به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مسابقه طبخ ماهی عصر امروز در محل جشنواره ، در ۵ محور کیفیت و طعم غذا، بهترین تزﺋینات، باصرفه بودن، حفظ ارزش غذایی و سهولت در طبخ برگزار میشود
شهروندان میتوانند با طبخ آبزیان باتوجه به محورهای فوق درمنازل و تحویل آن درساعت ۱۶ درمحل جشنواره از جواﺋز آن بهرهمند شوند.
جشنواره عرضه و طبخ آبزیان ساری که از روز یکشنبه ۴ اسفند در پارک ولایت آغاز شد آشپزها در قالب ۲۵ غرفه به عرضه و طبخ آبزیان میپردازند.
انواع غذاهای ماهی شامل ناگت ماهی، ناگت میگو، فلافل و کتلت ماهی، کباب ماهی، سوخاری کیلکا، انواع سس ماهی و ماهی زنده در جشنواره آبزیان ساری به فروش میرسد.
این جشنواره که تا فردا جمعه ادامه دارد از ساعت ۱۶ تا ۲۲ برای بازدیدکنندگان دایر است.
انتهای پیام/آ