به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر دنبال یک دستور پخت کوکی عالی و متفاوت برای عشق دادن به میهمانان خود در روزهای عید هستید میتوانید این کوکیهای خوشمزه قلبی را درست کنید که در ادامه طرز تهیه آن را آوردهایم.
۱ پیمانه (۲۴۰ میلی لیتر) کره شور نشده
۳/۴پیمانه (۱۸۰ میلی لیتر) شکر
۱ عدد تخم مرغ بزرگ
۱ قاشق چای خوری (۵ میل لیتر) عصاره وانیل
۱/۳ قاشق چای خوری (۱٫۶ میلی لیتر) نمک
۲ و ۱/۲ پیمانه (۶۰۰ میلی لیتر) آرد
۱۵ عدد شکلات سفت
کره و شکر را داخل ظرفی بریزید و با مخلوط کن برقی با سرعت بالا هم بزنید تا زمانی که کاملا خامهای شکل شده و پف کند.
سپس تخم مرغ و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا به خورد هم برود.
آرد و نمک را داخل ظرف جداگانهای با هم مخلوط کرده و الک کنید.
سپس مواد خشک را به مواد خمیری اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
خمیر را دو قسمت کنید به شکل توپ در بیاورید و داخل پلاستیک قرار دهید.
خمیر را به مدت ۵ ساعت یا شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید.
فر را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۱ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
شکلاتها را خرد کنید. شکلاتها را داخل پلاستیک در بسته قراردهید و به آنها ضربه بزنید تا خرد شود. سپس آن را کنار بگذارید. این کار را میتوانید با کوشت کوب انجام دهید.
خمیر را از یخچال بیرون بیاورید روی سطحی که میخواهید خمیر را قرار دهید کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه صاف کنید. ضخامت خمیر باید حداقل ۶ میلیمتر باشد.
با قالب قلبی خمیر را به شکل قلب در بیاورید و در مرحله بعد آنها را داخل سینی فر روی کاغذ روغنی قرار دهید.
با یک قالب قلبی کوچکتر وسط خمیرهایی که به قالب جدا کرده اید را به شکل قلب در بیاورید.
داخل خمیرها که با قالب کوچکتر خالی کرده اید را با شکلاتهای خرد شده پر کنید.
سپس داخل فر قرار دهید تا زمانی که کوکیها متمایل به رنگ قهوهای و شکلاتها کاملا ذوب شوند.
کوکیها را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی سرد شود. سپس از داخل سینی به ظرف جداگانهای منتقل کرده و سرو کنید.
منبع: بدونیم
انتهای پیام/