به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، بهرام سرمست استاندار قم شامگاه شنبه در نشست صمیمی با احزاب و تشکلهای سیاسی قم در تالار امام جواد (ع) استانداری گفت: فعالان حزبی به عنوان افرادی که دارای ارزش، احترام و قرب و منزلت هستند و به خاطر مصالح ملی از منافع حزبی میگذرند، باید مورد توجه قرار گیرند.
وی همچنین عنوان کرد: در شرایط فعلی که از هر طرف بر کشور فشار وارد میشود، انتظار میرود انسجام و وفاق ملی را در سرلوحه کارها قرار دهیم.
وی ادامه داد: کارکردی که از احزاب انتظار است بسیار طبیعی میباشد، چون وقتی با دشمنی مواجه هستیم که هیچ گونه رحم و مروتی به ما ندارد و هیچ یک از جریانها و احزاب هم برای آن فرقی نمیکند، باید متحد باشیم.
وی تصریح کرد: آنها از اینکه از ۱۵ همسایه ایران همه به نوعی درگیر ناامنی باشند، ولی جمهوری اسلامی یک جزیره ثبات و امنیت باشد را بر نمیتابند.
استاندار قم یادآور شد: قضایای دی ماه سال ۹۶ نشان داد که دشمنان، براندازان و حتی معاندان داخلی وقتی علیه نظام شعار میدهند، تفاوتی بین رئیس جمهوری، رهبر معظم انقلاب و یا فرد دیگری قائل نیستند، و همه مقامها و مسئولان را مورد هجمه قرار میدهند.
وی با بیان اینکه در تمام دنیا راهکار ضربه زدن به نظامهای سیاسی فروپاشی از درون است،افزود: در این خصوص هیچ کس با ما تعارف ندارد، و اگر به این بلوغ سیاسی نرسیده باشیم، با مشکلهای زیادی رو به رو میشویم.
استاندار قم تاکید کرد: طبیعیترین حرکت در مواجه با تهدیدهای جهانی این است متحد باشیم چرا که طبق فرموده حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب به وحدت کلمه نیاز داریم.
استاندار قم همچنین وجود نماینده خانه احزاب در جلسههای شورای اداری را ضروری عنوان کرد وگفت: خانه احزاب استان جلسههای تخصصی را با فراکسیونها برگزار کند، و نتایج آن را به معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی ارائه نماید، و من نیز خود را متعهد میدانم که به صوت فصلی در نشستهای احزاب شرکت کنم.
وی ابراز کرد: در حال حاضر فضای رسانهای و مجازی ما فضای سنگینی است و تا کسی حرفی بزند همه سعی میکنند او را تخریب کنند.
وی با تاکید بر ضرورت نهادینه شدن فرهنگ گفتگو در جامعه بیان کرد: این گفتگوها برای اینکه بدون کدورت، استمرار داشته و به یک نتیجه منجر شود آداب و اصولی لازم دارد، که بخشی از آن به مسئولان مرتبط است. احزاب نیز که احساس مسئولیت سیاسی اجتماعی دارند هم نقش مهمی در این زمینه عهده دار میباشند.
۴۷ حزب و تشکل سیاسی در قم وجود دارد که ۲۹ مورد آن در دولت مجوز فعالیت گرفته و فعال شدند.
استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه سخن گفتن در مورد انتخابات هنوز زود است، گفت: احزاب در مورد انتخابات وظایفی دارند، که با وظایف مجریان انتخابات متفاوت است.
نشست صمیمی استاندار قم با احزاب و تشکلهای سیاسی قم با موضوع نقش کارویژه احزاب در تامین منافع ملی با حضور نمایندگان جریانها و طیفهای مختلف سیاسی اصلاح طلب، اصول گرا و مستقل این استان برگزار شد.
انتهای پیام /ح