به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حسین صفاری مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان با بیان اینکه طرح سلامت نوروزی از ۱۵ اسفند آغاز و تا ۲۰فروردین ادامه دارد، اظهار کرد: در این بازه زمانی ۶۰ اکیپ سیار و ۳۰ اکیپ ثابت مرکز بهداشت استان اصفهان ۴۵ هزار و ۲۰۸ مورد بازدید از مراکز هدف انجام دادند.
وی با بیان اینکه از این میزان بازدید ۱۰ هزار مورد بازدید از اماکن عمومی و ۲۵۰ مورد بازدید از اماکن بین راهی بوده است، افزود: از این بازدیدها ۶۰ تن مواد غذایی فاسد کشف و معدوم سازی شده است.
مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان با بیان اینکه ۹۷۴ مورد تخلف به مراجع قضایی گزارش شده است، ادامه داد: تاکنون بررسی این پروندههای منجر به پلمب ۳۵۸ واحد صنفی شده است.
وی با بیان اینکه استفاده از رنگهای غیر مجاز و مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته از مهمترین تخلفات اصناف اصفهان بوده است، افزود: بر این اساس در طرح نوروزی امسال تاکنون ۱۳۷ واحد رستوران در سطح استان اصفهان پلمب شده است که اشکالات موجود در بخشهای مختلف مانند سردخانه، دستگاه پخت، موادخام اولیه و ... بوده است.
صفاری با بیان اینکه از ابتدای طرح نوروزی ۹۴۱ مورد شکایت مردمی به مرکز بهداشت محیط اعلام شده است، ادامه داد: تاکنون به ۸۲۷ مورد از این شکایات پاسخ داده شده است.
انتهای پیام/م