به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، مرتضی یعقوبی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک گفت: در هفته اول آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر عملکرد مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی، قصابی ها، رستورانها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، هزار و ۴۲۵ کیلو گرم فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف ضبط و معدوم شد.
یعقوبی افزود: همزمان با ایام نوروز و با توجه به افزایش تقاضا برای تامین فرآوردههای خام دامی و ورود میهمانان و مسافران نوروزی و نقش نظارتهای بهداشتی در تأمین ایمنی غذایی مردم، طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی از ۲۵ اسفند ماه آغاز شده است.
وی با تأکید بر اینکه مردم تنها از مراکز مجاز و مورد تأیید دامپزشکی فرآوردههای خام دامی تهیه کنند گفت: با موارد غیر بهداشتی و متخلفان طبق ضوابط و دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور و با ارجاع به مراجع قضایی برخورد خواهد شد.
انتهای پیام/ک