به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، معاون دفتر امور آسیبهای اجتماعی بهزیستی کشور گفت: با راه اندازی این سامانه اطلاعات هماهنگ بین مسئولان استان برای برنامه ریزی و سیاست گذاریهای استانی انجام میشود.
دراجرای طرح کاهش و کنترل طلاق با مشارکت قوه قضائیه هفدهمین سامانه تصمیم برای کاهش طلاق در استان بوشهر روز چهارشنبه درآیینی با حضور کارشناسان بهزیستی و دادگستری راه اندازی شد.
مجید ارجمندی افزود: تاکنون اطلاعات ۱۰۰ هزار نفر از زوجین در این سامانه ثبت شده است و این مبنای خوبی برای تصمیم گیری مسئولان است.
وی گفت: تاکنون در آسیبهای اجتماعی بانک اطلاعاتی منسجمی در زمینه طلاق وجود نداشت و این نخستین بانک منسجم اطلاعاتی است که اطلاعات زوجین را ذخیره میکند.
ارجمندی اضافه کرد: هدف از راه اندازی این سامانه این است که همسران دچار مشکل و اختلاف، قبل از اینکه وارد سیستم انتظامی و قضایی شوند، از طریق سیستم غربال این سامانه که شامل مددکار اجتماعی، روان شناس و کارشناس خانواده است، مشاورههایی را دریافت کنند که به سازش منجر و از وقوع طلاق جلوگیری شود.
وی افزود: در زمان حاضر ۲۱۳ مرکز کنترل و کاهش طلاق در کشور وجود دارد که با توجه به تفاهم صورت گرفته با بخش پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تلاش میشود از این پس با راه اندازی این سامانه منسجمتر حرکت کنیم.
وی اضافه کرد: در زمان حاضر ۳۵۰ مرکز اورژانس اجتماعی در کشور فعال است که با توجه به دسترسی آسان در ارتباط با موارد بحرانی اقدامهای سریعی از سوی کارشناسان این بخش انجام میشود.
ارجمندی بیان کرد: خدمات رسانی به کودکان خیابانی از جمله دیگر وظایف دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی است که درزمان حاضر ۱۰ هزار کودک در قالب ۸۰ مرکز در کشور نگهداری میشوند.
وی یادآور شد: از این تعداد مرکز ۳۰ مرکز شبانه روزی و ۵۰ مرکز روزانه است که با توجه به مناسب نبودن شرایط اعتباری تلاش میشود با استفاده از توان بخش غیردولتی به جامعه هدف خدمات رسانی لازم انجام شود.
ارجمندی گفت: حمایت از دختران در مرز آسیب و زنان خشونت دیده در سطح ۲۲ خانه امن از دیگر خدماتی است که بهزیستی برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی انجام میدهد.
در پایان ارجمندی سیاستهای کلان دفترامور آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی را استفاده و بهره مندی از ظرفیت مراکز غیر دولتی عنوان کرد.
انتهای پیام/ت