به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،عبدی مشاور و رییس دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : روند رو به رشد استفاده از فستفودها و تغذیه نامناسب متاسفانه باعث افزایش بیماریهای قلبی و دیابت شده است که این موضوع بدلیل عدم توجه به کیفیت تغذیه روزانه بوده است.
وی گفت : انتظار داریم به منظور کاهش بیماریهای واگیر متخصصین و کارشناسان تغذیه نسبت به انجام نظارتهای بیشتر و دقیقتر از طریق مجاری موجود و قانونی اقدام نمایند.
عبدی افزود : با توجه به وجود تداخلات دارو و غذا وجود هماهنگی بین پزشکان و متخصصین تغذیه ضروری میباشد.
وی افزود : با توجه به روند رو به افزایش بار بیماریهای غیر واگیر در سالهای آینده، توجه به بحث تغذیه و فرهنگسازی در جامعه در خصوص تغذیه سالم و جایگاه متخصصین تغذیه بایستی مورد توجه قرار گیرد.
عبدی گفت : ایجاد یک سیستم ساختارمند در حوزههای بهداشت و درمان به منظور توسعه و ترویج استفاده از غذای سالم نیاز جامعه امروز میباشد .
انتهای پیام/د