گاهی واقعا قصد دارید با اظهار نظر کردن در مورد مسئله‌ای، شوهرتان را راهنمایی و به او کمک کنید؛ شروع می‌کنید به حرف زدن و او گوش می‌دهد، سپس باز هم ادامه می‌دهید اما در نهایت بحث‌تان به روز بعد می‌کشد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اول مطمئن شوید شوهرتان در حال حاضر آمادگی شنیدن حرف‌های شما را دارد، سپس بگذارید بداند موضوعی که می‌خواهید در موردش حرف بزنید واقعا برای‌تان مهم است. چه زمانی پند و اندرز دادن به شوهرتان تبدیل به غُر زدن می‌شود؟ گاهی واقعا قصد دارید با اظهار نظر کردن در مورد مسئله‌ای، شوهرتان را راهنمایی و به او کمک کنید؛ شروع می‌کنید به حرف زدن و او گوش می‌دهد، سپس باز هم ادامه می‌دهید و او باز هم گوش می‌دهد، بحث‌تان به روز بعد نیز می‌کشد و حالا قویا در حال دفاع از نظر خود و سرزنش کردن همسرتان هستید و البته معلوم است نتیجه چه می‌شود. جایی باید مرز میان پند و اندرز و مشاوره را با غُر زدن و سرکوفت زدن مشخص کنید.

بایدها و نبایدهای نصحیت کردن همسر

بگذارید شوهرتان بداند موضوعی که می‌خواهید در موردش حرف بزنید واقعا برای‌تان مهم است. موضوع صحبت شما هر چه که باشد، او معمولا می‌تواند توصیه‌های شما را تحمل کند، اما غُر زدن‌تان را نه! حالا از کجا باید بفهمید چیز‌هایی که به زبان می‌آورید پند و نصیحت است یا غُر زدن؟

می‌توانید یک روز بدون ایراد گرفتن و انتقاد کردن سر کنید؟

هر چند وقت یک بار اشتباهات جزئی شوهرتان را تصحیح می‌کنید یا عادات بد او را به رویش می‌آورید؟ بیشتر از یک بار در روز؟ خب پس شما احتمالا یک ایرادگیر هستید. سعی کنید یک روز کامل را بدون اینکه او را سرزنش یا نقد کنید پشت سر بگذارید.

شوهرتان معترض است که زیاد به او گیر می‌دهید؟

آیا همسرتان اغلب به شما می‌گوید که بابت هر چیز کوچکی به او گیر می‌دهید؟ آیا وقتی اشتباهاتش را به رویش می‌آورید حالت دفاعی به خود می‌گیرد؟ شاید علتش این است که زیاد سعی در اصلاح او دارید و احتمالا بهانه گیر و غُرغُرو هستید! پس اگر شوهرتان می‌گوید شما زیاد ایراد می‌گیرد، بدون اینکه به دل بگیرید حرفش را بپذیرید و واقعا به خودتان و رفتارهای‌تان نگاه کنید. اگر حق با همسرتان بود از او عذرخواهی کنید و بگویید سعی می‌کنید کمتر بهانه جویی کنید.

کلا عادت دارید غُر بزنید؟

از همین امروز شروع کنید: هر وقت ایرادی گرفتید، غُری زدید یا سرزنش کردید (نه فقط درمورد همسرتان!) یادداشت کنید و در پایان روز ببینید چند بار این کار را کردید. آیا وقتی راننده‌ی اتومبیل کناری اشتباهی کرد، داد زدید و غرولند کرید؟ آیا کار این آدم و رفتار فلان آدم عصبانی‌تان می‌کند و غُر می‌زنید؟ پس وقت آن است که نگاه و طرز فکرتان را عوض کنید.

منبع:بهداشت نیوز

انتهای پیام/

چرا عادت داریم غر بزنیم؟

برچسب ها: نصیحت ، غر زدن ، روانشناسی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.