به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ، محمد مهدینژاد نوری
معاون علمی آستان قدس رضوی در دومین نشست هنر و معماری اعتاب مقدسه با اشاره به فعالیتهای انجام شده در گذشته، ایجاد رشته دانشگاهی، همایشها و برگزاری جلسات گفتمانی را از جمله برنامهریزیهای انجام شده برای رسیدن به این هدف در آینده عنوان کرد.
وی این نشست را فرصتی برای تبادل تجربیات دانست و تصریح کرد: این همایش زمینهای را فراهم آورده است تا علم، عمل، تجربه و دانش را در کنار هم قرار دهد.
معاون علمی آستان قدس رضوی مستندسازی دانش ضمنی را یکی دیگر از کارکردهای این همایش عنوان کرد که میتواند به عنوان یکی از منابع بصری برای دانشپژوهان این عرصه مفید واقع شود.
مهدی نژاد با اشاره به گسترش استفاده از فضای مجازی در تبادلات علمی افزود: با وجود قدرت فضای مجازی همچنان شاهد کثرت برگزاری کنفرانسها و همایشهای علمی در کشورهای اروپایی هستیم و این موضوع حاکی از این قضیه است که ارتباطات حضوری ما بین افراد قطعا تأثیری فراتر از فضای مجازی دارد و زمینههای تفاهم و همکاری و همبستگی را ایجاد میکند.
وی هویتبخشی و تقویت هنر معماری اسلامی را از دیگر دستاوردهای این اجلاسیه دانست و عدم توجه به مباحثات علمی پیرامون این موضوع را باعث به انزوا رفتن آن عنوان کرد.
معاون علمی آستان قدس رضوی گفت: برجستهسازی هنر اسلامی و توسعه کسب و کار و ایجاد زمینه اقتصادی نیز از کارکردهایی است که از برگزاری این نشست حاصل میشود.
مهدینژاد با بیان اینکه زنده نگه داشتن این هنر میتواند به رونق فضای کسب و کار نیز کمک کند، افزود: با گفتگو و باز کردن مسائل و حل آن باید موضع هنر و معماری اسلامی را در مقابل مکاتب رقیب تقویت کرد.
وی تصریح کرد: چنین گردهماییهایی میتواند پشتوانه حرکت را در جوانان فراهم آورد و با ایجاد علاقه میان قشر جوان جامعه این هنر را زنده نگه داشت.
معاون علمی آستان قدس رضوی، هنر معماری را دارای مفهوم و پیام روحانی عنوان کرد و توسعه این پیام را از اهداف برجسته انقلاب در راستای تمدنسازی نوین اسلامی دانست.
انتهای پیام//ج.ر
معماری مفاهیم معنوی را در خود نهفته دارد