اسماعیل مطلق مشاور معاون بهداشت در مدیریت کاهش خطر و بلایا در گفتوگو با با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: از ابتدای طرح سلامت نوروزی تا روز ۲۰ فروردین ۶۶۶ هزار و ۱۷۶ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به وسیله کارشناسان سلامت بهداشت محیط وزارت بهداشت و ۱۹۸ هزار و ۳۱۶ بازرسی نیز از اماکن عمومی، مراکز و مدارس اسکان مسافران در ایام تعطیلات نوروز انجام شده است.
وی ادامه داد: بازرسان سلامت بهداشت وزارت بهداشت از ۳۱ هزار و ۵۶۴ مورد رستوران بین راهی، مراکز و اماکن بازرسی کردند و کارشناسان وزارت بهداشت ۸۹۸ هزار و ۵۶ مورد بازرسی در طول اجرای طرح سلامت نوروزی انجام دادهاند.
مطلق تاکید کرد: متاسفانه ۱۲ هزار و ۵۱۳ مکان مختلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدهاند که از این تعداد ۸۸۱ واحد مربوط به رستورانهای بین راهی است.چ
مشاور معاون بهداشت در مدیریت کاهش خطر و بلایا بیان کرد: در طول ایام تعطیلات نوروز و اجرای طرح سلامت نوروزی ۲ هزار و ۸۲۹ مکان مختلف بهداشتی پلمپ شدهاند که از این تعداد ۳۳۱ مورد مربوط به رستورانهای بین راهی است.
وی گفت: در طول اجرای طرح سلامت نوروزی یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۹۱۴ و نیم کیلوگرم ( هزار و۱۵۲ تن ) ماده غذایی غیر بهداشتی و فاسد معدوم شده است و ۵۵۹ هزار و ۴۱۱ سنجش با تجهیزات پرتابل و ۶۰۲ هزار و ۶۷۶ مورد کلر سنجی آب انجام شده است.
انتهای پیام/