پژوهش‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهند ترکیب‌های موجود در برخی از مواد غذایی مانع از پیشرفت بیماری آلزایمر در افراد می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، محققان به منظور تحقیق روی بیماری آلزایمر با بررسی اثر چای سبز و هویج بر موش‌های آزمایشگاهی که دارای جهش ژنتیکی بودند، متوجه شدند درک شناختی موش‌های مبتلا به آلزایمر با مصرف این ۲ ماده خوراکی  افزایش  پیدا می‌کند.
 
کارشناسان اثر‌ات این ۲ ماده خوراکی را بر جلوگیری از ابتلا به بیماری آلزایمر درموش‌های آزمایشگاهی مورد مطالعه و بررسی قرار داده‌اند.
 
این پژوهش به وسیله محققان دانشکده پزشکی دانشگاه کالیفرنیا انجام شده است. چای سبز دارای ماده‌ای به نام (epigallocatechin-۳-gallate) به اختصار EGCG، نوعی آنتی اکسیدان است که برای محافظت در برابر آلزایمر، سلامت پوست، جلوگیری از آسیب دهان و دندان و حتی پیشگیری از بروز حمله‌های قلبی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
 

هویج نیز با داشتن موادی مانند فرولیک اسید FA که آنتی اکسیدانی فوق العاده مفید برای سلامت بدن است، بسیار مفید است. این ماده در گوجه فرنگی نیز وجود دارد.
 
کارشناسان در این پژوهش برروی دو گروه از موش آزمایش انجام دادند. طی یک دوره سه ماهه رژیم خوراکی موش‌های آزمایشگاهی مورد مطالعه قرارگرفت. دسته اول با خوراک حاوی EGCG و FA تغذیه شدند. گروه دیگر تنها با یکی از این ۲ ماده خوراکی و دسته سوم با دارو نما تغذیه شدند.
 

در پایان آزمایش کارشناسان دریافتند آن دسته از موش‌ها که با خوراک حاوی EGCG و FA تغذیه شده‌اند، درک شناختی بسیار بالاتری نسبت‌به سایر گروه‌ها دارند.
 
به گفته کارشناسان مواد خوراکی موجود در چای سبز و هویج سبب جلوگیری از ایجاد پلاک سمی درمغز به نام پروتئین بتا آمیلوئید می‌شود که رابطه‌ای مستقیم با ابتلای افراد به بیماری آلزایمر دارد.
 
درمان آلزایمر با پیچیدگی‌های فراوان به مطالعه و پژوهش‌های بسیار نیاز دارد، اما کارشناسان اعتقاد دارند دقت در رژیم خوراکی و تنظیم آن می‌تواند نقشی بسیار مهم در جلوگیری از ابتلا به این بیماری داشته باشد. متخصصان در جست و جوی راهی برای طراحی یک رژیم خوراکی ویژه برای درمان و پیشگیری از ابتلا به آلزایمر و جلوگیری از ایجاد پروتئین سمی بتاآمیلوئید هستند.
 

مصرف مواد خوراکی سالم شامل انواع میوه و سبزیجات، چای سبز، دانه‌های آجیل، پروتئین و لبنیات کم چرب، قارچ، روغن زیتون، غلات و حبوبات می‌تواند به میزان زیاد از ابتلای افراد به انواع بیماری‌ها از جمله آلزایمر بکاهد.
 
منبع:Newatlas

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ملکوت
۰۷:۳۱ ۱۸ اسفند ۱۳۹۷
خوب بود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۱ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
مفید بود