به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، سید علیرضا حسینی، دبیر برگزاری جشنواره سیب کلوخ رستاق گفت: اولین جشنواره معرفی آیین سنتی سیب کلوخ که از ساده ترین و رایج ترین غذا در بین جوامع محلی و به ویژه در فصول سرد سال بوده در روستای ابراهیم آباد رستاق برگزار شد.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی آیین های سنتی روستای ابراهیم آباد رستاق با هدف احیاء رسوم سنتی و قدیمی روستاهای استان، ترویج کار گروهی و ایجاد رقابتی سالم دانست.
حسینی تصریح کرد: مردم روستایی استان یزد در قدیم در مزارع خود تنورهای کوچکی از کلوخ میساختند و در آن هیزم روشن میکردند و بعد از زغال شدن کامل هیزم و سفید شدن کلوخ، چغندر، هویج و یا سیب زمینی را در آن میریختند و سپس کلوخ را میکوبیدند و منتظر میماندند تا پس از مدت زمان خاصی محصولات لابلای خاک گرم پخته شده و آماده خوردن شود.
انتهای پیام/ص