به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروزه مدل لباس عروسهای پف دار مد هستند و عروس خانمهای لباس عروسهای پف بیشتر میپسندند به همین دلیل خیاطهای لباس عروس برای این مدل لباس عروس پرطرفدار از ژپون استفاده میکنند.
ژپون لباس عروس به دامن فنرداری میگویند که باعث خوش فرم و پف دار شدن لباس عروس میشود، دامن پف دار لباس عروس با استفاده از ژپون خوش حالت میشود و فرم خودش را حفظ میکند. ادامه این مطلب را بخوانید.
بیشتر بخوانید: لباس عروس از کی سفید شد؟
در این سبک از لباس عروس، بالا تنه لباس تا کمی پایینتر از کمر فیت و چسبیده به بدن دارد و دامن لباس عروس از قسمت پایین کمر حالت پف کرده پیدا میکند. برای این مدل لباس عروس باید از ژپونی استفاده کنید که قسمت بالایی آن روی شکم و کمر بچسبد و دامن گشاد و چین داری داشته باشد. با استفاده از این ژپون حالت پف دار دامن به بهترین شکل ممکن دیده میشود. معمولا در این مدل ژپون برای قسمت پایین دامن یک یا دو ردیف فنر هم استفاده میشود تا حالت پف دامن بیشتر شود.
اگر لباس عروس تان مدل ماهی است از ژپون فنر دار استفاده نکنید، چند لایه تور زیر دامن لباس عروس اضافه کنید. برای اینکه حالت دامن مدل ماهی یا پری دریایی به بهترین شکل ممکن دیده شود لازم است از ژپونی استفاده کنید که مدل آن تا زیر زانوها ساده هست و تنها از یک لایه پارچه حریری و نازک دوخته شده و از زیر زانو به بعد حالت پف دار داشته باشد. با استفاده از این ژپون، دامن پری دریایی به بهترین شکل ممکن دیده میشود.
لباس عروس اسکارلت یا پرنسسی معمولا دارای دامنی با پف خیلی زیاد هست که زیبایی فوق العادهای را برای استایل عروس خانومها ایجاد میکند. برای اینکه پف دامن این لباس عروس به بهترین شکل ممکن دیده باشد باید از ژپونی که دارای سه ردیف فنر هست استفاده شود. در این مدل ژپون معمولا یک ردیف فنر در بالای دامن و کمی پایینتر از کمر قرار دارد، فنر دون در نزیکی زانو و آخرین فنر در پایین دامن قرار میگیرد. هرچه فنر اولی که در بالای ژپون قرار دارد به کمر نزدیکتر باشد پف دامن بالاتر میرود و بیشتر دیده میشود.
در این مدل لباس عروس که معمولا با اسم لباس عروس A-LINE شناخته شده هستند. دامن لباس از روی کمر حالت پف دار پیدا میکند. بهتر است برای این سبک لباس عروس از ژپونی که دارای دامن حریری و نازک چین دار با دو ردیف فنر، یکی در بالای زانو و دیگری در پایین دامن هست، استفاده کنید. این دامن ژپون دو فنره کمک میکند تا پف دامن خیلی خوب دیده شود و زیبایی لباس عروس را کاملتر نشان میدهد.
کمر ژپون لباس حتما باید درست اندازه تان باشد در صورت گشاد بودن مجبور هستید وسط مراسم مدام آن را بالا بکشید تا زیر پایتان نرود و در صورت تنگ بودن کمرتان اذیت میشود و نمیتوانید راحت باشید و با درد و کبودی مواجه میشوید. کمر ژپون باید کاملا اندازهی کمر شما باشد تا در آن احساس راحتی داشته باشید.
اندازهی قد ژپون عروس نباید خیلی بلند یا خیلی کوتاه باشد. در صورت بلند بودن باعث زمین خوردن عروس میشود و در صورت کوتاه بودن دامن لباس زیر آن رفته و خط فنر ژپون دیده میشود که در این صورت از زیبایی لباستان کاسته میشود. اندازهی استاندارد ژپون لباس باید تا استخوان مچ پا باشد.
ژپون عروس نباید از روی دامن لباس پیدا باشد. بسیاری از مزونها به این موضوع توجه ندارند، اما خودتان باید به خاطر داشته باشید که مبلغی را که بابت لباستان هزینه کرده اید شامل ژپون هم میشود و خیاط وظیفه دارد به میل شما کار کند؛ بنابراین حتما از او بخواهید روی ژپون لباستان حداقل دو لایه تور بدهد تا خط فنر آن از روی لباس مشخص نباشد.
فنر ژپون لباس عروس نباید خیلی ضخیم و محکم باشد که در صورت نشستن عروس روی صندلی دامن او بالا برود. همچنین فنر ژپون نباید خیلی نرم و ظریف باشد که هیچ نقشی در پف لباس یا زیباتر شدن آن نداشته باشد. فنرهای نازک و نرم موجب میشوند که لباس عروس جلو پای او گیر کند و باعث آزار او هنگام راه رفتن شود. فنرهای خیلی ضخیم و خیلی نازک مناسب نیستند.
برای دوخت ژپون لباس عروس باید به مهارت خیاطی آشنایی کامل داشت. برای درست کردن یک ژپون بسته به نوع پفی که مورد نظر شماست عمل میکنید. ژپونهایی که فنردار هستند بیشتر مناسب لباسهای عروس دختر کوچولوهاست. برای دوخت آنها پارچه توری مخصوص آهاری که برای ژپون استفاده میشود تهیه کنید.
اگر میخواهید لباس مدور باشد از فنر مخصوص لباس استفاده کنید. پایین دامن باید با گشادی مورد نظرتان در حالت باز و مدور یک اندازه باشد و بالای ژپون میتواند به اندازه دلخواه چین داشته باشد. این دامن ۲ طبقه دوخته میشود و در تکه بالایی درزها را دوبل بدوزید تا از بین آن فنر رد شود. قبل از این کار قطعه طبقه دوم را به دامن وصل میکنید. در این بخش توری که دوخته میشود باید ۳ برابر عرض پای دامن گرفته شود که چین زیبایی از زیر آن دیده شود.
بعد از دوخت تور، کمر دامن را هم لیفه کرده، کش میکشید و اگر نمیخواهید دور کمر پف داشته باشد آن را فون در نظر گرفته با یک قزن دو طرف کمر دامن را به هم میآورید.
برای دامنهایی که میخواهید چین طبیعی داشته باشد از فنر استفاده نمیکنید در عوض ۳ تا ۴ برابر دور باسن گشادی دامن را در نظر گرفته بالای آن را چین میدهید تا دامن یک سره پف دار باشد.
اگر میخواهید پایین دامن فرفری باشد باید آن را با قرار دادن یک نخ ماهیگیری ضخیم زیگزاگ بزنید. حاصل کار بسیار فرفری و زیبا خواهد شد.
منبع: زندگی آنلاین
انتهای پیام/