به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، وحید مفید مدیرکل اداره فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در مراسم رونمایی از سامانه پروانه بهداشتی تولید و واردات در TTAC سازمان غذا و دارو، اظهار کرد: یکی از رویکردهای ادارهکل غذا این بوده است که سامانه واحدی در حوزه غذا داشته باشیم تا تمام فرآیندها از جمله صدور پروانه تأسیس، بهرهبرداری، ساخت و بازرسی و شکایات از طریق این سامانه انجام شود.
وی افزود: راهاندازی سامانه واحد به وحدت رویه ما کمک میکند و خوشبختانه ما تاکنون بیشترین تفویضها را بین ادارهکلهای سازمان غذا و دارو داشتهایم و فقط پروانه شیرخشک و حشرهکشها را در سازمان صادر میکنیم و در این راستا برنامه داریم تا پس از استانداردسازی صدور این پروانهها را نیز به دانشگاههای علوم پزشکی تفویض کنیم در این صورت تمام دانشگاهها یکسان و بر اساس یک استاندارد پروانهها را صادر میکنند.
مدیرکل اداره فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو به فواید راهاندازی سامانه الکترونیکی TTAC در حوزه غذا اشاره کرد و گفت: در صورتی که سامانه واحدی در حوزه غذا داشته باشیم، در این صورت این سامانه است که مجوز و صدور پروانه را تأیید میکند و اگر محصولی با استانداردها مغایرت داشته باشد، سامانه اجازه اعطای مجوز را نمیدهیم.
مفید ادامه داد: همچنین به کمک سامانه الکترونیکی به صورت آنلاین به محصولات تولید شده دسترسی پیدا میکنیم و آمار مواد غذایی مرجوعی را به روز در اختیار داریم.
مدیرکل اداره فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به آغاز به کار سامانه TTAC در حوزه غذا و دارو از امروز، گفت: سامانه پروانه بهداشتی تولید و واردات غذا در سازمان غذا و دارو از امروز آغاز به کار میکند و ۳ دانشگاه علوم پزشکی در استان تهران این طرح را به صورت پایلوت اجرایی میکنند.
مفید اظهار کرد: تا پایان سال ۹۸ این سامانه TTAC در حوزه غذا در کشور توسعه پیدا میکند و برنامه داریم از ابتدای سال ۹۹ همه محصولات غذایی و آشامیدنی در سامانه TTAC سازمان غذا و دارو ثبت شوند؛ به عبارتی محصولات غذایی و آشامیدنی دارای کد اصالت کالا شوند و تقلبی یا قاچاق بودن محصولات را بتوان آنلاین بررسی کرد.
انتهای پیام/