ورزش‌های استقامتی و هوازی برای بیماران دیابتی مفید است و به کاهش وزن آنها کمک می‌کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، در این گزارش جدیدترین دانستنی‌های روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید،‌ را دنبال می‌کنیم.

مغذی سازی شیرمادر با بادام زمینی

بادام زمینی در طول شیردهی بسیار مفید است مگر اینکه بدن نوزاد واکنش آلرژیک به بادام زمینی نشان دهد؛ مصرف بادام زمینی به بهبود گردش خون در بدن کمک می‌کند و سلامت عمومی مادران شیرده را بهبود می‌بخشد، در عین حال، موجب بهبود کیفیت شیر ​​مادر می‌شود که برای نوزادان در حال رشد مفید است و شیرمادر را نیز افزایش می‌دهد، همچنین بادام زمینی حاوی آنتی اکسیدان‌هاست که می‌تواند به بهبود سیستم ایمنی مادر و نوزاد در حال رشد او کمک کند.

///

خواص ماش برای لاغری

ماش از مواد غذایی کم کالری است که برای کاهش وزن بسیار مفید است و فیبر فراوان موجود در آن، ترشح هورمون مرتبط با سیری را دو برابر می‌کند و باعث کاهش اشتها خواهد شد؛ پروتئین موجود در ماش به دلیل اثر گرمایی که دارد به کالری سوزی در بدن کمک می‌کند؛ منیزیم از مواد معدنی مورد نیاز برای سنتز پروتئین است و برای افزایش حجم عضلات در بدنسازان مفید است، فیبر موجود در ماش به کاهش چربی و کنترل وزن در ورزشکاران کمک می‌کند.

///

نکات لازم برای مبتلایان به فشارخون

کاهش وزن و حفظ وزن طبیعی از ارکان اساسی هر برنامه طراحی شده برای مقابله با پرفشاری است؛ نیاز روزانه یک فرد بزرگسال به نمک یک دهم قاشق چای‌خوری است، مقادیر بیشتر نمک فقط در شرایط آب و هوایی گرم و یا در طول شیردهی لازم است، در این موارد یک قاشق چای خوری نمک کافی خواهد بود، برای کاهش فشارخون پیاده روی سریع ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در روز و سه تا پنج بار در هفته توصیه می‌شود.

///

ورزشی که دیابت را ریشه کن می‌کند

ورزش‌های استقامتی و هوازی برای بیماران دیابتی مفید است و به کاهش وزن آنها کمک می‌کنند؛ ورزش هوازی بیشتر از ورزش استقامتی مفید است و به کنترل قند خون کمک می‌کند، اما ترکیب ورزش هوازی و استقامتی می‌تواند در این زمینه موثر نیز باشد؛ همچنین باید گفت ورزش هوازی برای مغز و آلزایمر هم مفید است، فعالیت‌های هوازی بر سلول‌های مغزی انسان نیز تاثیر می‌گذارد، میزان زوال عقل و آلزایمر در افراد مسنی که سه بار در هفته یا بیشتر ورزش می‌کنند، کمتر است، پس با ورزش‌های منظم هوازی به حفظ سلامت جسم، ذهن و روح کمک کنیم.

///

بهترین نان چه ویژگی‌هایی دارد؟

بهترین نان برای مصرف نانی است که از ترکیب آرد گندم و آرد جو باشد، براساس توصیه WHO نان باید سرشار از فیبر (سبوس) و کم نمک باشد تا علاوه بر تأمین فیبر روزانه بدن انسان حاوی مواد آهن، کلسیم، فسفر، روی و منیزیم باشد و از بروز بیماری‌های چاقی، چربی خون بالا، قندخون، فشارخون بالا، سکته قلبی و سکته مغزی جلوگیری کند، سبوس باید در آرد نان هم موجود باشد، سبوس پاشیده شده بر روی خمیر نان هیچ ارزش تغذیه‌ای ندارد.

///

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
پنده خدا
۱۴:۲۷ ۱۸ اسفند ۱۳۹۷
خیلی عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۱ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
بسیار جالب بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۶ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
طبق نظر پزشکان سنتی آرد گندم وجورا نباید مخلوط کرد
چون از نظر هضم با هم فرق دارند
آخرین اخبار