به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، ماجرای پاداشهای ملی پوشان فوتسالیست به روزهای زیادی در گذشته بر میگردد که هیچکدام از طرف فدراسیون به شکل کامل پرداخت نشده، حجب و حیای بچههای ملی پوش فوتسال به قدری بالا است که از سال ۲۰۱۰ یعنی حدود ۹ سال آن ها در ارتباط با پاداشهای معوقهشان لب به اعتراض نگشوده اند.
اما این روزها با داغ شدن بحث پاداشهای معوقه رشتههای مختلف ورزشی، بحث حیف و میل شدن پول پاداش فوتسالیستها در بخش فوتبال داغ شده است.
گفته میشود معاون وقت رئیس جمهوری برای فوتسالیتها پاداش هفت میلیونی در سال ۲۰۱۰ به سبب قهرمانی تیم ملی فوتسال در آسیا در نظر گرفته بود و البته در آن زمان علی کفاشیان سکان دار فدراسیون فوتبال بود و تصمیم گرفت این پول را در بخشهایی از فوتبال من جمله در یک قسط از قرارداد کارلوس کی روش ( سرمربی وقت تیم ملی فوتبال ایران) هزینه کند.
حسین شمس سرمربی تیم ملی فوتسال در سال ۲۰۱۰ که به همراه ملی پوشان قهرمانی رقابتهای آسیایی را به دست آورده بود، درد و دلهای خود را بعد از گذشت ۹ سال بازگو کرد.
شمس در گفتگو با خبرنگار حوزه فوتسال باشگاه خبرنگاران جوان در ارتباط با خرج پاداش فوتسال در بخش فوتبال ملی گفت: سعیدلو معاون وقت رئیس جمهور پاداشهای بچههای تیم ملی فوتسال را به حبیب کاشانی سپرد و او هم به شوقانی تحویل داد. پس از آن شوقانی این مبلغ را به فدراسیون فوتبال پرداخت کرد که در نهایت اعضای این سازمان همه این پول را صرف فوتبال کردند.
او ادامه داد: چطور فوتبال ما که یک قهرمانی نیاورده، این همه هزینه دارد؟ در حالی که فوتسال با قهرمانیهای زیاد هنوز به دنبال پرداخت پاداش معوقه خود میگردد. تمامی هزینه هاوقتی کی روش در تیم ملی ایران حضور داشت برای او و تیمش صرف شد، حالا هم که رفته است خزانه فدراسیون ته کشیده است!
اما داود پرهیزکار همه صحبتهای حسین شمس در این زمینه را تکذیب کرده بود در این باره خاطر نشان کرد: این اتفاق نمیتواند منطقی باشد. فوتسال خرج بسیاری و آورده زیادی دارد و قیاس میان فوتسال و فوتبال درست نیست. اصلا آورده فو تبال با فوتسال و یا فوتبال ساحلی قابل مقایسه نیست. فوتبال پرهزینه و به همان مقدار سودآوری کرده است.
مسئولان فدراسیون فوتبال تا به امروز با کاستیها، بیتدبیریها و البته فرق گذاشتن میان فوتبال و سایر رشتههای زیر دست شان اعم از فوتبال ساحلی و فوتسال، به کاهش سطح کیفی و تنزل این رشتههای ورزشی کمک میکنند. توقعات سایر ورزشکاران که به فوتسال یا فوتبال ساحلی به عنوان شغل دوم نگاه میشود بسیار بالا رفته و همین مشکلات اقتصادی میتواند روی شغل حرفهای شان که ورزش است صدمه وارد کند.
بیشتر بخوانید:
گفتگو با سرپرست کمیته فوتسال از پاداش های ناپدید شده و معوقه تا درگیری های اجتناب ناپذیر!
سنگ سفیدی: قصد داریم عیدی امسال به مردم آذربایجان قهرمانی هدیه کنیم
محل برگزاری فینال لیگ برتر فوتسال به زودی مشخص میشود
انتهای پیام/
یعنی اگه این نامردی نیست یکی به من بگه نامردی چیه و چطوره.
مرد حسابی این بندگان خدا آبرویتان را در میدانهای جهانی خریدند بعد می گید مثل فوتبال سودآوری نداره؟