به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالمهدی بخشنده معاون امور برنامه ریزی اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی امروز در حاشیه نمایشگاه دستاورد بخش کشاورزی در چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی درباره برنامه وزارت جهاد برای تنظیم بازار گوشت شب عید اظهار کرد: همه ارزاق مورد نیاز کشور در حوزه کشاورزی تأمین و به استانهای کشور ارسال شده است و محصولات پروتئینی هم به طور کامل تأمین شده است.
وی افزود: براساس تصمیمگیری انجام شده، تأمین گوشت با وزارت جهاد کشاورزی است و توزیع آن به عهده ستاد تنظیم بازار و وزارت صمت است که آنها این کار را انجام خواهند داد.
بیشتر بخوانید: ۸۳ درصد کالری مورد نیاز مردم از منابع داخل تامین میشود/ ایران جزو کشورهای پیشرو در ضریب امنیت غذایی بالا
بخشنده در پاسخ به این سوال که آیا واردات گوشت با ارز ۴۲۰۰ تومان برای سال آینده انجام خواهد شد، بیان کرد: روز گذشته مجلس در آخرین بررسی لایحه بودجه سال ۹۸، دست دولت را باز گذاشته است به طوریکه در ارتباط با ارز ۴۲۰۰ تومان، ارز ترجیحی و یا ارز نیمایی بنابه صلاحدید هر کدام را که دولت تشخیص داد، می تواند با استفاده از آن برای واردات محصولات مختلف اقدام کند.
بیان اینکه نزدیک ۱۴۰ هزارتن واردات گوشت منجمد گوساله و گوشت گرم گوسفندی داشتیم، ادامه داد: واردات گوشت منجمد از کشور برزیل و گوشت گرم گوسفندی از ۱۴ کشور مختلف در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه در مجموع ۹۷ شرکت در واردات گوشت شرکت داشتند، افزود: مقدار گوشتی که تاکنون وارد کردیم نسبت به سال گذشته از کمیت بالاتری برخوردار است ضمن اینکه واردات تا پایان اسفندماه ادامه دارد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با تکذیب این موضوع که قیمت قند و شکر در بازار دو برابر شده است، تصریح کرد: قیمت قند و شکر نه تنها دو برابر نشده بلکه یک و نیم برابر هم نشده است، قیمت مصوبی توسط دولت در این محصول وجود دارد. طی روزهای گذشته مقدار زیادی شکر وارد کشور شده و به استانها ارسال شده است.
انتهای پیام/
این مسئولین ما خودشون باید برن تو بازار تا قیمت ها رو ببینن اون بالا نشستن یه حرفی میزنن ولی نمیدونن این پایین پایینا ما چه بلایی سرمون میاد
من زنبور دارم شکر گیرم نیومد به زور رفتم کیسه ای 300 هزار تومان خریدم قبلا 160 بود
شکری که توسط شرکت بازرگانی دولتی و با نرخ مصوب توزیع می شود، چه؟
دبیر کل اتحادیه بنکداران مواد غذایی: آن که به دست همه نمی رسد / ارز ۴۲۰۰ تومانی آفت مواد غذایی شد
این افزایش قیمت ظرف سه ماه بود / بخش خصوصی دخالتی در این مهم نداشت
قاسمعلی حسنی دبیر کل اتحادیه بنکداران مواد غذایی اظهار کرد، در صورتی که ارز ۴۲۰۰ تومانی از واردات این محصول برداشته شود، افرادی بیشتر می توانند، اقدام به واردات آن کنند و بازار به تعادل خواهد رسید و دیگر این محصول با افزایش قیمت های ناگهانی در بازار داخلی مواجه نخواهد شد...