یک دکترای تغذیه و رژیم درمانی گفت: آجیل مانده حاوی سم آفلاتوکسین است که این سم می‌تواند افراد را به سرطان دچار کند.

فرهاد وحید دکترای تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره مشخصات ظاهری آجیل تازه اظهار کرد: آجیل تازه باید بوی تند نداشته و فاقد رنگ‌های خوراکی غیر مجاز باشد، پسته‌هایی که به شکل کامل باز شده‌اند هم ناسالم هستند؛ بنابراین اشخاص باید پسته‌های نیمه باز را خریداری کنند.

مهم‌ترین فواید آجیل‌

وی بیان کرد: آجیل خام به علت داشتن اسیدآمینه آرژنین برای مبتلایان به بیماری‌های قلبی و عروقی، فشار و کلسترول خون بالا مفید هستند.

این دکترای تغذیه و رژیم درمانی افزود: آجیل غنی از منیزیم، سلنیوم، اسید‌های چرب غیر اشباع، منگنز، روی، آهن، ویتامین‌ها و مواد معدنی است.

وحید تأکید کرد: افراد باید آجیل بسته‌بندی شده را خریداری و از مصرف آجیل فله‌ای خودداری کنند، زیرا وقتی آجیل در فضای باز قرار می‌گیرد روی آن گرد، خاک و فلزات سنگین مانند سرب می‌نشیند بنابراین فضا برای رشد انواع باکتری‌ها و قارچ‌ها مساعد می‌شود.


بیشتر بخوانید: آجیل شب یلدا و فواید بی‌شمار آن برای سلامتی


وی تصریح کرد: اشخاص باید آجیلی را خریداری کنند که تغییر رنگ نداده باشد، آجیل بو داده و نمک سود شده برای سلامت مردم مضر است، بنابراین افراد باید آجیل خام بخرند.

این دکترای تغذیه و رژیم درمانی درباره آجیل مانده گفت: آجیل مانده حاوی سم آفلاتوکسین است، این سم از نوعی قارچ به نام آسپرژیلوس ترشح می‌شود، آفلاتوکسین می‌تواند فرد را به سرطان دچار کند.

سمی خطرناک که در آجیل مانده جا خوش می‌کند/ روشی برای تشخیص پسته‌های سالم

میزان مجاز مصرف روزانه آجیل‌

وحید اظهار کرد: بر اساس نظر سازمان غذا و دارو و کشاورزی آمریکا افراد سالم می‌توانند روزانه ۳۰ تا ۴۰ گرم  آجیل مخلوط مصرف کنند.

وی بیان کرد: گردو سرشار از اسید چرب امگا ۳ است، بنابراین به کاهش کلسترول خون کمک می‌کند، مصرف مغز‌هایی مانند گردو، بادام زمینی و پسته نقشی مؤثر در کنترل دیابت و حفظ سلامت سیستم قلبی و عروقی دارد.

این دکترای تغذیه و رژیم درمانی افزود: بادام درختی سرشار از منیزیم است، بنابراین افرادی که دچار فشار خون بالا هستند یا در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند باید روزانه پنج تا ۱۰ عدد بادام درختی خام را مصرف کنند، بادام درختی خطر ابتلا به دیابت را هم کاهش می‌دهد.

وحید تأکید کرد: گردو تأثیری چشمگیر در حفظ سلامت سیستم قلبی و عروقی دارد، بنابراین پیشنهاد می‌شود افراد روزانه ۲ تا سه عدد گردو میل کنند، ۲ تا سه عدد گردو معادل ۲۰ گرم گوشت ماهی اسید چرب امگا ۳ دارد.

سمی خطرناک که در آجیل مانده جا خوش می‌کند/ روشی برای تشخیص پسته‌های سالم


بیشتر بخوانید: میزان آجیل مورد نیاز شما با تعداد دقیق در روز+ عکس


مبتلایان به کم‌خونی، مصرف این مغز را فراموش نکنند

وی تصریح کرد: بادام زمینی سرشار از منیزیم، آهن و ویتامین B۶ است، بنابراین پیشنهاد می‌شود مبتلایان به کم‌خونی خفیف یا متوسط از این مغز در برنامه غذایی روزانه خود استفاده کنند.

بادام هندی را بخورید و با سرطان پروستات خداحافظی کنید

این دکترای تغذیه و رژیم درمانی گفت: بادام هندی سرشار از سلنیوم بوده، بنابراین مصرف روزانه ۱۰ عدد از این مغز در پیشگیری و کنترل سرطان‌های خوش‌خیم پروستات مؤثر است، تخم کدو هم به علت داشتن آنتی‌اکسیدان نقشی مؤثر در پیشگیری از ابتلا به سرطان پروستات دارد.

سمی خطرناک که در آجیل مانده جا خوش می‌کند/ روشی برای تشخیص پسته‌های سالم

 بادام درختی را مصرف کنید تا خوش‌اندام شوید

وحید اظهار کرد: بادام درختی غنی از منیزیم و آهن است، مصرف این مغز به تنظیم متابولیسم بدن و کنترل وزن کمک می‌کند.

وی یادآوری کرد: آجیل خام به علت داشتن آنتی‌اکسیدان، کلروفیل و ریزمغذی‌هایی مانند آهن، روی و سلنیوم برای کنترل بیماری‌های غیر واگیر مانند دیابت و فشار خون مفید است، افراد باید آجیل را از فروشگاه‌های معتبر و تحت نظارت وزارت بهداشت خریداری کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
-
ناشناس
۱۲:۵۳ ۱۰ اسفند ۱۳۹۷
مسئولین ما کاری کردند که دیگر نمی توانیم آجیل بخریم
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۱۰:۲۹ ۱۰ اسفند ۱۳۹۷
خیلی گرانه ما که نمیتونیم بخریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۱ ۱۰ اسفند ۱۳۹۷
این گفته دکتر برای میلیادرهاست دوست من.
آخرین اخبار