معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به شرایط جوی و گرم شدن سریع هوا، بالا آمدن فاضلابها در استان، حضور جمعیت در اردوگاه ها، خطر رشد بیماریهای عفونی مختلف از جمله عفونتهای گوارشی، پوستی و همچنین وجود افراد پرخطر از جمله سالمندان، کودکان، مادران باردار و بیماران در بین کسانی که اسکان داده شدهاند، افزود: این مسئله حساسیت کار را بیشتر میکند و با بررسیهای انجام شده ضرورت دارد گروه پرستاری سلامت جامعه، سلامت روان و سلامت سالمندی جهت ارائه خدمات به اردوگاهها اعزام شوند. البته با هماهنگیهایی که با دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی اهواز انجام شده این نیروها به منطقه اعزام میشوند و در صورت نیاز از دانشگاههای دیگر نیز نیروهای داوطلب به منطقه اعزام خواهند شد. علاوه برآن، مقرر شد که یک گروه ۲۵ نفره از پرستاران بحران به منطقه اعزام شوند.
حضرتی در ادامه بیان کرد: با هماهنگیهای انجام شده، توزیع مواد غذایی در سه وعده برای سیل زدگان برنامه ریزی شده است، ولی با توجه به اینکه افرادی مثل زنان باردار، زنان شیرده وکودکان زیر ۳ سال نیاز به میان وعده دارند، مقرر شد شیر و خرما نیز به عنوان میان وعده در اختیار آنها قرار گیرد.
معاون پرستاری وزارت بهداشت در پایان گفت: خدمات بسیار ارزشمندی برای سیل زدگان انجام شده و از تلاشهای دانشگاه علوم پزشکی اهواز و همکاران پرتلاشمان جهت کمک به هموطنان سیل زده قدردانی میکنم.
انتهای پیام/