حمید دانشور مدیر عامل و تولیدکننده تجهیزات پزشکی در گفتوگو با خبرنگار حوزه حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: بحث قیمت گذاری تجهیزات پزشکی یکی از موضوعات مهم است که باید با ورود سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ساماندهی شود، در این صورت تولیدکنندهها با قیمتگذاری که از طرف خریدار کالا انجام میدهند از نظر منابع مالی دچار مشکل جدی و کمبود نقدینگی نخواهند شد.
وی ادامه داد: به طور طبیعی شرکتهای واردکننده تجهیزات پزشکی با بخش قیمتگذاری تجهیزات و ملزومات مصرفی مشکلی ندارند زیرا این کار به نفع آنهاست و کالاهای وارداتیشان با قیمت بهتری به فروش میرسد و متأسفانه اگر یکسری مسائل در زمینه قیمت گذاری تجهیزات رعایت نشود تولیدکننده متضرر شده و تولید داخل دچار آسیب جدی میشود.
مدیر عامل و تولیدکننده تجهیزات پزشکی بیان کرد: مواد اولیه تجهیزات پزشکی و ملزومات مصرفی اکثرا وارداتی بوده و وابستگی زیادی به قیمت ارز دارد، در این میان متأسفانه با افزایش نرخ ارز مواد اولیه بسیار گران و دچار کمبود شده است و همین مسئله باعث خوابیدن بخشهایی از تولید شرکتهای تولیدکننده تجهیزات پزشکی و ملزومات مصرفی میشود.
دانشور با اشاره به اینکه کاهش تولید تجهیزات پزشکی میتواند بیمارستانها و مراکز درمانی را با خطر کمبود ملزومات مصرفی و تجهیزات مورد نیاز خود مواجه کند، تأکید کرد: در حال حاضر شرکت ما از بیمارستانها و مراکز درمانی در حدود ۵ میلیارد تومان طلب دارد که در حدود یکسال معوقات آن به تأخیر افتاده است.
وی افزود: از سال ۹۶ تا به امروز به جای پرداخت مطالبات اوراق بهادار به شرکتهای تولیدکننده تجهیزات پزشکی دادهاند که متأسفانه این اوراق میزان نقدینگی شرکتهای تولیدکننده را کاهش داده است به طوری که برای تبدیل این اوراق به پول نقد بین ۳۰ تا ۴۰ درصد از ارزش آن کاهش پیدا میکند.
مدیر عامل و تولیدکننده تجهیزات پزشکی در خصوص ضرورت اخذ استاندارد CE اروپا گفت: اجباری شدن اخذ استاندارد CE اروپا کمک زیادی به ارتقای کیفیت تجهیزات پزشکی تولیدی داخل میکند.
انتهای پیام /