میرشکار گفت:مجمع مدیران خیراندیش مدارس برای نخستین بار در کشور در استان قم راه اندازی شد و ۲۰۰ مدرسه برخوردار در استان معین مدارس ضعیف در قم شدند.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،اکبر میرشکارمدیرکل کمیته امداد استان قم ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان قم با اشاره به عملکرد کمیته امداد استان گفت: این نهاد در سال جاری به دلیل مشکلات اقتصادی، سال سختی داشت و کمیته امداد برای تامین حداقلها برای نیازمندان تلاش کرد، در سال جاری ۲۲ هزار و ۵۸۷ خانوار تحت حمایت این نهاد بودند و بیش از ۶ هزار خانوار به مستمری بگیران کمیته امداد در قم اضافه شدند.
مدیرکل کمیته امداد استان قم ادامه داد: در سال جاری ۲۰ هزار و ۶۶۳ خانوار در استان از کمیته امداد مستمری دریافت کردند، ۴۱ هزار و ۱۵۹ نفر در استان قم مددجوی این نهاد هستند که ۳.۲ درصد جمعیت استان را تشکیل میدهند.
وی افزود: در سال ۹۶ بیش از دو هزار خانوار مددجوی کمیته امداد استان قم با ایجاد اشتغال، توانمند شده بودند، اما مشکلات اقتصادی موجب شد که در سال جاری تعدادی از خانوارهای جدید در استان، مستمری بگیر کمیته امداد شوند.
میرشکار با اشاره به وضعیت مددجویان کمیته امداد استان قم عنوان کرد: سه هزار و ۹۰۰ دانش آموز، ۴۵۹ دانشجو و طلبه، هزار و ۸۸۰ یتیم، ۱۵ هزار و ۴۰ زن سرپرست خانوار، ۱۵ هزار سالمند بالای ۶۰ سال و هزار و ۵۰۰ نفر بیمار صعب العلاج جزو مددجویان این نهاد در استان هستند.
مدیرکل کمیته امداد استان قم تصریح کرد: بالاترین رشد درآمدهای این نهاد مربوط به زکات و اکرام ایتام بود و هر شهروند قمی به صورت متوسط در ۱۱ ماه سال ۹۷ حدود ۲۹ هزار و ۴۰۰ تومان به کمیته امداد کمک کردند.
وی افزود: کل درآمد کمیته امداد استان قم در ۱۱ ماه سال جاری در قالب مواردی همچون زکات، اکرام ایتام، صدقات و مبتنی بر نیاز، ۳۸ میلیارد تومان بود، درآمد محقق شده این نهاد در سال جاری ۲۰ درصد نسبت به سال گذشته و ۱۰ درصد نسبت به کل برنامه سال ۹۷ رشد داشت.
میرشکار تعداد حامیان ایتام در استان قم را ۱۷ هزار نفر دانست و بیان کرد: هر یتیم در استان در ۱۱ ماه نخست سال ۹۷ به صورت میانگین سه میلیون و ۵۶۰ هزار تومان به صورت مستقیم از حامیان خود دریافت کرد، بالاترین سرانه کمکهای مردمی در سرفصلهای صدقات و اکرام ایتام در کشور مربوط به استان قم است.
وی ادامه داد: ۱۰ خدمت کمیته امداد استان قم از فردا ۱۴ اسفندماه با تلفن همراه و اینترنت به مددجویان ارائه میشود و این مددجویان خواهد توانست که بدون مراجعه حضوری به این نهاد، از خدمات کمیته امداد استفاده کنند، سامانه الکترونیکی برای این کار در کمیته امداد ایجاد شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان قم بیان کرد: یکی از برنامههای مهم این نهاد در سال آینده، مردمی کردن خدمات کمیته امداد است و این نهاد در سال ۹۸ تا حد امکان از ظرفیت مساجد، هیأتها، مدارس، اصناف و معتمدین محلی برای شناسایی به موقع نیازمندان و رسیدگی به آنها استفاده خواهد کرد.
میرشکار با اشاره به جشن نیکوکاری در استان قم ابراز کرد: از روز ۱۴ الی ۲۱ اسفندماه هفته احسان و نیکوکاری در استان برگزار خواهد شد و در این مدت صندوقهای جمع آوری کمکهای مردمی در کلیه ادارات، مساجد و مراکز تجاری و خرید برپا خواهند شد.
وی یادآورشد: مجمع مدیران خیراندیش مدارس برای نخستین بار در کشور در استان قم راه اندازی شد و ۲۰۰ مدرسه برخوردار در استان معین مدارس ضعیف در قم شدند.
انتهای پیام/ح