به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،باقر کرمی گفت: هزینه ساماندهی و نگهداری هر معتاد متجاهر سه میلیون و ۷۵۰ هزار ریال است که براساس برآوردهای انجام شده تا پایان امسال بهزیستی چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای این افراد هزینه میکند.
وی افزود: تاکنون فقط یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از مجموع این هزینهها در استان توسط بهزیستی تامین اعتبار شده و این نهاد در این راستا به مراکز اقامتی معتادان متجاهر بدهکار است.
معاون پیشگیری بهزیستی کردستان اضافه کرد: ساماندهی معتادان متجاهر از تیر ماه ۹۶ به بهزیستی واگذار شده و بر این اساس تمام متجاهرین در مراکز اقامتی این سازمان پذیرش شده اند.
وی یادآور شد: افرادی که توسط پلیس دستگیر شده و متجاهر بودن آنان توسط تیم غربال بهزیستی و دستور قاضی مشخص شود در مراکز پذیرش خواهند شد و پس از یک دوره سه ماهه به بیرون انتقال داده میشوند.
کرمی گفت: براساس قانون معتادان متجاهر باید حداقل ۲ بار در مراکز ترک اعتیاد پذیرش شوند و در صورت دستگیری برای بار سوم به زندان منتقل خواهند شد که متاسفانه بحث زندان به درستی اجرایی نمیشود.
وی با بیان اینکه تعداد معتادان متجاهر در استان زیاد نیست، افزود: در حال حاضر آمار این افراد حدود ۱۰۰ نفر است که باید تلاش کنیم هر سال تعدادی از آنها از این چرخه خارج شوند.
کرمی از مسئولان و متولیان نهادها و سازمانهای متولی خواست بهزیستی را در زمینه ساماندهی معتادان متجاهر یاری دهند ضمن اینکه علاوه بر حل مشکلات سلامت و اعتیاد این افراد باید حمایتهای اجتماعی نیز از آنها تقویت شود.
در حال حاضر ۱۶ مرکز کمپ ترک اعتیاد دارای مجوز سازمان بهزیستی در استان کردستان در بخش درمان و ترک اعتیاد افراد معتاد فعال است.
۱۱۰ هزار نفر از جمعیت یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفری استان کردستان زیر پوشش خدمات بهزیستی قرار دارند که معادل هفت درصد جمعیت استان است.
انتهای پیام/م