هر بار که آگاهانه از «محیط امن» خود بیرون می‌آییم، یک قدم به سوی موفقیت بیشتر گام بر می‌داریم و بار دیگر با راحتی بیشتری می‌توانیم از کنج راحتی خود خارج شویم.

۱۰ کارآفرین که با شکستن قفس ترس به موفقیت دست یافتندبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  کنج راحتی یا محیط امن در واقع نوعی حالت رفتاری است که در آن، فرد عملکرد خنثی دارد و سعی می‌کند که با عدم فعالیت و ریسک‌پذیری زیاد، شرایط ثابت خود را حفظ کند.

به زبان ساده‌تر، کنج راحتی، نشان دهنده مرز‌های روانی است که فرد برای ایجاد امنیت دور خود می‌کشد و سعی می‌کند بیرون از آن قدم نگذارد.برای بیرون رفتن از این مرزها، فرد باید رفتار‌ها و تجارب جدیدی را امتحان کند و اجازه دهد که محیط به آن‌ها پاسخ دهد.شخصیت افراد را بر اساس کنج راحتی که برای خود دارند توصیف و تفسیر می‌کنند.

برای رشد و ایجاد تغییر در زندگی لازم است که از کنج راحتی خود بیرون بیایید. اما چگونه می‌توان بر ترس از این کار غلبه کرد؟ در زیر تجارب چندین کارآفرین را برایتان مثال زده‌ایم که با قدم‌های کوچک، اما موثر توانسته‌اند بر ترس‌های خود غلبه کنند و از محیط امنشان بیرون بیایند. برای آگاهی از داستان موفقیت این افراد تا انتهای مطلب همراهمان باشید.

۱- قدر و منزلت چیزی را ندانستن

کارآفرینی موسوم به «رابی برثام» در مورد بیرون آمدن از محیط امن خود گفته: من از مشکلات زندگی خود درس‌های زیادی گرفته‌ام. این مشکلات همانند موفقیت‌ها مرا در مسیر درست قرار داده‌اند؛ از طلاق گرفته تا همکاری با شریک کاری بسیار آزاردهنده و بی‌منطق. اما همه این مسایل به جای اینکه سد راه من شوند، باعث شدند تا کنج راحتی بیرون بیایم.

۲- تغییر دادن عادت‌های روزانه

«کیم کوپه»، موسس ZinePak، می‌گوید: عادات روزانه و روزمرگی‌های زندگی یک فرد بیشتر از این که کاربردی باشند، او را در محیط امن حفظ می‌کنند. من برای اینکه بتوانم از کنج راحتی خود بیرون بیاییم هر روز یک تغییر کوچک در روند عادی زندگی‌ام ایجاد می‌کردم. به طور مثال، از مسیر تازه‌ای به محل کار می‌رفتم، ساعت ناهار خود را تغییر می‌دادم، به جای آسانسور از پله‌ها استفاده می‌کردم.

همین تغییرات به ظاهر جزئی و کوچک باعث می‌شد تا هر روز با آدم‌های متفاوتی مواجه و با دیدگاه‌های تازه‌ای آشنا شوم. همه این کار‌ها در کنار هم باعث شدند تا در زندگی شخصی و شرایط کاری خود تغییرات بزرگی را رقم بزنم.

۳- به سمت ترس‌های خود حرکت کنید

«مارک کراسنر»، موسس Expectful، می‌گوید: زمانی رسید که من متوجه شدم هر آنچه از آن هراس دارم دقیقا چیز‌هایی هستند که تغییرات مثبتی در زندگی من ایجاد می‌کنند. الان هر وقت از چیزی می‌ترسم می‌دانم باید به سمت آن هراس گام بردارم و انجامش بدهم. بدون شک انجام چنین کاری مشکلات و سختی‌های خود را دارد، اما نتیجه‌اش به قدری خوب است که در نهایت رضایت شخصی را برای من بدنبال دارد.

۴- از کنترل کردن اوضاع دست بردارید

فردی به نام «لیلا لوئیس»، مدیر Be Inspired PR در رابطه با خروج از محیط امن چنین می‌گوید: شاید این کار هر روز من نباشد، اما هر زمان که از گوشه کوچکی از کنترل کردن اوضاع دست بر می‌دارم گویی یک قدم بیشتر از منطقه راحتی خود بیرون آمده‌ام. من یک نیروی جدید استخدام کرده‌ام تا فعالیت‌های شبکه‌های اجتماعی شرکتم را به انجام برساند. همچنین گوشه‌ای از کار‌های مدیریتی را به کارمندانم محول کرده‌ام تا بتوانم از کنج راحتی خود بیرون بیایم و بدانم که بقیه هم می‌توانند کار‌ها را درست و کامل انجام دهند.

۵- مسایل جدید را امتحان کنید تا احساس راحتی به شما دست بدهد

«درو هندریکز» در این رابطه می‌گوید: من سعی می‌کنم روش‌ها یا کار‌های جدیدی را امتحان کنم تا زمانی که دیگر از آن ترسی در وجود خود حس نکنم. گاهی عادت کردن به مسایل جدید خیلی طول می‌کشد، اما دست از تلاش بر نمی‌دارم و آن را تا وقتی ادامه می‌دهم که دیگر نه ترسی وجود داشته باشد نه ناراحتی‌ای. پس از رسیدن به این مرحله، مسایل سخت دیگری را شروع می‌کنم. هرگز دوست ندارم در جا بزنم و در کنج راحتی خود بمانم.

۶- سوالاتی بپرسید که دیگران دوست ندارند

«زِو هرمان» (Superior Lighting) می‌گوید: من همیشه دوست دارم بدانیم کارمندانم، مشتریانم و روابط آن‌ها با هم در چه وضعیتی است و چگونه پیش می‌رود. به همین خاطر اغلب مواقع مکالمه‌های باز با آن‌ها دارم و از آن‌ها می‌پرسم که از همکاری با من و شرکت من چه حسی دارند و آیا راضی هستند یا خیر. برای یافتن مشکلات واقعی و رشد هر چه بیشتر شرکتم سعی می‌کنم مسایل مهم را موضوع صحبتم بکنم.

۷- با غریبه‌ها معاشرت کنید و هم‌کلام شوید

«مت دویل» (Excel Builders): من از حرف زدن با غریبه‌ها بسیار خوشحال می‌شوم. به همین خاطر در هر موقعیت و فرصتی که بدست بیاورم، از صف اتوبوس و مترو گرفته تا رستوران و کافه، سعی می‌کنم با غریبه‌ها سر صحبت را باز کنم. این کار باعث می‌شود تا خجالت از حضور در کنار غریبه‌ها به تدریج از بین برود. به نظر من معاشرت مردم با هم دنیا را قشنگ‌تر می‌کند.

۸- موافقت کردن با کسی که در حالت عادی برایتان مهم نیست

«راسل کومر» (eSoftware Associates Inc): گاهی وقتی کسی چیزی به من پیشنهاد می‌دهد که در حالت عادی از پذیرفتن آن خودداری می‌کنم، دوست دارم خودم را سوپرایز کرده و بگویم بله! حتی اگر این نظر یا پیشنهاد به کار و بیزینس مربوط باشد، مثل تاکتیک‌های جدید یا دعوت برای ملحق شدن به یک تیم ورزشی آماتور برای تفریح آخر هفته باشد. حتی اگر این قبول کردن مزیتی هم برایم نداشته باشد، باعث می‌شود تا تجربه جدیدی کسب کنم.

۹- مقابل دوربین قرار بگیرید

«سولومون ثیموثی» (OneIMS)، در رابطه با بیرون آمدن از کنج راحتی می‌گوید: من هر روز در مقابل دوربین قرار می‌گیرم. ساخت ویدئو همیشه چالش‌هایی برای من رقم می‌زند و کمک می‌کند تا اطلاعات به روز خودم را به بهترین نحو ممکن ارائه دهم و از منطقه راحتی خود بیرون آمده و خود در فضای اینترنت قرار دهم. حتی اگر این کار برای بازاریابی نرم‌افزار ساخت من باشد هم باعث می‌شود تا در شرایطی قرار بگیرم که چندان راحت نیستم و نقطه امن و راحتی من بشمار نمی‌رود.


بیشتر بخوانید:۱۰ زوج مشهور و بی‌رقیب دنیای فناوری را بشناسید + تصاویر


۱۰- فهرستی از اهداف رشد خود تهیه کنید

«نیکول مونوز» (Start Ranking Now) در رابطه با غلبه بر ترس‌ها و به چالش کشیدن خود در زندگی می‌گوید: من یک لیست از اهدافی تهیه کرده‌ام که باعث رشد من در زندگی می‌شوند. مسایلی همچون یادگیری سخنرانی در انظار عمومی، خطر کردن، کشف و پیدا کردن ایده‌های عجیب و جدید. من این فهرست را همیشه نزد خود دارم و سعی می‌کنم در انتهای روز آن را مرور کنم. از آنجا که هر روز به لیست اهدافم سر می‌زنم مطمئنم که می‌توانم روی تحقق آن‌ها حساب کنم. این کار باعث می‌شود تا هر روز یک قدم بیشتر در راستای رسیدن به اهدافم گام بردارم.

منبع:روزیاتو

انتهای پیام/

۱۰ روش برای بیرون آمدن از کنج راحتی و غلبه بر ترس‌ها

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.