به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مقاله میخواهیم روشهای سرخ کردن بادمجان را با کمترین روغن آموزش بدهیم. قبل از سرخ کردن بادمجانها را به مقدار خیلی کم با سفیده تخم مرغ آغشته کنید.
بعد از پوست کندن بادمجان ها، آنها را بشویید و روی آنها را نمک بریزید و یا در آب نمک میخوابانیم و بعد از خشک شدن بادمجانها آنها را سرخ میکنیم.
بعد از شستن و پوست کندن بادمجانها میتوانید از سفیده تخم مرغ استفاده کنید. یعنی سفیدهی تخم مرغ را هم بزنید و بعد دستتان را خیلی خیلی کم آغشته با تخم مرغ کنید و بادمجانها را تخم مرغی کنید. سپس داخل روغن سرخ کنید.
این روش به نظرم بهترین روش است و این روش را توصیه میکنیم. قبل از سرخ کردن بادمجانها را به کمی ماست اغشته کنید و بعد آنها را سرخ کنید. میتوانید بادمجانها را رد ماست بخوابانید و در یخچال یک ساعتی بماند سپس بادمجانها را کاملا از ماست پاک کنید و بعد سرخ کنید. خیلی خوب سرخ میشوند و طلایی خوشرنگ میشوند.
بادمجانها را بعد از پوست کندن بشویید و بعد از اینکه مقداری آبشان رفت، با قلمو آشپزی (فرچه سیلیکونی) روغن را روی آن بمالید. سپس آنها را درون سینی بچینید و بعد درون مایکروفر بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه با مایکروفر بادمجانها را سرخ کنید. هر جقدر دوست دارید طلایی شود از گریل هم استفاده کنید. این روش هم مناسب هست.
بعد از شستن بادمجانها را درون مایکروفر بگذارید و ۳-۵ دقیقه بگذارید آب شان کشیده شود و بعد درون روغن سرخ کنید. اینطوری نصف روغنی که همیشه استفاده میکنید مصرف میشود.
بعد از برش زدن و شستن بادمجانها بگذارید خشک شوند، و برش بزنید. سپس در ماهیتابه بچینید و کمی نمک روی آنها بپاشید و حدود نصف استکان آب به آن اضافه کنید. در صورتی که بادمجانها نازک برش داده شده مقدار آب کمتری بریزید، در ماهیتابه را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. زمانی که آب به خورد بادمجان رفت و بادمجان نرم شد، یکی دو قاشق روغن و اندکی زردچوبه به آن اضافه کنید و بگذارید سرخ شود.
در این روش برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم، آب و نمک میگذاریم. (نمک به مقدار لازم، که بادمجانها شور نشوند.) به جوش بیاید و بادمجانها را که به تیکههای دلخواه برش دادیم؛ حدود دو الی سه دقیقه میگذاریم بجوشند. آنها را داخل آبکش میریزیم تا آب زیادی بادمجان برود. سپس آنها را سرخ میکنیم.
بعد از خرد کردن و شستن بادمجانها بگذارید خشک شوند، درون ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و بعد از داغ شدن روغن، بادمجانها را داخل روغن بچینید و سپس درب ماهیتابه را بگذارید و شعله را زیاد کنید تا هم بخار پز شوند و هم سرخ شوند در این روش هم خواهید دید که بادمجانها را با روغن کم سرخ کرده اید در این روش روغن هم به اطراف کمتر پاشیده میشود.
بادمجان که اصالتاً از هندوستان آمده، یک میوه بزرگ، خوش خوراک و بنفش رنگ است. طعم بادمجان یک طعم اکتسابی است ممکن است در ابتدا ناخوشایند باشد، اما اگر شما از طعم آن لذت میبرید، میتوانید از طعم غذاهایی که از آن درست میشود نیز لذت ببرید. فرقی نمیکند که مقدار کم یا زیادی بادمجان خریداری کرده اید، در اینجا روشی مناسب برای نگهداری از بادمجانها آورده شده است تا فاسد نشوند.
اگر شما مقداری بادمجان برای مصرف یک هفته خریده اید، نگهداری آنها راحتتر از نگهداری مقدار زیادی بادمجان است. برای نگهداری مقدار کم بادمجان، همه کاری که نیاز است انجام دهید، قرار دادن آنها در یک کیسه پلاستیکی مناسب و گذاشتن در یخچال است. بادمجانها با این روش تا یک هفته در یخچال تازه میمانند و شما میتوانید در این بازه زمانی آنها را مصرف کنید.
بهتر است همیشه به مقدار کم بادمجان خریداری کنید که مجبور به نگهداری درون فریزر نباشید، زیرا خاصیت آن خیلی کمتر از بادمجان تازه میباشد؛ بنابراین اگر شما مقدار زیادی بادمجان خریده اید که نمیتوانید قبل از فاسد شدنشان آنها را استفاده کنید، پس مجبورید که به شیوه دیگری آنها را نگهداری کنید. ابتدا بادمجانها را را با آب سرد و یا ولرم بشویید.
پوست بادمجانها را بگیرید. سپس بادمجان را به همان روشی که موز را برش میدهید، قطعه قطعه کنید.
قبل از اینکه به مرحله بعد برویم، توضیح خواهم داد که چرا ما باید این کار را انجام دهیم. میوهها و سبزیها آنزیمها و باکتریهایی دارند که اگر بدون تکمیل مرحله بعدی منجمد شوند، میتواند طعم و رنگ غذا را عوض کنند.
حال شما به یک قابلمه بزرگ که برای جوشاندن آب مناسب باشد نیاز دارید. آب لیمو به این آب اضافه کنید در حدود نصف فنجان آب لیمو برای هر چهار لیتر آب. شما همچنین به یک کاسه بزرگ که با آب و یخ پرشده نیاز دارید. بعد از جوشاندن بادمجان ها، شما آنها را در ظرف آب و یخ خواهید گذاشت.
وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، بادمجانها را داخل آن بریزید و بگذارید به مدت پنج دقیقه در آب جوش بماند. وقتی این زمان به اتمام رسید به سرعت بادمجانها را از آب جوش خارج کرده و داخل کاسه آب یخ قرار دهید تا به سرعت سرد شود. بادمجانها را برای پنج دقیقه دیگر در آب یخ نگهدارید و سپس از آب خارج کرده و بگذارید تا خوب خشک شود.
حالا که بادمجانها را جوشانده، سرد و خشک کرده اید، میتوانید آنها را داخل پلاستیک فریزر قرار داده و در فریزر منجمد کنید. اگر بادمجانها به خوبی آماده شوند تا مدت شش ماه در فریزر به خوبی حفظ میشوند.
شما میتوانید بادمجانها را با یکی از روشهای بالا سرخ کنید و بگذارید تا روغن اضافی آن خارج شود و بعد از خنک شدن بادمجانها را درون کیسههای زیپ دار قرار بدهید و هوا را کاملا از داخل کیسه خارج کنید و داخل فریزر قرار بدهید در این روش مدت زمان کمتری میتوانید بادمجانها را نگهداری کنید.
منبع: زندگی آنلاین
انتهای پیام/