به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، غلام شجاعی، سرپرست معاونت گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی خوزستان گفت: کارگاه توانمندسازی تاکسیرانان با موضوع گردشگری به مدت ۲ ساعته با همکاری ادارهکل میراث فرهنگی خوزستان و با هماهنگی با ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، سازمان تاکسیرانی شهرداری اهواز و اتحادیه تاکسیرانان این در محل سالن اجتماعات ادارهکل تعاون و رفاه اجتماعی خوزستان برپا شد.
وی افزود: اینکه کارگاه برگزار شده مختص تاکسیداران سطح شهرستان اهواز بود که فعلا و در فاز اول سعی کردیم تاکسیدارانی که عمدتاً با فرودگاه در ارتباط هستند را گردهم آوریم و در دوره شرکت دهیم؛ ضمن اینکه کار تدریس کارگاه نیز برعهده محسن عاشوری از اساتید دانشگاه در حوزه گردشگری و جهانگردی بود.
شجاعی عنوان کرد: همانگونه که از نام این کارگاه برمیآید، معرفی ظرفیتها و جاذبههای گردشگری به تاکسیرانان و توانمندسازی آنان در حوزه گردشگری هدف کلی این دوره آموزشی بود، اما در دل این دوره نحوه برخورد تاکسیرانان با مسافران و گردشگران نیز آموزش داده شد.
سرپرست معاونت گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی خوزستان ادامه: تاکسیرانان تأثیر بسزایی در هدایت گردشگران به سمت جاذبههای گردشگری سطح شهر و معرفی آنها ایفا میکنند چراکه هر گردشگری که از فرودگاه وارد شهر میشود عمدتاً اولین برخورد آنها با رانندههای تاکسی و آژانسها است و این تاکسیرانان با هدایت مسافران خود به سمت جاذبههای گردشگری سطح شهر نقشی مهم را در معرفی تاریخ و فرهنگ شهر ایفا میکنند.
وی تصریح کرد: درصورتی که این تاکسیرانان آشنایی کافی با تاریخ، فرهنگ، جاذبهها و توانمندیهای استان و شهر داشته باشند و در کنار آن با برخورد مناسب این گردشگران را به سمت مقاصد گردشگری شهرستان هدایت کنند، بسیار تأثیر مثبتی روی رضایت گردشگران خواهند داشت.
شجاعی گفت: تعداد تاکسیرانان اهواز را بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نفر است که آشنایی این تعداد با صنعت گردشگری و موضوعات مرتبط با آن در نهایت بر جذب گردشگر و درآمدزایی در استان مؤثر خواهد بود.
این مقام مسئول ادامه داد:یکی از برنامههای معاونت گردشگری استان در سال ۹۸، استمرار، توسعه و افزایش اینگونه دورهها در سراسر استان با هماهنگی اصناف است و بنا داریم محور کاری خود در سال ۹۸ را بر مبنای آموزش بنا کنیم و چنانچه در این راستا بتوانیم اعتبارات آموزشی لازم را نیز از سوی سازمان میراث فرهنگی جذب کنیم، برنامههای آموزشی بسیاری را برای گروههای مختلف جامعه هدف از قبیل: پلیس، نیروهای خدماتی تأسیسات گردشگری، نیروهای گمرک و تاکسیرانان که بیشترین ارتباط را با گردشگران میتوانند داشته باشند داریم.
وی در پایان بیان داشت: بخشی از برنامه آموزشی ما نیز عمومی است و به توانمندسازی کل جامعه در موضوع گردشگری برمیگردد که تلاش میکنیم در این راستا نیز فعالیتهای مثبتی را در سال جدید انجام دهیم که خوشبختانه بیش از ۸۰ تاکسیدار در کارگاه آموزشی برگزارشده حضور داشتند که به تمام آنها گواهی شرکت در دوره از سوی ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان اعطاء خواهد شد.
انتهای پیام/م