ولی الله محمدزاده مدیرکل شیلات مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: ایجاد تنوع در شیوههای طبخ آبزیان از سوی بانوان و آشپزان یکی از اهداف جشنواره ماهی است که شیلات مازندران به دنبال تحقق هدف مذکور در طول برگزاری جشنواره، هر روزه با استفاده از مربی مجرب آشپزی کلاسهای آموزش طبخ در محل جشنواره از ساعت ۱۵ به مدت ۲ ساعت برگزار میکند.
وی با بیان اینکه هدف این آموزش ها، تنوع و تغییر شیوههای سنتی طبخ آبزیان بویژه ماهی است، افزود: مسابقه طبخ آبزیان فردا پنجشنبه ۹ اسفند ماه در بوستان ولایت شهرستان ساری برگزار میشود.
مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به اهمیت شیوههای طبخ و حفظ ارزش غذایی ماهی در مصرف، گفت: مسابقه طبخ آبزیان در ۵ محور کیفیت و طعم غذا، حفظ ارزش غذایی، بهترین تزﺋینات با صرفه بودن و سهولت در طبخ ساعت ۱۶ در محل جشنواره در بوستان ولایت ساری برگزار میشود.
محمدزاده افزود: بانوان و شهروندان ساروی با طبخ آبزیان در منازل با توجه به محور بیان شده، میتوانند با تحویل غذای طبخ شده به ستاد جشنواره در مسابقه شرکت و از جواﺋز آن بهرهمند شوند.
مدیرکل شیلات مازندران زمان تحویل غذای طبخ شده را از ساعت ۱۶ تا ۱۷ اعلام کرد.
انتهای پیام/ م