سورنا ستاری از فروش ۶۰ هزار میلیاردی محصولات شرکت‌های دانش بنیان کشور خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، سورنا ستاری صبح امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه خوشحالم این فرصت پیش آمد که امروز در خدمت مردم لرستان و شهر بروجرد باشم، اظهار داشت: این استان پتانسیل فوق العاده‌ای در نیروی انسانی و در منابع طبیعی دارد، پتانسیل خوبی در مورد اقتصاد دانش بنیان دارد.

وی با بیان اینکه حرکت استان در این زمینه جدی پیش نرفته است که بخش عمده‌ای از آن کم کاری ما بوده است، تصریح کرد: باید بیشتر وقت بگذاریم و سیستم در لرستان بیشتر فعال شود.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه استاندار هم همکاری نزدیکی با ما داشته‌اند، افزود: دانشگاه‌های استان محور حرکت دانش بنیان هستند، افتتاح مرکز فناوری و شکوفایی دانشگاه آیت الله بروجردی یک نطفه اولیه است تا جوانان جایی داشته باشند تا ایده‌های خود را اجرایی کنند.

ستاری با اشاره به اینکه امیدوارم آن اکوسیستمی که مدنظر ماست تا اقتصاد دانش بنیان در آن رشد کند اتفاق بیفتد، ادامه داد: این حرکت مورد حمایت ما قرار می‌گیرد و با حمایت استاندار لرستان برای سال آینده برنامه‌های خوبی خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه همه ما باید بخواهیم این اتفاق بیفتد، اقشار باید از طریق خرید محصولات در این چرخه اقدام کنند و رئیس دانشگاه باید اقداماتی انجام دهد تا جوانان بتوانند خلاقیت و ایده خود را به ظهور برسانند، تصریح کرد: وظیفه ماهم حمایت‌های ساختاری و مالی است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با اشاره به اینکه تعداد ۴ هزار و ۲۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور وجود دارد که ۶۰ هزار میلیارد تومان فروش محصول داشته‌اند، یادآور شد: این عدد امسال به عدد قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد.

دولت بین کارمند و کارآفرین فرق بگذارد/ دانشگاه‌ها محور توسعه شوند

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با اشاره به اینکه تحول اقتصادی وقتی رخ می‌دهد که دانشگاه‌ها محور کارآفرینی، توسعه و اشتغال باشند، گفت: دولتی‌ها بین کارمند و کارآفرین فرق بگذارند.

سورنا ستاری صبح امروز سه شنبه در مراسمی در دانشگاه آیت الله بروجردی با اشاره به اینکه مفهوم توسعه و نوع نگاه ما به توسعه باید مشخص باشد، آیا این مفهوم باید درون زا باشد یا قرار است از بیرون تحمیل شود، اظهار داشت: اگر قرار است اقتصادی داشته باشیم که از خارج کشور بیاید باید اسمش را صنعت بدون ارتباط با دانشگاه گذاشت.

وی یادآور شد: این تفکر در توسعه مهم است که به سمت صنعتی شدن دانشگاه‌ها برویم.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه دانشجویان باید با آموزش‌های دانش بنیان و مرتبط با صنعت آشنا شوند، افزود: وقتی تحول رخ می‌دهد که دانشگاه محور کارآفرینی، توسعه و اشتغال قرار بگیرد.

ستاری با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها باید با جامعه کار کنند، کسی که وارد دانشگاه می‌شود باید از همه آیتم‌های یک دانشگاه توسعه یافته استفاده کند و لذت ببرد، اگر می‌خواهیم مشکلات را حل کنیم باید به این سمت از حرکت کنیم، ادامه داد: اکوسیستم کارآفرینی بر دانشگاه‌ها باید حاکم باشد.

وی با بیان اینکه ‬توسعه یک نرم افزار و فکر است که باید اتفاق بیفتد و می‌تواند تحول ایجاد کند، تصریح کرد: چرا نمی‌توانیم مجدداً ابن سیناها را بسازیم جای سوال است، ما همان ملت هستیم اما احتمالاً راه‌ها را اشتباه رفته‌ایم.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه توسعه و سیستم اقتصادی باید بومی باشد و محیطی باید ایجاد شود که خروجی دانشگاه‌ها در شهرها به کارگیری شوند، ‬افزود: حمایت از دانشگاه تنها نباید مالی باشد، می‌خواهیم در همه زمینه‌ها حمایت شوند.

ستاری با اشاره به اینکه نوع نگاه مسئولین به کارآفرینی باید توسعه یابد، دولتی‌ها باید فرق بگذارند بین کسی که سر ماه حقوق کارمندی می‌گیرد و کسی که برای چندین نفر دیگر شغل ایجاد کرده است، اظهار داشت: دانشگاه‌ها باید محور کارآفرینی شوند؛ البته زمانی دانشگاه‌ها پیشرفت و توسعه پیدا می‌کنند که از درون بجوشند.


بیشتر بخوانید:افتتاح مرکز نوآوری و شکوفایی دانشگاه آیت‌الله بروجردی


وی با بیان اینکه ‬صنایعی که از خارج وارد می‌شوند پایدار نیستند و صنعت جایی است که به دانشگاه طراح، نوآور و بهینه ساز نیاز داشته باشد، تصریح کرد: صنعتی که خط تولید را مونتاژ و ارائه می‌دهد نوآوری ندارد، ما آمادگی ‬داریم هزینه‌های توسعه زیرساختی دانشگاه آیت الله بروجردی را فراهم کنیم.

انتهای پیام/پ

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.