وزیر کشور گفت:با توجه به گرم شدن هوا، زندگی زیر چادر سخت تر خواهد شد، تلاش می کنیم سیل‌زدگان سریعتر به خانه خود برگردند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،  عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور شامگاه دوشنبه در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استان خوزستان گفت: با توجه به گرم شدن هوا در روز‌های آینده، امکان زندگی زیر چادر و سکونتگاه‌های اضطراری سخت‌تر خواهد شد بنابراین تلاش کنیم آماده سازی منازل آسیب دیده انجام شود تا مردم سریع‌تر به خانه و زندگی خود برگردند.

وی با اشاره به تلاش‌های کارآمد و موثری که برای مقابله با سیلاب در خوزستان صورت گرفته است بیان کرد: هر چقدر مردم در سکونت گاه‌های موقت بیشتر بمانند با توجه به این که هوا گرم‌تر خواهد شد و امکان بروز بیماری‌ها ممکن خواهد شد سعی می‌کنیم ماندن در این سکونتگاه‌ها را کاهش دهیم.

رحمانی فضلی با بیان این که هنر مدیریت، درایت، علم و فداکاری در خوزستان جمع شده است تصریح کرد: سیل وسیعی در خوزستان رخ داد، اما هیچ تلفات جانی نداشت و این موضوع قابل تقدیر است.

وزیر کشور با بیان اینکه در بحث مقابله با سیلاب در خوزستان بهتر از دیگر استان‌ها عمل شد اذعان داشت: اکنون نیز کاهش خسارت مالی به عنوان اولویت بعدی اقدامات ما قرار دارد.

این مقام مسئول بیان کرد: در طول ۱۰ روز اخیر در خوزستان همه نیرو‌ها با همه قدرت پای کار آمدند و در عین حال با هماهنگی کامل و تاثیرگذار و با بهره‌وری بسیار بالایی عمل کردند.

وی اظهار کرد: اما مهم‌تر این که در راس همه کار‌ها مردم خوب استان قرار دارند که بار دیگر فداکاری، ایثار و تلاش و مجاهدت آن‌ها ثبت شد که جای قدردانی دارد.

عبدالرضا رحمانی فضلی با اشاره به این که وزیر نیرو چند روز در خوزستان مستقر بود و جلسات متفاوتی با کارشناسان و مدیران داشت، گفت: تدابیر خوبی از نظر مدیریت منابع آب و ورودی و خروجی برای تعداد روز‌های مشخصی که قابل بازنگری باشد اندیشیده شده تا در ۲ روز آینده تحول بسیار خوبی را در زمینه مدیریت روان آب‌ها شاهد باشیم.

وی تصریح کرد: ۵ استان به عنوان معین خوزستان تعیین شده که اکنون در شهرستان‌های مختلف مستقر شدند و مدیریت این امکانات باید به صورت جدی و موثر باشد و از تداخل‌ها و موازی کاری‌ها پیشگیری شود.

وزیر کشور با اشاره به اینکه نیرو‌های نظامی هم برای امداد رسانی به سیل زدگان در استان تلاش بسیار خوبی داشتند افزود:خوشبختانه نیرو‌های نظامی امکانات خود را به میدان آوردند و به سیل زدگان کمک‌های بسیار خوبی انجام دادند.

وی با اشاره به وضعیت خدمات رسانی، امداد و تغذیه سیل زدگان بیان کرد:هلال احمر به عنوان دستگاه متولی توزیع اقلام می‌بایست عادلانه، به موقع و مناسب انجام دهد تا مردم با مشکلات مواجه نشوند.

رحمانی فضلی با تاکید بر هماهنگی میان مدیران اجرایی و دستگاه‌های عملیاتی در همه مراحل گفت: برآورد همه خسارت‌ها در استان‌های مختلف به رئیس‌جمهوری ارائه شده که با نظر مساعد مقام معظم رهبری از محل صندوق توسعه تامین می‌شود البته از محل ماده‌های ۱۰ و ۱۲ نیز بخشی از خسارت‌ها تامین خواهد شد.

وی با اشاره به آرام سازی مردم در فضای فعلی گفت: سیاست ما امید بخشی به مردم، جلب مشارکت و اطمینان بخشی به آن‌ها است تا دشمنان که دنبال سوء استفاده از این شرایط هستند به اهداف خود نرسند.

وزیر کشور گفت: دشمنان ما با تبلیغات و شایعات وسیعی که در جهت مایوس سازی مردم داشته اند نتوانسته اند به اهداف شومشان دست یابند.

وی ادامه داد: مسئولان باید تا پایان امدادرسانی و مطلوب شدن شرایط در بین مردم حضور داشته باشند و با آن‌ها همدلی و همراهی داشته باشند و به خواسته‌های آن‌ها پاسخ دهند تا مردم را کنار خود ببینند.

رحمانی فضلی تصریح کرد: درخصوص مقاومتی که در برخی مناطق برای تخلیه وجود دارد باید تمام انرژی خود را برای جلب رضایت و اعتماد سازی و مشارکت مردم بگذاریم، اما اگر در برخی موارد لازم شد برای حفظ مصالح عمومی از روش‌های مختلف استفاده کرد.

وی عنوان کرد: مسئولیت مدیریت امکانات و ماشین آلات به صورت متمرکز و نظارت بر توزیع و بهره برداری از آن‌ها با وزارت راه و شهرسازی است.

در پی بارش شدید باران در بالا دست خوزستان در فروردین امسال و رهاسازی آب از سد‌های کرخه و دز، بیشتر مناطق حاشیه ۲ رودخانه دز و کرخه درگیر سیلاب شده اند.

انتهای پیام/گ

در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران خوزستان با حضور وزیر کشور

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.