رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: میزان تولید ترکیبات سرطان‌زا با گرم کردن دوباره برخی مواد غذایی تشدید می‌شود، بنابراین افراد باید از این کار خودداری کنند.

محمد حسین عزیزی رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره روش‌های غلط طبخ مواد غذایی، اظهار کرد: شیوه‌های گوناگون طبخ و تهیه غذا مانند برشته، سرخ و کباب کردن موادی مضر همچون آکریل آمید و هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای یا پلی آروماتیک هیدروکربن‌ها را تولید می‌کند که این ترکیبات سرطان‌زا هستند.

مواد غذایی که با گرم کردن دوباره سرطان‌زا می‌شوند


بیشتر بخوانید: ۷ ماده غذایی که هیچ‌گاه نباید دوباره گرم کنید+ اینفوگرافی


وی بیان کرد:برشته، سرخ و کباب کردن کربوهیدرات‌ها مانند نان، کیک، کلوچه و سیب زمینی و پروتئین‌ها مانند انواع گوشت‌ها می‌تواند عامل  تولید ترکیبات سرطان‌زا شود.

مواد غذایی که با گرم کردن دوباره سرطان‌زا می‌شوند


بیشتر بخوانید: کدام مواد غذایی را نباید ۲ بار گرم کرد؟


مناسب‌ترین شیوه طبخ غذا

عزیزی بخارپز یا آب پز کردن را بهترین روش پخت غذا دانست و یادآوری کرد: میزان تولید ترکیبات سرطان‌زا در مواد غذایی با مدت زمان حرارت‌دهی و درجه حرارت ارتباط مستقیم دارد، بنابراین هر چه مدت زمان حرارت‌دهی طولانی‌تر و درجه حرارت بیشتر باشد، میزان تولید این ترکیبات افزایش پیدا می‌کند؛ گرم کردن دوباره برخی مواد غذایی هم بسیار مضر است و ترکیبات سرطانی ایجاد می‌کند، بنابراین افراد باید از این کار خودداری کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سلامت ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۰ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
شما گوشت بهم بده من خودم بلدم چطوری طبخ کنم که بیماری زا نشه.والا یه سویا پختن که روش طبخ نمیخاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۶ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
خوبه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۵ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
مردم از این چیز ها ندارند و توان خرید نیست اینو به آنهایی بگید که لقمه های آسمانی دارند
آخرین اخبار