به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مراسم افتتاح ایستگاه مترو هلال احمر و بهره برداری از بخش شمالی خط ۷ مترو تهران امروز (شنبه ۲۵ اسفندماه) با حضور محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهرن، پیروز حناچی شهردار تهران، سعید محمد فرمانده قرارگاه خاتم الأنبیا، علی امام مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه، فرنوش نوبخت مدیرعامل شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه و جمعی از اعضا شورای شهر تهران در ایستگاه هلال احمر برگزار شد.
علی امام مدیر عامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه در این مراسم با بیان اینکه در آستانه پیروزی دهه پنجم انقلاب اسلامی هستیم اظهار کرد: امروز بخش شمالی خط ۷ مترو تهران با ۷.۵ کیلومتر و ۳ ایستگاه افتتاح میشود.
وی افزود: بلندترین پله برقیهای مترو تهران به ارتفاع ۱۸ متر در این ایستگاه نصب شده است.
امام با بیان اینکه همزمان با این مراسم، کار ۹ کیلومتر جنوبی خط ۶ مترو تهران به همراه ۳ ایستگاه به پایان رسیده است، گفت: این بخش نیز در روزهای ابتدایی سال ۹۸ با حضور رئیس جمهور افتتاح خواهد شد.
مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه با اشاره به اینکه تاکنون توفیق بهره برداری از ۱۳.۵ کیلومتر با ۸ ایستگاه در خط ۷ مترو تهران را داشتیم، افزود: ایستگاه اقدسیه که آخرین ایستگاه از خط ۳ است، تا مهرماه وارد مدار بهرهبرداری میشود.
امام تاکید کرد: اطمینان میدهیم که خدمتگزاران در مترو هرگز بحث ایمنی مردم را با هیچ چیز دیگری عوض نمیکنند.
همچنین در ادامه این مراسم سعید محمد فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا اظهار کرد: افتتاح این پروژه در این شرایط خاص و در اوج تحریمها موجب دلگرمی مردم و یأس دشمنان خواهد شد.
فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا با بیان اینکه خط ۷ مترو با ۲۷ کیلومتر به عنوان عمیقترین خط مترو تهران است، افزود: تسهیل در تردد همشریان محترم از اهداف اجرای این پروژه بوده و امروز با بهرهبرداری از بخش دیگر پروژه، ۱۴ کیلومتر با ۸ ایستگاه فعال میشود.
وی با بیان اینکه در صورت تکمیل بودجه کل پروژه برای پایان سال ۹۸ برنامه ریزی شده است، بیان کرد: خط ۷ به خاطر کمبود منابع مالی، یکی از مظلومترین خطوط تهران بود و این پروژه با کمبود نقدینگی دست و پنجه نرم میکرد.
فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا با اشاره به اینکه پیچیدهترین پروژهها با بومیسازیها انجام میشود، گفت: فاز ۱۲، ۲۲ و ۲۳ پارس جنوبی با حضور رئیس جمهور انجام میگیرد و با به کارگیری مجموعههای دانش بنیان خواهیم توانست درصد بومی سازی را به حد قابل قبولی برسانیم.
انتهای پیام/