به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، وجود آبشارهای متعدد و چشمههای آبگرم، طبیعت بکر و چشم اندازهای طبیعی زیبا و دیدنی این منطقه را به مکانی جذاب و دیدنی برای ایران گردان تبدیل کرده است.
هر چند این جاذبهها در چند سال اخیر سبب افزایش سفر برخی هموطنان به نیکشهر شده، اما هنوز به سبب ناآگاهی گردشگران از ظرفیتهای گردشگری لاشار، این بخش از انظار دوستداران طبیعت به دور مانده است.
ساخت جاده ترانزیتی چابهار - ایرانشهر- زاهدان- میلک و عبور آن از حوزه نیکشهر فرصت بسیار خوبی برای گردشگران فراهم کرده تا از مناظر طبیعی و روستاهای سرسبز بخش لاشار این شهرستان دیدن کنند.
آبشارها و چشمههای آبگرم شیرآباد با مناظر زیبا و دیدنی واقع در فاصله ۱۵ کیلومتری محور ترانزیتی نیکشهر به ایرانشهر در محل دو راهی شرق روستای هریدوک، روستای تنگ سرحه و دهستان پیپ با طبیعت بکر و چشم اندازهای طبیعی و انواع پوشش گیاهی، وجود گیاهان دارویی، انواع پرندگان وحشی، نخلستان ها، چشمههای متعدد در دامنه کوه، رودخانه تنگ سرحه با داشتن صخرهها و استخرهای طبیعی و سرسبزی طبیعت آن گوشهای از جذابیتهای بخش لاشار نیکشهر است.
آبشار گواتامیچ در شرق روستای پیپ به فاصله دو کیلومتری جاده ترانزیت نیکشهر به ایرانشهر و روستای گردشگری بغدان با طبیعت زیبا و دل انگیز و وجود رودخانه پرآب و مناظر دیدنی، باغات میوههای گرمسیری و سردسیری در حاشیه رودخانه، آبشار اوگینک با ۸۰ متر ارتفاع در فاصله سه کیلومتری غرب روستای اوگینک و محور ترانزیتی که بزرگترین آبشار سیستان و بلوچستان محسوب میشود با چشم اندازهای طبیعی از مناطق بسیار دیدنی برای دوستداران ورزش کوهنوردی و طبیعت گردان است.
آبشار گلیگ به فاصله یک و نیم کیلومتری محور ترانزیتی و غرب روستای جاکس با آبشارهای پلکانی و حوضچههای طبیعی و صخرههای رنگارنگ و انواع پوشش گیاهی، روستای تفریحی «کَس مزور» در دهستان چانف به فاصله پنج کیلومتری از مرکز دهستان با داشتن باغات مرکبات و رودخانه که تلفیقی از زیبایی طبیعت را به نمایش گذاشته است، هر بینندهای را به خود جذب میکند.
از دیگر جاذبههای گردشگری بخش لاشار قلعههای تاریخی متعلق به دورانهای مختلف از جمله قلعه اسپکه در شهر اسپکه، قلعه چانف، قلعه هریدوک در روستای هریدوک و قلعه سرومیچ در روستای سرومیچ است.
روستاهای سرسبز با انواع پوشش گیاهی و وجود داروهای گیاهی در سراسر حوزه بخش لاشار و دو طرف محور ترانزیتی چابهار- نیکشهر- ایرانشهر جلوهای خاص به این منطقه بخشیده است بطوریکه اکثر گردشگرانی که از این محور تردد میکنند ساعتها به گشت و گذار در مناظر دیدنی و زمینهای سرسبز و جمع آوری گیاهان دارویی و خوراکی میپردازند.
روستای تنگ سرحه مکان بسیار خوبی برای خرید سوغاتی از جمله انواع صنایع دستی بویژه سوزن دوزی، عسل کوهی، خرمای مرغوب منطقه، گیاهان دارویی و خوراکی و محصولات باغی تولیدی محل است.
بخش لاشار از توابع شهرستان نیکشهر ۴۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نیکشهر در فاصله ۵۱۰ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.
انتهای پیام/ع