقلاب از زن مسلمان، تعریف درست و کاملی است. براساس فرمایشات حضرت، زن مسلمان زن شرقی نیست که دائما در خانه و محصور باشد، زن غربی هم نیست که کاملا رها و بی قید باشد، یک تعریف سومی برای زن مسلمان وجود دارد؛ تعریفی که میگوید زن مسلمان عفیف و شریف است و در مرکز جامعه حضور دارد.
وی با بیان اینکه خط با فرهنگ ایرانی آمیخته است، افزود: خلاقیتی که در رشته نقاشیخط وجود دارد بستر را برای معرفی بیشتر هنر ایرانی فراهم میکند. این هنر اگر در مسیر درست قرار بگیرد باعث تعالی جامعه میشود. در روزگاری که تهاجم فرهنگی مهمترین هدف دشمنان نظام جمهوری است، شما هنرمندان باید سوژههایی را در کارهایتان به تصویر بکشید که این خواسته شوم دشمن را خنثی کند.
رئیس بسیج دانشگاههای تهران بزرگ تاکید کرد: مقابله با تهاجم فرهنگی با هنر اتفاق میافتد، هنرمندان میتوانند جوانان را نسبت به فرهنگ و داشته هایشان امیدوار و علاقهمند کنند.
در ادامه پدر شهید رسول خلیلی از شهدای جوان مدافع حرم، با لحنی خوشحال از ویژگیهای فرزند شهیدش سخن گفت و تاکید کرد: رسول هم مانند شما نقاش و خوشنویس بود. سه بار به سوریه رفت، روزی که خبر شهادتش را به من دادند؛ سجده شکر به جا آوردم. رسول شوق شهادت داشت و در دفتر خاطراتش از دوران راهنمایی تا لحظه شهادت، انتهای هر یادداشت نوشته بود «خدایا عاقبت ما را بخیر کن».
در ادامه در حضور هنرمندان و مسئولان با اهدای تابلویی نفیس از مقام این پدر شهید تقدیر شد.
شعرخوانی محمدمهدی سیار شاعر جوان انقلابی و اجرای گروه تواشیح بین المللی محراب در مدح حضرت فاطمه (س) از دیگر برنامههای این مراسم معنوی بود.
در پایان نمایشگاه آثار بانوان هنرمند به سرپرستی محمد بخشی زاده، توسط اساتید حاضر افتتاح شد.
گفتنی است این نمایشگاه تا ۱۰ اسفندماه در موزه هنرهای معاصر فلسطین میزبان علاقهمندان خواهد بود.
انتهای پیام/