حشمتالله فلاحت پیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتوگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، از تدوین یک طرح دو فوریتی برای حمایت از سپاه پاسداران در برابر تحریم احتمالی توسط آمریکا از سوی ۳ فراکسیون سیاسی مجلس خبر داد.
وی تصریح کرد: به موجب این طرح اگر آمریکاییها سپاه پاسداران را جزء گروههای تروریستی قرار دهند، جمهوری اسلامی ایران هم ارتش آمریکا را در زمره گروههای تروریستی قرار خواهد داد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس بیان کرد: این طرح قرار است از سوی نمایندگان امضاء و تقدیم هیأت رئیسه مجلس شود.
انتهای پیام/
از پاسدارانی که متواضعانه خدوم هستن متشکریم
ولی با این نماینده هایی که داریم خدا بخیر بگذرونه با دولت
مرگ بر آمریکا
فقط ظاهرا حمایت میکنید و بعد آن هیچ
ولی امان از ...
ملت ما منتظر پاسخ هایی رسمی و قانونی مسئولان در حمایت از همه نیروهای ارزشمند ایران ، همانند و بدتر از کشورهای ایجاد کننده لوایح نیز هستند .
معنی ندارد یک کشور (آمریکا) غاصب ،تروریست، تولید کننده تروریست، حامی تروریست ، دزد،شارلاتان،دروغگو،جنایتکار،وحشی،ضد حقوق بشر، قاتل جانی ، خبیث، فاسق ، ملعون ، کلاهبردار، آدمکش ، کودک کش، موذی، ضد بشر ، شیطان پرست و ... بر کل مردم دنیا تعیین تکلیف کند که چه بکنند چه نکنند
ببینیم با رای چند نماینده وبا چه قاطعیتی تصویب میشه تا یه سیلی محکم به اقدام آمریکا باشه
البته حمایت از نیروها مسلح نباید به معنی ورود آنها به اقتصاد باشد به ویژه در بخشی از اقتصاد که برای بخش خصوصی جذبه دارد چرا که ورود نیروهای مسلح در این بخش باعث ایجاد انحصار و عدم رقابت پذیری و در کل نابودی اقتصاد می شود . اقتصاد و تولید باید در دست بخش خصوصی باشد البته بخش خصوصی بی رانت و کاملا دانش بنیان و رقابت پذیر و کسانی باید به تولید و اقتصاد وارد شوند که به علم روز دنیا مجهز باشند و شرایط برابر بتوانند علاوه بر بازار داخلی جایگاهی در بازارهای بین المللی برا خود دست پا کنند
علاوه بر این کشوری که تحت تحریم هست اگر اقتصادش اينطور اداره بشه بزرگترین لطمات و صدمات رو میبینه ، عینا چیزی که در توزیع ارز و نرخ کالاها در بازار امروز دیده میشه که نتیجه اقتصاد سرمایه سالاری است که بازار رو آزادانه بدست بخش خصوصی داده
وگرنه هرچه باشه وضع بدتر از زمان جنگ نیست ، اون زمان اقتصاد تعاونی کشور رو به نحو احسنت اداره کرد
هرکسی که توان داره باید بتواند در عرصه تولید وارد شود و فقط و فقط طوری برنامه ریزی شود که جلو فرار مالیاتی و رانت و عدم شفافیت گرفته شود
که هر بلایی سر مردم و مملکت میاید از عدم شفافیت در اقتصاد است
اینگونه که معلوم است شما نه بخش خصوصی را می شناسید نه فهم درستی از امکانات و تخصص نظامیان دارید.
بخش خصوصی که تولید فناوری و های تک و محصول نداشته باشه قادر نیست خدمات سنگین و فرا سنگین کشوری رو بده .
نیروهای نظامی در بخش های تخصصی خودشان بسیار کارآمد تر از یک شرکت تازه به دوران رسیده یا حتی سابقه چند ساله دارد. مقایسه شما کمی غیر منطقی است.
دولت های بزرگ ازنیروهای نظامی در گردش مالی استفاده می کنند. مثلا هواپیما هلی کوپتر کشتی ها ادوات نظامی داروهای نظامی موشک ها فضاپیماها و بسیاری از مواردی که در روزمره تحقیق و توسعه نیروهای نظامی در راس است.
قطعا نیروهای نظامی امروزه ایران اگر محصولات خاصی را تولید می کنند از کمک شرکتهای فناوری و های تک برای پیشبرد کمک می گیرند ولی در برخی موارد نیاز است به علت خیلی محرمانه سری یا بکلی سری بودن برخی کارها تولیدات را نیز خودشان پیش ببرند زیرا آنها اصول حفاظتی و امنیتی را به شدت تکرار تمرین و نظارت می کنند.
اما اگر منظور شما از بخش خصوصی همین خدمات محوری صرف است (آفتی که کشور را فرا گرفت تاکیید صرف گروهی بر خدمات به جای تولید بود) که عده ای به صورت پیمانکاری کارهایی را ورود می کنند که با قیمت های غیر منطقی اولا خودشان سپس نیروهای زیر مجموعه و خود پروژه های زیادی را به مدت طولانی زمینگیر می کنند قطعا اینها بخش خصوصی واقعی نیستند.
البته سپاه در این زمینه بسیار مجاهدت کرده در این هیچ شکی نیست
در اون زمان اگر سپاه نبود ارتش صدام با کمک ابرقدرتهای شرق وغرب کاری می کرد که نه مردم باشند و نه کشور
وقتی آمریکا با ما این کار رو میکنه، بقیه ی کشورها رو مجبور میکنه باهاش هماهنگ بشن و کلی تحریم بر علیه سپاه تعیین میکنه.
اونوقت قراره ما چه مقابله ای باهاش بکینم؟؟!!!
قانونی تصویب کنید که ضرری برای آمریکاییها داشته باشه