به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، غلامرضا میرزایی، رئیس مرکز بهداشت شوش با بیان اینکه طرح بسیج سلامت نوروزی هرسال در آستانه تعطیلات نوروز و آغاز سفرهای نوروزی آغاز میشود، گفت: در این طرح، ۲۱ تیم شامل؛ ۱۴ تیم بازرسی و ۸ تیم شهری از کارشناسان بهداشت محیط بر توزیع و فروش مواد غذایی در شهرستان شوش نظارت دارند.
وی هدف از اجرای این طرح را نظارت و کنترل ویژه بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی، ارائه خدمات بهداشتی به شهروندان، مسافران و گردشگران، ارتقاء سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزی، ایمنی آب و مواد غذایی به منظور کاهش و کنترل بیماریهای مرتبط با آب و مواد غذایی عنوان کرد.
میرزایی اظهار داشت: مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، نانوایی ها، رستوران ها، عرضه و توزیع گوشت قرمز در رستورانهای بین راهی، شیرینی فروشی ها، قنادیها و آرایشگاههای مردانه و زنانه و پارکها در این طرح مورد بازرسی و نظارت بازرسان واحد بهداشت محیط قرار میگیرند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان شوش با بیان اینکه ۳ مرکز بهداشتی در شهرهای فتح المبین، الوان و شاوور آماده ارایه خدمات بهداشتی و درمانی هستند، بیان کرد: شهروندان و مسافران در ایام نوروز هنگام خرید مواد غذایی به موارد بهداشتی توجه کنند.
غلامرضا میرزایی اذعان داشت: توجه به تاریخ تولید و انقضا، اطمینان از سالم و فاسد بودن مواد غذایی از جمله نکاتی است که قبل از خرید نیازمند توجه توسط مشتریان است.
این مقام مسئول تصریح کرد: فعالیت بازرسان از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ و در اماکنی که دارای حجم بالای گردشگران هستند تا ۲۴ شب ادامه خواهد داشت.
وی افزود: همچنین سامانه گویای ۱۹۰ به طور شبانه روزی آماده رسیدگی به شکایات بهداشتی هموطنان است.
انتهای پیام/گ