ایلان ماسک دومین کارآفرین در سیلیکون، ولی بود که موفق شد سه شرکت با ارزشی بیش از ۱ میلیارد دلار را ایجاد کند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ایلان ماسک «Elon Musk» متولد ۱۹۷۱، مهندس، مخترع و شخص نامی تجارت در صنایع پیشرفته آمریکایی و بنیانگذار شرکت‌ هایی چون تسلا موتورز، پی‌ پال و اسپیس ‌اکس است. او روی پروژه ‌هایی سرمایه ‌گذاری می‌ کند که پتانسیل تغییر دنیای اطرافمان را دارند.

میلیاردرترین کارآفرین جهان چگونه به موفقیت رسید؟


بیشتر بخوانید: رویای نهایی سی‌وهشتمین فرد قدرتمند جهان!


ماسک زندگی کاری خود را به تکنولوژی ‌های فضایی و انرژی ‌های جایگزین اختصاص داده ‌است. او ایده ‌های مختلفی را اجرا می‌ کند که تقریباً همه آنها هم کاملا موفقیت ‌آمیز هستند.

از ویژگی‌ های شخصیتی ایلان ماسک می ‌توان به تفکر انتقادی، پشتکار، تجزیه و تحلیل دقیق و سخت کوش بودن اشاره کرد. او به عنوان سی و هشتمین فرد قدرتمند جهان، پانزدهمین ثروتمند در حوزه تکنولوژی و صدمین میلیاردر جهان در سال ۲۰۱۵ شناخته شد. دارایی خالص او در سال ۲۰۱۸، ۱۹٫۸ میلیارد دلار برآورد شده‌ است.

او کل روزش را کار می کند

ایلان ماسک به عنوان یکی از ده شخصیت تأثیرگذار جهان انتخاب شده ‌است. او جزو افرادی ست که زندگی اش را وقف کارش کرده به طوری که به طور میانگین در یک هفته 80 تا 100 ساعت کار می کند. او مدیریت شرکت های زیادی را به عهده دارد، از این رو مجبور است که در یک روز روی چندین پروژه اش وقت بگذارد. او یک بار در مصاحبه ای گفت: «من تمام روزم را کار می کنم. من دوست ندارم که روی صندلی بنشینم و صبحانه بخورم، به نظر من این کار وقت تلف کردن است.» به احتمال زیاد برای این که او بتواند از مغزش کار بکشد، به جای وعده های غذایی، از اسنک های مقوی در طول روز مصرف می کند.

میلیاردرترین کارآفرین جهان چگونه به موفقیت رسید؟

او به تبلیغات اعتقادی ندارد

از آنجا که ایلان ماسک یکی از تاثیرگذارترین و موفق ترین کارآفرین های عصر حاضر است، ما نیز به روش ها و پیشنهادهای او در زمینه کسب و کار اطمینان داریم. اما یکی از عجیب ترین طرز فکرهای او در این زمینه، نداشتن تبلیغات است. همانطور که می دانید، فروش محصولات یک شرکت بدون تبلیغات کافی، کار ساده ای نیست، به خصوص در ماههای اول که هیچ کس از آن اطلاعی ندارد. اما ایلان معتقد است که هنگام فروش محصولات، ما نباید نگران مارکتینگ آن باشیم. به جای تبلیغات باید روی کیفیت محصولات تمرکز کنیم. باورش سخت است که برندی بدون تبلیغات بتواند فروش خوبی داشته باشد اما هر چه باشد ایلان توانسته بدون آن به موفقیت های زیادی را کسب کند.

او با همه فالوورهایش در توییتر در تماس است

چهره های مشهور جهان، به دلیل مشغله زیاد و طرفداران زیادی که دارند، قادر نیستند با تک تک هوادارانشان در ارتباط باشند. آنها تنها در مصاحبه ها و لایوهای اینستاگرام می توانند برای چند دقیقه جواب سوالات هوادارانشان را بدهند. اما ایلان با همه مشغله کاری که دارد، با اکثر فالوورهای توییترش در تماس است. او حدود 23.7 میلیون فالوور در توییتر دارد اما سعی می کند که هر روز به سوالات آنها پاسخ دهد. علاوه بر آن، او به دایرکت های هواداران و مشتریانش نیز با حوصله پاسخ می دهد. به اعتقاد او: «تک تک فالوورهایم برای من اهمیت دارند، از این رو برای آنها وقت می گذارم.»

میلیاردرترین کارآفرین جهان چگونه به موفقیت رسید؟

او مدام در حال کتاب خواندن است

ایلان در بیشتر مصاحبه هایش اعتراف کرد که به کتاب خواندن اعتیاد دارد. او این عادت را از زمان کودکی داشته است. یعنی زمانی که کودکان به فکر بازی و شیطنت بودند، او یک گوشه ای می نشست و کتاب می خواند. او در آن زمان حتی خواندن دایرةالمعارف را نیز به پایان رساند. کتاب مورد علاقه او «راهنمای مسافران مجانی کهکشان» می باشد. ایلان در این باره می گوید: «من به این نتیجه رسیدم که ما باید دانش مان را بالا ببریم تا بتوانیم ذهن خلاق تری داشته باشیم و سوالات بهتری بپرسیم.» ما نیز با ایلان موافق هستیم اما در عصر پست مدرن، ما آنقدر درگیر مشکلات مان هستیم که یادمان می رود به خودمان بها دهیم، کاری که ایلان از همان دوران کودکی کرده و نتیجه اش را نیز در بزرگسالی گرفته است.

او برای بیان مشکلاتش صبر نمی کند

در اکثر شرکت ها گفته می شود که کارمندان نگرانی و مشکلات خود را با مدیران شان در میان بگذارند. این پروسه معمولا زمان بر است و یک کارمند باید روزهای زیادی را برای دیدار با مدیرش به انتظار بنشیند. حتی اگر او موفق به این دیدار شود، معمولا باز هم تغییری در وضع موجود ایجاد نمی کند. حتی ارتباط موثر میان مدیران نیز از بین رفته است. ایلان ماسک اما راه حل بهتری را در پیش گرفته، او اعتقاد دارد که کارمندان نباید مشکلات شان را با مدیرانشان به طور مستقیم در میان بگذارند، بلکه باید آن را به مسئولین، بالا سری ها یا حتی کارمندان دیگر منتقل کنند. با این شیوه کار نیز سریع تر پیش می رود.

به جلسات کاری اعتقادی ندارد

اگر چه اکثر مدیران جلسات کاری را بسیار مهم و به عنوان پل ارتباطی میان کارمندان و مدیران می دانند، اما ایلان ماسک اعتقاد دارد که این کار وقت تلف کردن است. او به جای جلسات کاری، هر سال ایمیل هایی با موضوع رازهای موفقیت در محیط کاری را برای تمام کارمندانش ارسال می کند. از نظر او: «جلسات کاری یکی از نقطه ضعف های شرکت های بزرگ است که به نظر من با گذشت زمان بد و بدتر می شود. تنها در شرایطی که یک خطر بزرگ شرکت را تهدید کند، برپا کردن چنین جلساتی لازم است.»

روابط اجتماعی بالا را مهمترین اصل در استخدام می داند

زمانی که ما برای اولین بار فردی را ملاقات می کنیم، یک انرژی از او می گیریم که تاثیر زیادی در تصمیم گیری های بعدی مان دارد. این موضوع در مصاحبه های کاری نیز اهمیت زیادی دارد. از نظر ایلان آنچه در برخورد مهم است، روابط اجتماعی بالا می باشد. از آنجا که تک تک کارمندان یک شرکت در کل مجموعه تاثیرگذارند، مهارت برقراری ارتباط آنها با دیگران نیز اهمیت می یابد. به گفته ایوان: «افرادی که صدای خوبی دارند، دامنه لغات زیادی دارند و در یک کلام به زیبایی حرف می زنند، شانس بیشتری در استخدام در شرکت تسلا دارند.»

پول برای او پایان بازی نیست

در حرفه ایلان، پول حرف اول و آخر را نمی زند. او به جای این که تمرکزش را روی پول بگذارد، به آینده فکر می کند. او می خواهید چیزی بیش از پول را به دارایی هایش اضافه کند. او مدام در تلاش برای حل مشکلاتی ست که ممکن است در آینده زندگی بشر را به خطر بیاندازد. اگرچه حل کردن برخی از بزرگ ترین مشکلات بشر نیاز به پول دارد، اما او پول را اولویتی در زندگی اش نمی داند.

او به هیچ قانونی پایبند نیست

زمانی که شما برای استخدام در مصاحبه ای شرکت می کنید، یکی از سوال هایی که از شما می پرسند این است: «آیا می توانی به قوانین پایبند باشی؟» مطمئنا شما برای این که مرحله استخدام را با موفقیت پشت سر بگذرانید، می گویید: «بله». این جواب شاید برای اکثر شرکت ها جوابی قابل قبول باشد اما برای ایلان، خیر. در واقع او مدیری ست که به برپایی قوانین شرکت اعتقادی ندارد. او ترجیح می دهد که در لحظه و با توجه به احساس و منطق اش در همان زمان، تصمیم بگیرد. به اعتقاد او، دنبال کردن غریزه برای رشد فردی و به تبع رشد شرکت، اهمیت زیادی دارد.

منبع: برترین ها

انتهای پیام/

راز‌های موفقیت ایلان ماسک، کارآفرین و نابغه پولسازی جهان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۱ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
آموزنده بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
من ميگم اگه كارمندي نتونه تحول ايجاد كنه و مبخواد سالها بصورت يكنواخت و بدون تغيير كار كنه بدرد نميخوره
آخرین اخبار