به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درست کردن کیک توپی خوشمزه بسیار آسان است و نیازی به مواد زیادی هم ندارد. اولین بار این نوع کیک در سال ۲۰۰۸ در ایالت جورجیا توسط فردی به نام Angie Dudley aka Bakerella درست شده است و تا امروز که ۱۱ سال از آن زمان گذشته در رستورانها و سوپرمارکتهای زیادی یافت میشود؛ و البته خیلیها هم خودشان در خانه درست میکنند.
زیبایی کیکهای توپی در این است که میتوان آنها را به شکل دسته گل درآورد. پس نتیجه میگیریم که از این کیک میتوانیم به عنوان هدیه برای کسی که دوستش داریم استفاده کنیم. درست کردن این کیک کار راحتی است اگر من توانستهام آن را درست کنم پس شما هم میتوانید.
با استفاده از روش تهیه مرحله به مرحله زیر با هم کیک توپی درست کنیم.
۱ عدد پودر کیک یا مواد کیک به دلخواه
۱/۳ پیمانه خامه فرم گرفته
شکلات در رنگهای مختلف (می توانید هم از شکلاتهای تختهای و هم از شکلاتهای چیپسی استفاده کنید)
بعد از این که کیک آماده شد آن را داخل ظرف بزرگی کاملا خرد کنید. میتوانید کیک را داخل پلاستیک زیپ دار بریزید و با دست له کنید. باید کیک را کامل خرد کنید. در این دستور ما نصف کیک را خرد کرده ایم. با نصف کیک ۱۲ الی ۱۳ عدد کیک توپی میتوان درست کرد. میتوانید برای خرد کردن کیک از مخلوط کن هم استفاده کنید، اما باید مراقب باشید که کیکها هنگام مخلوط کردن از داخل ظرف بیرون نریزد.
اکنون خامه فرم گرفته را اضافه کنید. ابتدا ۲ یا ۲/۵ قاشق غذاخوری سر پر خامه اضافه کنید که برابر است با ۳۵ گرم. اگر میخواهید تمام کیک را استفاده کنید باید ۱/۳ پیمانه خامه را به آن اضافه کنید. سپس با دست مواد را ورز دهید تا به شکل خمیر در بیاید و مواد کاملا به هم بچسبد.
حالا میخواهیم مواد کیک را به شکل توپ دربیاوریم. برای هر کدام از توپها به اندازه ۲ قاشق غذاخوری مواد لازم است. ابتدا مواد را با دست ورز دهید سپس آنها را کف دست به شکل توپکهای کوچک در بیاورید؛ و در نهایت آنها را روی سینی که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید.
نکته: قبل از هر چیزی مطمئن شوید که دستها کاملا تمیز هستند.
در این مرحله باید شکلاتها را آب کنیم. برای ذوب کردن شکلات میتوانید هم از روش مایکروفر استفاده کنید و هم از روش بن ماری. بعد از این که شکلاتها کاملا ذوب شدند سر سیخهای چوبی را به شکلات آغشته کنید و بلافاصله داخل کیکهای توپی فرو کنید. مراقب باشید که سیخها از آن طرف کیک بیرون نزند. شکلاتهای اضافه روی سیخهای چوبی را با دست پاک کنید. اکنون سیخها را داخل یک عدد اسفنج فرو کنید و به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید. با قرار دادن کیکها داخل یخچال شکلات سفت میشود و کیک کاملا به سیخ چوبی میچسبد.
نکته: وقتی کیکهای توپی را از روی کاغذ روغنی بر میدارید قسمت زیرین آن کمی مسطح است. سیخهای چوبی را درست در همان قسمت قرار دهید.
بعد از این که کیکها کاملا به سیخهای چوبی چسبیدند باید آنها را شکلاتی کنیم. ابتدا شکلات بیشتری آب کنید. میتوانید از رنگهای متنوع استفاده کنید. سپس کیکها را داخل شکلات ذوب شده بچرخانید در صورت نیاز از قاشق برای شکلاتی کردن کیکها استفاده کنید؛ و در آخر با انگشت چند ضربه روی سیخ چوبی بزنید تا شکلاتهای اضافی روی کیک نماند. میتوانید شکلاتها را داخل ظرفهای عمیق تری بریزید و فقط کیکها را داخل شکلات فرو کرده و بیرون بیاورید و نیازی به چرخاندن کیکها نباشد. در آخر سیخها را دوباره روی اسفنج قرار دهید تا شکلات روی کیک خودش را بگیرد.
در این مرحله میخواهیم کیکها را با شکلات تزئین کنیم. برای تزئین روی کیکها بهتر است از شکلاتهای رنگهای متضاد استفاده کنید. مقداری شکلات داخل پلاستیک بریزید و گوشه پلاستیک را قیچی کنید. البته میتوانید از قیف و ماسوره هم استفاده کنید. اگر میخواهید روی کیکها آجیل و مغزیجات قرار دهید باید این کار را بلافاصله بعد از تزئین و قبل از این که شکلاتها کاملا سفت شوند انجام دهید.
منبع: بدونیم
انتهای پیام/